obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 NiJaSe napisał(a):haha no i sie msci ...dzisiaj na spacerze tak mnie pociagnal ze wylozylam sie jak dluga i z z 5 metrow za nim na brzuchu przejechalam ku uciesze gawiedzi ;/, cale kolana mam poscierane a widzisz jakiego masz madrego tymczasowicza?? Potrafi walczyc o swoje :D Quote
NiJaSe Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 buuahahahah cos mi sie zdaje ze ja to cidowne odnalezienie jego jajka okupie ranami szarpanymi ;p;p Quote
Ingrid44 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nie trzeba bylo byc takim dociekliwym :evil_lol: :loveu: Quote
Sylwia K Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Łatek jak na razie nie ma pieniążków na kastrację, więc to czy pojedzie do jakiegokolwiek domu ciachnięty nie jest pewne... mi pani mówiła, ze nie zależy jej na wyglądzie -ale może przemyślała sprawę i jednak woli psiaka wyglądającego na rasowego... tak czy siak trzeba ją sprawdzić, najwyżej jakiś inny biedaczek znajdzie domek Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 NiJaSe napisał(a):buuahahahah cos mi sie zdaje ze ja to cidowne odnalezienie jego jajka okupie ranami szarpanymi ;p;p a no! a trzeba bylo zaczynac z Jego jajkiem?? :D Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Sylwia K']Łatek jak na razie nie ma pieniążków na kastrację, więc to czy pojedzie do jakiegokolwiek domu ciachnięty nie jest pewne... mi pani mówiła, ze nie zależy jej na wyglądzie -ale może przemyślała sprawę i jednak woli psiaka wyglądającego na rasowego... tak czy siak trzeba ją sprawdzić, najwyżej jakiś inny biedaczek znajdzie domek Kasa sie zawsze znajdzie, tylko poszukac trzeba. Jestem mega przeciwniczka oddawania do adopcji psów bez kastracji, a suczek bez sterylizacji. W koncu walczymy z bedomnościa, więc w żaden sposób nie powinnismy pomagac szerzeniu się bezdomnosci psów. Quote
NiJaSe Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 wiec tak oto moje zdanie ;p czy teraz czy pozniej Latek znajdzie dom , juz w tej chwili mozna szybciutko ciulac kase na kastracje i ciachnac go jak najszybciej. Nie ma na co czekac a wiec rekawy zakasac i do roboty ( rany i nastepny pies bedzie sie na mnie mscil , tylko zeby nie poszla fama ze orpha to niszczycielka psich narzadow ;p) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sylwio, może trzeba zapytac Donke ile kosztuje kastracja gdzies kolo niej. Potem fajnie by bylo zmienic tytul watku - dopisac info, że zbieramy na kastracje i podac kwote :) zobaczysz, kasa sie znajdzie! Na ludiz działaja cyferki w tytułach. Quote
NiJaSe Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sylwia zmieniaj no szybciutko tytul , ze kasa na kastracje czy jakos tak , i na pw po ludziach naganic biegusiem , ile na taka kastracje trzeba ? ze 200 stowy ? nie ma co jojczyc tylko zabrac sie do roboty Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no i co z ta wizytą??????????????????????? Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no i co z ta wizyta??????????????????????? Quote
NiJaSe Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dzizas sory zapomnialam napisac , ze wizyta przelozna na jutro na 17 !!!! jak wroce zdam relacje Quote
NiJaSe Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 to dzisiaj , mam nadzieje ze domek jest ok i ze pani zdecyduje sie na Łatka Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! NiJaSe daj znac po wizycie......... Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 NIJASE od 13 próbuje dodzwonić się do kobiety aby potwierdzić wizytę a pani nie odbiera niestety. Quote
Lucyna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To ta Pani jest jakaś dziwna, lub ma swoje powody. Łatusiu, mizianko dla ciebie pieseczku... Quote
NiJaSe Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ech teraz juz sama nie wiem ,ale nabralam dystansu. Pani jakies 10 minut temu zadzwonila "ktos do mnie dzwonil" (przy poprzedniej rozmowie mowila ze sobie zapisala moj nr.) i powiedziala ze przeprasza ale zapomniala , zeby przelozyc na kiedy indziej i ze to ona sie do mnie odezwie :/. Obawiam sie ze pewnie sie nie odezwie ..... Quote
Lucyna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To przykre, Łatusiu szukamy domku dalej ... Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mrrroźźźny offf W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
NiJaSe Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 no to znow bede miala stres bo moje haszczeta sie z balkonu przez 24 godziny nie rusza :/. Naprawde ma byc -30 ???? Quote
Recommended Posts