rita60 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Witaj piekny,juz jestem,nadal zadnych informacji,przeciez niemozliwe,zeby nikt nie zadzwonił na tyle ogłoszen:roll: Quote
agata51 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='zulugula']W schronisku w Mysłowicach też był taki pikardyjczyk. Kierownik opowiadał ludziom, że to Wilczarz :cool3: Nie wiem, czy jeszcze jest. Jeśli zabraknie Wam tych pięknych futrzaków, to popytam :lol: Agata51, a Ty masz w banerku owczarka portugalskiego :eviltong:[/QUOTE] Który to :crazyeye: Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Witaj mały,sloneczko swieci,troche zimno,ale na spacerek zapraszam.... Quote
Paulina_mickey Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 coś się z photobucketm stało, bo ja tam wgrywam banerki...Mi zniknęły wszystkie :shake: Quote
rita60 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Paulina_mickey']coś się z photobucketm stało, bo ja tam wgrywam banerki...Mi zniknęły wszystkie :shake:[/QUOTE] Paulina,czy da sie cos zrobic cos z tym bannerkiem:roll: Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Zaraz spróbuję przerobić na innej stronie. Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1163/dwa-w-jednym-onek-czyli-zjawiskowy-kamyk-szuka-domu-147572/"][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz009-4.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1163/dwa-w-jednym-onek-czyli-zjawiskowy-kamyk-szuka-domu-147572/"] [/URL] Quote
rita60 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Teraz powinno być :cool3:[/QUOTE] No i jest,dzieki Paulina:lol:a ty mały mykaj na gore......... Quote
rita60 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [B]Luiza [/B]co sie dzieje u Kamyka,czy ktos pytal o niego ? Napisz jakas informacje,bo watek zaczyna byc martwy:cool3: Quote
Luzia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ogłaszam wszem i wobec iż Kamyk już w nowym domku. Wczoraj byliśmy Go zawieść aż za Strzyżów. Domek fajny, nowy właściciel w porządku widać że ma podejście do psów. Quote
rita60 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Luzia&Funia']Ogłaszam wszem i wobec iż Kamyk już w nowym domku. Wczoraj byliśmy Go zawieść aż za Strzyżów. Domek fajny, nowy właściciel w porządku widać że ma podejście do psów.[/QUOTE] :crazyeye:MOJ SLICZNY MA SWOJ DOMEK:multi:LUIZA A BEDA JAKIES FOTY,CZY MASZ KONTAKT Z TYM PANEM:roll:JAK PAN SIE DOWIEDZIAL O ISTNIENIU KAMYKA ? Quote
majuska Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to świetnie!!! Bądź szczęśliwy łobuziaku...Strzyżów to niedaleko mnie... Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Cicho jak w sejmie,Luizy niet:shake: Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 myśle, że jednak nie będzie zbyt hojnych wiadomości... Dziewczyny, w Nowodworze, jednym ze schronisk w którym jestem wolontariuszką jest kilka takich terierkowatych psiaków, między innymi sunia, która ma jakiś guz wielkości pięści małego dziecka na narządach rodnych, w pierwszej chwili kiedy zobaczyłam, myślałam że może zaczeła rodzić, ale jednak to nie to... W moim podpisie jest link do wątku. Na ostatnich i pierwszych stronach są zdjęcia. Terierek którego zdjęć najwięcej zrobiłam wygląda trochę jak miniaturka Kamyka, jest to piesek, nic więcej niestety o nim nie wiem. Najgorsze jest to, że przebywa z psem, który miał katar,wielkie gluty na nosie i kaszlał...:shake: Dodam, że psy tam są wydawane bez kastracji/sterylizacji, bo nie ma jeszcze sali pooperacyjnej gdzie można by przetrzymywać zwierzęta po zabiegu. Przepraszam, że tutaj piszę, ale Wy jesteście miłośniczkami rasy, więc może macie jakiś chętnych na takie psiaki. Zapraszam na wątek. Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='majuska']No to świetnie!!! Bądź szczęśliwy łobuziaku...Strzyżów to niedaleko mnie...[/QUOTE] Jeśli trzeba będzie to [B]majuska[/B] podjedzie i sprawdzi za jakis czas co u Kamyka słychać bo często jeździ tamtą trasą. I foty może zrobić. Quote
rita60 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='becia66']Jeśli trzeba będzie to [B]majuska[/B] podjedzie i sprawdzi za jakis czas co u Kamyka słychać bo często jeździ tamtą trasą. I foty może zrobić.[/QUOTE] Byłabym wdzieczna i spokojna,ze jest szczesliwy:roll: Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='becia66']Jeśli trzeba będzie to [B]majuska[/B] podjedzie i sprawdzi za jakis czas co u Kamyka słychać bo często jeździ tamtą trasą. I foty może zrobić.[/QUOTE] Ja mogłabym podjechać o ile dziewczyny nie maja kogoś innego umówionego i jest im moja osoba na rękę:roll: Quote
rita60 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='majuska']Ja mogłabym podjechać o ile dziewczyny nie maja kogoś innego umówionego i jest im moja osoba na rękę:roll:[/QUOTE] A dlaczego twoja osoba nie byłaby na reke ? Martwimy sie o szorstkiego,bedziemy spokojniejsze,ze wszystko jest ok. Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='majuska']Ja mogłabym podjechać o ile dziewczyny nie maja kogoś innego umówionego i jest im moja osoba na rękę:roll:[/QUOTE] Twoja osoba jest nam BARDZO na rękę! :lol: Quote
majuska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jakby cós to dawajcie namiary na domek na PW to polecę;) Quote
rita60 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='majuska']Jakby cós to dawajcie namiary na domek na PW to polecę;)[/QUOTE] Tia,tylko skad wziac te namiary:niewiem: Quote
Recommended Posts