Pinesk@ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Imię: Bolek Wiek: 2 lata płeć: pies rasa: mieszaniec Miasto: Tczew sterylizacja: brak danych szczepienia: tak Kontakt do mnie: [email protected] gg: 12248581 lub 6449543 tel. 500- 504- 752 Przepiękny prawda? Też tak uważam dlatego zadaję sobie ciągle to samo pytanie: dlaczego tak długo czeka? Takie cudo w schronisku! Średniej wielkości, młody, łaciaty, śliczny piesek o bardzo wesołym usposobieniu i pięknej sierści. W schroniskowym kojcu jest przestraszony, chowa się do budy, niepewny w stosunku do obcych mu osób dlatego pewnie nikt nie zwrócił jeszcze na niego uwagi. Kiedy jednak już zapozna się z człowiekiem lgnie do niego, domaga się pieszczot. W szczególności lubi podjadać smakołyki- dla nich zrobi wszystko. Jest psem bardzo podatnym i chętnym do nauki. Skupia się ładnie na człowieku, współpracuje i czeka na polecenia. Potrafi stać na dwóch łapkach :lol: Zwinny kudłacz. Byłby fajnym psem do psich sportów np. agility, dog dancing, być może frisbee a może nawet obedience. Nie zwraca większej uwagi na psy- woli smakołyki, bardzo lubi też bawić się zabawkami- z człowiekiem naturalnie. Łagodny w stosunku do dzieci. Rekcji do kotów nie znam. Najchętniej zamieszkałby w domu z nawet niewielkim ogródkiem. Piękny, żwawy, bystry, radosny, młody kudłacz- dlaczego jeszcze tkwi za schroniskowymi kratami? Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem dla bezdomnych zwierząt w Tczewie i zapewnienie psu odpowiednich warunków do życia. Quote
Pinesk@ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 14 listopad '09 NEW FOTO :cool3: Quote
pinkmoon Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ale fajnie! :) :) Pineska, u was psy idą z ogłoszeń czy ludzie przychodzą w ciemno i wy namawiacie na konkretne pieski? Quote
Pinesk@ Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 To zależy. Bolek poszedł z ogłoszenia, państwo przyjechali całą rodziną (fajny mały chłopczyk się Bolkowi trafił ;) ), wyszli na spacer i zabrali go do domku. Ale jest też tak, że przychodzą bezpośrednio do schroniska, wtedy pomagamy wybierać, doradzać i odradzać. Różnie to bywa. Quote
Pinesk@ Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Spotkałam dziś Bolka ze swoją pańcią.:loveu: Pies wygląda świetnie, zadbany, mięciutka, czysta, lśniąca sierść. Pani jest bardzo z niego zadowolona, mówiła, że Boluś jest grzeczny i że straszny łakomczuch z niego ;) Bolek baaardzo swoją panią lubi. Mnie za to niestety nie poznał i zachowywał do mnie dystans więc się mu nie narzucałam ;) Ale się cieszę, że go spotkałam i że tak dobrze trafił :) Bolek chodzi na kolczatce ponieważ ciągnie bez niej jak traktor. To taki jeden mankament. Ale psiak ma się dobrze i krzywda mu się nie dzieje. :loveu: Quote
Recommended Posts