Asti Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jesteś na 18 miejscu na liście rezerwowej. Quote
Ludek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='PATIszon']Wloch nie widzi przeskakiwanych stref na kladce. ;) Moze to kogos pocieszy choc nie powinno :eviltong:[/quote] Może jednak powinnam się zdecydować na start.:evil_lol: Quote
Koniara262 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mam do Was pytanie: mam Shih Tzu i baaardzo chcę go zgłosić do Jumpinga (skacze ponad 40 cm bez zrzutek) ma rodowód i jest wystawiany, a raczej wystawiana. Ale nie wiem do jakiej klasy go zgłosić ? Może by mi ktoś wyjaśnił co to są te klasy, ile mają cm i w ogóle ?? Pliss ! Quote
BobowitaMW Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Koniara262']Mam do Was pytanie: mam Shih Tzu i baaardzo chcę go zgłosić do Jumpinga (skacze ponad 40 cm bez zrzutek) ma rodowód i jest wystawiany, a raczej wystawiana. Ale nie wiem do jakiej klasy go zgłosić ? Może by mi ktoś wyjaśnił co to są te klasy, ile mają cm i w ogóle ?? Pliss ![/quote] Zapraszam do lektury regulaminu agility ;) znajduje się on na stronie związku kynologicznego w zakładce szkolenie --> agility --> regulaminy. :) --- A tak swoją drogą, możliwe, że się na MPA pojawimy! :multi: :cool3: Quote
Bzikowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Koniara262']Mam do Was pytanie: mam Shih Tzu i baaardzo chcę go zgłosić do Jumpinga (skacze ponad 40 cm bez zrzutek) ma rodowód i jest wystawiany, a raczej wystawiana. Ale nie wiem do jakiej klasy go zgłosić ? Może by mi ktoś wyjaśnił co to są te klasy, ile mają cm i w ogóle ?? Pliss ![/quote] Ale chodzicie gdzieś do klubu, macie swój tor czy coś w tym stylu? Agility to nie tylko skakanie, nawet w jumpingu :cool3: To, że jest wystawiana i ma rodowód nie ma tu nic do rzeczy. ;) 40 cm to za dużo, maksymalna wysokość dla S-ek to 35 cm a i tak najczęściej z tego co zauważyłam sędziowie dają 30. Quote
Rauni Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Koniara262']Mam do Was pytanie: mam Shih Tzu i baaardzo chcę go zgłosić do Jumpinga (skacze ponad 40 cm bez zrzutek) ma rodowód i jest wystawiany, a raczej wystawiana. Ale nie wiem do jakiej klasy go zgłosić ? Może by mi ktoś wyjaśnił co to są te klasy, ile mają cm i w ogóle ?? Pliss ![/quote] Koniara,Twój pies prawdopodobnie byłby w klasie S (small czyli do 35 cm w kłębie), ale tak jak już tu ktoś napisał, nie polega to jedynie na skakaniu, pies musi umiec pokonywać całe sekwencje różnych przeszkód - nawet dla najmniej zaawansowanej klasy "0" musi umieć pokonywać jeszcze co najmniej tunele, kładkę, palisadę i układy 12-15 przeszkód. Innymi słowy wymaga to odpowiedniego przygotowania treningowego. Jeśli, jak podejrzewam, Twój pies nie jest jeszcze dostatecznie zaawansowany, to zapraszam do kibicowania i obejrzenia zawodów, zobaczysz, jak dokładnie to wygląda. [U] [URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Lista_na_strone__11.10.2009.xls"]Lista zgłoszonych [/URL][/U]- stan na 11.10.09 Quote
Bzikowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Małe sprostowanko - jesteśmy na liście (hurra) ale nasz oddział to zdecydowanie nie Bydgoszcz, nasz oddział to Legionowo ;) [SIZE=1](pies z SA1 BLAZE OF GLORY Grandiflora)[/SIZE] Quote
Rauni Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Pisz na adres, na który wysyłałaś zgłoszenie, ja tylko wstawiam gotowy plik na stronkę :) Quote
Irminek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mozę pojedziemy,ja z moją suczką ????? Ale to jeszcze sie zobaczy ....? ale sprubuje cos lub kogoś namawiac !!!???!!! Quote
Rauni Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Lista_na_strone__12.10.2009.xls"]Lista na 12.10.[/URL] Uwaga - zwiększamy limit zgłoszeń do 120 osób, mamy nadzieję, że dzięki temu wszystkie zeróweczki też się zmieszczą. :lol: Quote
wendka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Rauni'] Uwaga - zwiększamy limit zgłoszeń do 120 osób, mamy nadzieję, że dzięki temu wszystkie zeróweczki też się zmieszczą. :lol:[/quote] :multi: + 10 znakow Quote
PATIszon Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [B]Chcialam zauwazyc, ze ja nie jestem oddzial Warszawa ino Bydgoszcz, przeciez to oczywiste :lol:[/B] [B]Napisalam na adres.[/B] Quote
Aussie Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hej, hej, a my nadal szukamy transportu z Warszawy (ja + Asti). Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Rauni'][URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Lista_na_strone__12.10.2009.xls"]Lista na 12.10.[/URL] Uwaga - zwiększamy limit zgłoszeń do 120 osób, mamy nadzieję, że dzięki temu wszystkie zeróweczki też się zmieszczą. :lol:[/quote] Ale super!! :multi::multi: Quote
Monika1 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='wendka']:multi: + 10 znakow[/quote] to jest wspaniała wiadomość wspaniała. Mam też pytanie do punktacji w zerówkach w każdy dzień będą brane pod uwagę 3 biegi czy 2? Bo w 1,2,3, są brane dwa i osobno egzamin. Quote
Bzikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Bardzo dziękuję za zmianę nam oddziału na liście :) Quote
PATIszon Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja dalej jestem z Warszawy.....co mi uwlacza....:mad: Quote
Mokka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='PATIszon']A ja dalej jestem z Warszawy.....co mi uwlacza....:mad:[/quote] To siem wyprowadź :mad: Quote
PATIszon Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Chetnie, w Bydgoszczy zawsze cieplej.....i ludzie jakies milsze som :mad: Quote
Magda i Saga Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :loveu: i na placyku juz mamy lampe :-) Quote
PATIszon Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ta lampa jest w stanie ogrzac murawe na tyle, zeby sie snieg rozpuscil? :cool3: Bo u nasz jest nawet kilka lamp.....:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sama pisałas, że u nas cieplej, ale podgrzewana murawke zalinstalujemy w przyszłym roku razem ze zraszaczami:eviltong:, zreszta od grudnia przenosimy się na ujeżdżalnię:p Quote
Rauni Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Kopia_Lista_na_strone__15.10.2009_godz._24_z_legenda1.xls"][U]Najnowsza lista[/U][/URL] Pati, już jesteś z Bydgoszczy :) Quote
Recommended Posts