Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Wysłałam Kisiaraf, ale narazie cisza....[/QUOTE]
Jestem jeste dogo mnie nie wpuszczało :(
Laruś po pierwsze stokrotne dzięki, że pamiętasz o Esterku :)
Po drugie skontaktowałam się od razu z Pania. Niestety obecnie nie ma dostepu do interenetu i niewiem jak jej "pokazać" Esterka.
Wrzuciliśmy z kompa fotki do telefonu TZ-a ale niestety Pani dostała zamiast MMS-a jakiś adres tylko. Jak mąż wysłał do mnie tego samego MMS-a normalnie dochodzą fotki. Sama niewiem jak to zrobić by go zobaczyła, bo nie mam żadnej fotki wywołanej(podjechała bym pokazać)
Czy ktoś mogłby jeszcze spróbować wysłać jego focie tej Pani?
Ja wyśle numerek na PW

Posted

Już jestem jestem. Dokładnie dogo nie jest dla mnie życzliwa :)
Larusia dzięki za wysłanie MMSA
Tak jak piszesz Pani jest zdecydowana :)
Dzwoniła do mnie jak byłam na wyjeździe obiecałam się odezwać i umówić na wizyte.
Mam nadzieje, że szybko nam się uda dopasować wspólny termin na wizyte.
Ja podjade na wiyzty tylko moge tylko do południa (popołudniumąż pracuje,a moja córcia jest chora).
Zaraz jak ustale termin wizyty poinformuje Was :)
Gdyby dogo mnie nie wpuszczało napisz smska do Lary.
Jeszcze raz dzięki i mam nadzieje, że to jest TEN JEDYNY domek!!!!! Trzymajcie kciuki!!!!!

Posted

Tak Pani jest z Dąbrowy Górniczej. To może zrobimy tak jak Pani będzie miałą czas do południa to ja urwe się z pracy i podjade,ale jak nie będzie miałą czasu-np. pracuje to napisze do Jotki lub DG32 może będą miały czas.
Ja też się bardzo ciesze z takiego obrotu sprawy-wszystko dzięki Larze-WIELKA BUŹKA!!!!!!

Posted

[quote name='__Lara'][B]Kisiaraf [/B]jakbyś miała problem tu wejść to napisz mi smsa to przekażę :D[/QUOTE]
Umówiłam się na jutro na 12 :)
Może napisze do DG lub Jotki z pytaniem czy nie chciały by mi towarzyszyć?! Zawsze to dwie głowy a nie jedna.
Tak czy siak na 100% jutro będzie wiadomo co i jak. Tak się ciesze!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Kisiaraf']Umówiłam się na jutro na 12 :)
Może napisze do DG lub Jotki z pytaniem czy nie chciały by mi towarzyszyć?! Zawsze to dwie głowy a nie jedna.
Tak czy siak na 100% jutro będzie wiadomo co i jak. Tak się ciesze!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Jejku, wielki dzień, kciuki zaciskamy :)