Kisiaraf Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Wiem Szarotko te podziękowania były właśnie dla Ciebie i Belii :) Ciesze się, że nowe duszyczki zawitały u naszego Esterka kochanego. Aga dzisiaj wyśle maila do naszej "skarbniczki" i pieniądze przeleje. Dzięki za opieke nad szalonym-sprinterem ;) A przy okazji to ja myślałam, że późno chodze spać ;) Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dostaliśmy zaproszenie do odwiedzin na wątku to się meldujemy.Stałej deklaracji dać nie możemy-mamy dwa zoobowiązania wcześniejsze,ale jednorazowo wpłacić możemy dopiero po 10-tym lutym.Jeśli to coś da to podajcie konto. Za psa trzymamy kciuki-bo fajny jest! waldi481 Quote
maciaszek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sytuacja kolorowa nie jest :(. Osoba, która nie wpłaciła swojej deklaracji zadeklarowała dość dużą kwotę, od której uzależnione, w dużej mierze, było wyciągnięcie Estera ze schronu. Wiem wiem, że nie ma obowiązku wpłacania, ale ten ktoś mógłby chociaż napisać, że się wycofuje (wtedy od początku wiedzielibyśmy na czym stoimy), a nie milczeć na całej linii... Oczywiście, że wesprzemy Esterka z katowickiego konta, bo to pies z katowickiego schroniska a za hotel trzeba zapłacić. Ale na dłuższą metę nie damy rady. Katowickie konto ma różne wydatki, kurczy się, a brakująca kwota to coś koło 200 zł! Na dzień dzisiejszy nie widzę po prostu innej opcji, trzeba te pieniądze z konta wziąć i już, nie ma nad czym się zastanawiać. Zwłaszcza, że już jesteśmy kilka dni po terminie płatności... Ale na przyszłość może z tym być problem... Dlatego prosimy bardzo o pomoc. Nie tylko o wsparcie finansowe, ale o np. zrobienie bazarku, ściągnięcie dogomaniaków na wątek, cokolwiek... Quote
Kisiaraf Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Waldi witam i dziękuje. Oczywiście każdy grosik się przyda. Wyśle Ci na PW numer konta mam jednak nadzieje, że nie "uda" Ci się wpłacić, bo wtedy Esterek już będzie biegał ze swoim nowym właścicielem :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Życzymy mu tego szczerze.Dobranoc chłopino kochana. E/W Quote
Kisiaraf Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Niewiem co się stało z banerkiem, poniżej wstawiam od nowa poprawiony tzn podlinkowany: [URL=http://www.dogomania.pl/threads/147873-Czasu-niewiele-Ester-w-hoteliku-brakuje-deklaracji][IMG]http://images37.fotosik.pl/214/e878486055b4cb86.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kisiaraf Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Witam Esterka i wszystkich jego fanów. Quote
Aga Czarkowianka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Kisiaraf']Wiem Szarotko te podziękowania były właśnie dla Ciebie i Belii :) Ciesze się, że nowe duszyczki zawitały u naszego Esterka kochanego. Aga dzisiaj wyśle maila do naszej "skarbniczki" i pieniądze przeleje. Dzięki za opieke nad szalonym-sprinterem ;) A przy okazji to ja myślałam, że późno chodze spać ;)[/QUOTE]No nie wiem, może to kwestia ostatnich ciągłych nocnych pobudek.Wcześniej padałam z nóg daleko przed północą, ale przyjechał ostatnio taki jeden szczekacz i śpię jak matka noworodka-czyli prawie wcale. Quote
Kisiaraf Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 To współczuje..... szczekacza. Esterku Ty taki grzeczny, a nikt nie dzwoni :( Quote
Aga Czarkowianka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Spróbuje zrobić jutro Esterkowi jakieś fotki na spacerze z dzieckiem na śniegu, może podziała. Quote
Kisiaraf Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Czekamy niecierpliwie. Może uda się jakieś mniej mobilne ;) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To ile jeszcze brakuje, aby zapłacić za hotelik? pzdr. Quote
an1a Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Za styczeń sporo zabrakło, przelewałam 237zł. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale jeszcze styczeń trwa i jest szansa na zrobienie dopłaty. Ja postaram się dzisiaj zrobić przelew na parę złotych. Musze się rozeznac w moich finansach. Konto mam. No i trzeba głośno mówić, że za styczeń jest jeszcze taka kwota do zapłacenia. Pzdr. Quote
Kisiaraf Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Asiaczek ślicznie dziękuje :) Za styczeń już jest zapłacone wszystko dzięki uprzejmości Maciaszek-wysłała z konta katowickiego schroniska. Ale na luty napewno też będzie brakowało więc każdy grosz jest na wage złota. Gdyby zdarzyło się (mam taką nadzieje) że Ester pojedzie w styczniu do nowego domku to oddamy te reszte pieniędzy na konto katowickiego schroniska. Ktoś pare postów wcześniej pytał czemu Ester jest w folderze "zlazły domek" ja co pewien czas wrzucam na nowo ogłoszenia by były na pierwszych stronach, wcześniej kasuje poprzednie ogłoszenia pewnie dlatego kiedyś się znalazł w takim folderze. Dziś kolejną ture nowych ogłoszeń i PW z prośbą o pomoc napisze. Czekamy na fotki od Agi. Może uda się jakaś nowa mniej mobilna?! Quote
maciaszek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To ja tylko małe sprostowanie zrobię - to nie jest konto katowickiego schroniska i tylko tak zwane "katowickie konto", na które wpływają pieniądze z bazarków i darowizn. Quote
figanadrzewna Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 zaglądam z wieczora ;) podniosę do góry, ku darczyńcom Quote
Asiaczek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Sorki, że dopiero teraz, ale zrobiłam przelew - 30 zł. dla Esterka. Pzdr. Quote
Kisiaraf Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ja również ślicznie dziękuje w imieniu naszego Esterka. Quote
Recommended Posts