Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ Regis mi się niestety rozchorował, mam do odstąpienia dwuosobowy pokój ( z jednym podwójnym łóżkiem ) w Nowym Kościele ( rzut beretem od Złotoryi ). Za pokój wychodzi 100 zł na dobę.Jeżeli ktoś byłby chętny, to proszę o wiadomość na priv, zmienię rezerwację.

Posted

A ja chciałam się poskarżyć, że już 2 razy wysyłałam potwierdzenie przelewu za zawody i nadal na biało jestem...:-( wyślę jeszcze raz, a co mi tam:cool3:

Posted

[COLOR=Red][B]UWAGA![/B][/COLOR]

Mam [B]wolne miejsce w samochodzie[/B], z Warszawy. Wyjazd w piątek (chciałabym wyruszyć koło godziny 15.00, ale to jeszcze nie jest pewne). Samochód jeździ na LPG, koszty paliwa do podziału po połowie. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Proszę nie pisać PW na Dogo - bywam tu tylko sporadycznie.

Posted

Super, jesteśmy na żółto ;)

Mam jeszcze jedno pytanie organizacyjne (bo nie byłam na zawodach lutowych) - czy będzie jakaś szatnia dla psów - tzw. milczków? :razz:

Posted

[quote name='Rauni'][URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Lista_na_strone__07.11.2009.xls"]Lista[/URL] - mam nadzieję, że teraz z płatnościami jest tak jak trzeba.[/QUOTE]
My nadal nie jesteśmy na żółto :placz:
Mimo, ze potwierdzenie wysłałam, a nawet otrzymałam odpowiedź, że już teraz na żółto jesteśmy zaznaczone. :-(

Posted

[quote name='PATIszon']A monitor masz kolorowy? :razz:[/QUOTE]
Nie zdążyłam edytować mojego ostatniego posta. :oops: Już się dowiedziałam czemu nie byłyśmy na żółto i, że zaraz będziemy. :)