maciaszek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nadaje się jak najbardziej :)! Agnieszka już o tym pisała. Sama ma małe dziecko. Quote
__Lara Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oki, jutro z rana wyślę jej smsa z telefonem do Pani. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Będzie dalszy ciąg tego sms'a...? pzdr. Quote
__Lara Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wysłałam Kisiaraf, ale narazie cisza.... Quote
Kisiaraf Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='__Lara']Wysłałam Kisiaraf, ale narazie cisza....[/QUOTE] Jestem jeste dogo mnie nie wpuszczało :( Laruś po pierwsze stokrotne dzięki, że pamiętasz o Esterku :) Po drugie skontaktowałam się od razu z Pania. Niestety obecnie nie ma dostepu do interenetu i niewiem jak jej "pokazać" Esterka. Wrzuciliśmy z kompa fotki do telefonu TZ-a ale niestety Pani dostała zamiast MMS-a jakiś adres tylko. Jak mąż wysłał do mnie tego samego MMS-a normalnie dochodzą fotki. Sama niewiem jak to zrobić by go zobaczyła, bo nie mam żadnej fotki wywołanej(podjechała bym pokazać) Czy ktoś mogłby jeszcze spróbować wysłać jego focie tej Pani? Ja wyśle numerek na PW Quote
maciaszek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A może Pani nie ma możliwości odbierania mmsów? Kurcze... Quote
__Lara Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [B]Słuchajcie, Pani jest zdecydowana na Estera, bardzo jej się spodobał :D[/B] Quote
figanadrzewna Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 czyżby wreszcie? aż sie boję cieszyc, ale to cudowne wieści :multi: Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pewnie Kisiaraf nie może się tu dostać.... Quote
Kisiaraf Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Już jestem jestem. Dokładnie dogo nie jest dla mnie życzliwa :) Larusia dzięki za wysłanie MMSA Tak jak piszesz Pani jest zdecydowana :) Dzwoniła do mnie jak byłam na wyjeździe obiecałam się odezwać i umówić na wizyte. Mam nadzieje, że szybko nam się uda dopasować wspólny termin na wizyte. Ja podjade na wiyzty tylko moge tylko do południa (popołudniumąż pracuje,a moja córcia jest chora). Zaraz jak ustale termin wizyty poinformuje Was :) Gdyby dogo mnie nie wpuszczało napisz smska do Lary. Jeszcze raz dzięki i mam nadzieje, że to jest TEN JEDYNY domek!!!!! Trzymajcie kciuki!!!!! Quote
maciaszek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wow, świetna wiadomość! Trzymam kciuki, bardzo mocno! Pani mieszka w Dąbrowie, dobrze kojarzę? To można poprosić DG32 albo jotkę o wizytę :). Quote
Kisiaraf Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Tak Pani jest z Dąbrowy Górniczej. To może zrobimy tak jak Pani będzie miałą czas do południa to ja urwe się z pracy i podjade,ale jak nie będzie miałą czasu-np. pracuje to napisze do Jotki lub DG32 może będą miały czas. Ja też się bardzo ciesze z takiego obrotu sprawy-wszystko dzięki Larze-WIELKA BUŹKA!!!!!! Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No to czekamy :) strasznie się cieszę :D :D :D ja coś czuję, że to fajny domek :D Quote
Kisiaraf Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Mnie też bardzo miło rozmawiało się z Panią :) Jutro rano dzwonie do Pani :) Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [B]Kisiaraf [/B]jakbyś miała problem tu wejść to napisz mi smsa to przekażę :D Quote
Kisiaraf Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='__Lara'][B]Kisiaraf [/B]jakbyś miała problem tu wejść to napisz mi smsa to przekażę :D[/QUOTE] Umówiłam się na jutro na 12 :) Może napisze do DG lub Jotki z pytaniem czy nie chciały by mi towarzyszyć?! Zawsze to dwie głowy a nie jedna. Tak czy siak na 100% jutro będzie wiadomo co i jak. Tak się ciesze!!!!!!!!!!!!! Quote
pietrucha204 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 no to czekamy z niecierpliwością:) uff uff Quote
__Lara Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Kisiaraf']Umówiłam się na jutro na 12 :) Może napisze do DG lub Jotki z pytaniem czy nie chciały by mi towarzyszyć?! Zawsze to dwie głowy a nie jedna. Tak czy siak na 100% jutro będzie wiadomo co i jak. Tak się ciesze!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Jejku, wielki dzień, kciuki zaciskamy :) Quote
maciaszek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Trzymam kciuki i czekam, jak wszyscy, na wieści! Quote
Recommended Posts