Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rzeczywiście allegro skończyło mu się 19 stycznia:oops:
Złapaliśmy całą rodziną grypę żołądkową, która najbardziej dała się mojej córeczce we znaki i przez to mam zaległości w necie i na dogo...

Teraz już prawie wszyscy zdrowi jesteśmy, wiec będę częściej zaglądać.

Jest jedna rodzina chętna na Łatka, zapowiada się nawet fajnie, ale nie udało mi się nikogo znaleźć do wizyty przedadopcyjnej:-( wiec raczej nic z tego nie wyjdzie...

Posted

Marta a jak stan konta psiaka?
Maks wpłąciła w końcu?

Ila mamy kasy?
Nie kupię pakietu ogłoszeń za jego forse, no trzeba pamiętać że karma pewnie niedługo się skończy...
może jakiś sponsor na ogłoszenia się znajdzie??

Posted

Marta a jak stan konta psiaka?
Maks wpłaciła w końcu?

Ila mamy kasy?
Nie kupię pakietu ogłoszeń za jego forse, bo trzeba pamiętać że karma pewnie niedługo się skończy...
może jakiś sponsor na ogłoszenia się znajdzie??

Posted

1. Lucyna chyba coś wspominała o zapłaceniu za pakiet ogłoszen, ale mogę się mylić.

2. MAKS jeszcze nie wpłąciła. Ona mi napisała na PW, iż wpłate ureguluje dopiero pod koniec miesiąca.

3. Na koncie mamy 121zł, z czego lada dzień będę musiałam wpłacic Donce za kolejne 10dni. Czyli na ta chwilę zostaje 21zł do dyspozycji.

Donka ma dzisiaj zadzwonić do veta i zapytac ile kosztuje kastracja.

Donka - powiedz nam jak wygląda kwestia karmy dla Łatusia?? Ile zostało ?? nA JAK DŁUGO WYSTARCZY??

Posted

nie wiem sama czy to dobry pomysł, ale chyba poproszę Pati-c aby pojechała ze mną po Łatka i zawiozła go do tej rodzinki pod Ożarowem... nie wiem tylko czy kasy an paliwo wystarczy...
nie wiem już co robić...

Posted

Sylwia K napisał(a):
nie wiem sama czy to dobry pomysł, ale chyba poproszę Pati-c aby pojechała ze mną po Łatka i zawiozła go do tej rodzinki pod Ożarowem... nie wiem tylko czy kasy an paliwo wystarczy...
nie wiem już co robić...

Własnie widze na Mapie Pomocy DGM, że w woj. świętokrzyskim mało osób ogłasza swoją pomoc.... :(

ja na samym początku myslałam, że to chodzi o nasz Ożarów Mazowiecki :(

Posted

Sylwia, jest tez taka nowa dziewczyna z DGM ogłasza się na atku tranrpotowym,, bodajże ajlii. U Niej transport wychodzi taniej.

Czyli chciałabyś zaryzykować i pojechać razem z Łatusiem do Tej rodziny?? A jakby okazało sie, że to nie ten DS, to wtedy wrócisz razem z Nim....

Jestem tylko ciekawa ile kasy potrzeba za ten transport...

Posted

nie wiem ile kasy, bo nie mam prawa jazdy i nic co związane z autami mnie nie interesuje...

na razie napisałam tylko, ze rozważam takie coś a nie że jutro jadę...

Ty masz auto i prawo jazdy, jak myślisz, ile może wynieść paliwo na tej trasie?

Posted

Sylwia, wszystko zależy od tego jaka pojemność silnika, ile koników i na jakim paliwie się jeździ, w jakim stanie technicznym auto ja mam na prawdę wielki silnik w samochodzie, jeżdżę na gazie, ale w trasie nie pali więcej niż 14-15l gazu i 12-13 benzyny, a przycisnąć lubię litr gazu kosztuje około 2,20zł
silnik do 2l nie powinien spalić więcej niż 10l paliwa na 100km

Posted

Sylwio, ale ja nie twierdzę, że jutro tam jedziesz. Trzeba tylko podpytać Ajlii bądź Pati ile wyniesie koszt transportu na tej trasie.

Moje auto w zime pali w trasie 12 litrów gazu na 100km.

Ale to wszystko zalezy ile dziewczyny sobie liczą za km. One dodają równiez koszty amortyzacji auta.

Posted

Lucyna napisał(a):
Mogę zamówić pakiet ogłoszeń 20 sztuk, ale z jakim tekstem. Może ten z allegro. Tylko decyzja potrzebna, czy zamawiać, czy nie.

Tekst ten z allegro jak najbardziej może być :)

Ja uważam, że mozna zamówic. Byc może ktoś zakocha sie w Łatusiu z bliższych okolic. Warto próbowac wszystkiego. lepiej mieć chętne 4 domki, niż 1 .

Posted

obraczus87 napisał(a):

Ja uważam, że mozna zamówic. Byc może ktoś zakocha sie w Łatusiu z bliższych okolic. Warto próbowac wszystkiego. lepiej mieć chętne 4 domki, niż 1 .

Swieta prawda !