Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NiJaSe napisał(a):
haha no i sie msci ...dzisiaj na spacerze tak mnie pociagnal ze wylozylam sie jak dluga i z z 5 metrow za nim na brzuchu przejechalam ku uciesze gawiedzi ;/, cale kolana mam poscierane

a widzisz jakiego masz madrego tymczasowicza?? Potrafi walczyc o swoje :D

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatek jak na razie nie ma pieniążków na kastrację, więc to czy pojedzie do jakiegokolwiek domu ciachnięty nie jest pewne...

mi pani mówiła, ze nie zależy jej na wyglądzie -ale może przemyślała sprawę i jednak woli psiaka wyglądającego na rasowego...

tak czy siak trzeba ją sprawdzić, najwyżej jakiś inny biedaczek znajdzie domek

Posted

[quote name='Sylwia K']Łatek jak na razie nie ma pieniążków na kastrację, więc to czy pojedzie do jakiegokolwiek domu ciachnięty nie jest pewne...

mi pani mówiła, ze nie zależy jej na wyglądzie -ale może przemyślała sprawę i jednak woli psiaka wyglądającego na rasowego...

tak czy siak trzeba ją sprawdzić, najwyżej jakiś inny biedaczek znajdzie domek

Kasa sie zawsze znajdzie, tylko poszukac trzeba. Jestem mega przeciwniczka oddawania do adopcji psów bez kastracji, a suczek bez sterylizacji. W koncu walczymy z bedomnościa, więc w żaden sposób nie powinnismy pomagac szerzeniu się bezdomnosci psów.

Posted

wiec tak oto moje zdanie ;p
czy teraz czy pozniej Latek znajdzie dom , juz w tej chwili mozna szybciutko ciulac kase na kastracje i ciachnac go jak najszybciej. Nie ma na co czekac a wiec rekawy zakasac i do roboty ( rany i nastepny pies bedzie sie na mnie mscil , tylko zeby nie poszla fama ze orpha to niszczycielka psich narzadow ;p)

Posted

Sylwio, może trzeba zapytac Donke ile kosztuje kastracja gdzies kolo niej. Potem fajnie by bylo zmienic tytul watku - dopisac info, że zbieramy na kastracje i podac kwote :) zobaczysz, kasa sie znajdzie! Na ludiz działaja cyferki w tytułach.

Posted

Sylwia zmieniaj no szybciutko tytul , ze kasa na kastracje czy jakos tak , i na pw po ludziach naganic biegusiem , ile na taka kastracje trzeba ? ze 200 stowy ? nie ma co jojczyc tylko zabrac sie do roboty

Posted

ech teraz juz sama nie wiem ,ale nabralam dystansu. Pani jakies 10 minut temu zadzwonila "ktos do mnie dzwonil" (przy poprzedniej rozmowie mowila ze sobie zapisala moj nr.) i powiedziala ze przeprasza ale zapomniala , zeby przelozyc na kiedy indziej i ze to ona sie do mnie odezwie :/. Obawiam sie ze pewnie sie nie odezwie .....

Posted

Mrrroźźźny offf

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz