Wredotka4 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nie wiem czy umieszczam ten link w dobrym dziale,jeśli nie to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie. Jak dla mnie to nie zabawa, a piesek się męczy próbując wstać. [url=http://wp.tv/i,Niezwykla-zabawa-psa,mid,419074,klip.html?ticaid=58d6c]WP.tv - Niezwykła zabawa psa - WP.PL[/url] Quote
paulina2904 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Po obejrzeniu tego filmiku mam negatywne uczucia względem tego ''właściciela'':angryy: To ewidentnie widac ,że psiak się męczy a ktoś zamiast pomóc to nakręca film:shake: brak słów:mad: Quote
Olka_Olga Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ZABAWA?! Niemądry (!) nagłówek... Czy ten piesek miał jakieś problemy z łapkami? Wyglądał jak sparaliżowany ... Quote
Wredotka4 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Znalazłam dzisiaj ten filmik na WP.Nie wiem czy piesek był chory.Dla mnie on zwyczajnie nie miał punktu zaczepienia na śliskim podłożu i chyba był już bardzo zmęczony.Właściciel godny pożałowania:angryy:Nigdy nie pozwoliłabym żeby mój pies się tak męczył. Quote
ania10512 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 co za kretyn jakiś, szkoda ze nim się tak nikt nie bawi widać że mały chciał wstać a ten zamiast mu pomóc kręci "hicior do netu":angryy: szkoda małego ale co się dziwić jak on go pewnie zaraz sprzeda bo w tle było widać mamusie (oby trafił do dobrego domu) Quote
wilczanda Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Biedny piesek.:placz: Głupi właściciel!!:angryy: I kręcić jak się pies męczy i do netu się pochwalić! :shake: Quote
Recommended Posts