Ada-jeje Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Spokojnie prosze, emocje to zly doradca, sama ogladalam dzis w dzienniku jak wiele zwierzat jest jeszcze w naglej potrzebie, jeszcze stoi woda, wiec dajmy druga szanse na naprawienie Stowarzyszeniu bledu jaki popelnili. Nie popelnia bledu ten kto nic nie robi, latwo pisac, trudniej dzialac w realu. Trzymajmy watek w gorze, to jest w tej chwili najwazniejsze. Jest na watku rowniez Foksia & Dzekus, a zatem sprawa jest pod kontola. Quote
marta9494 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cześć Kamyk,trzymaj się tam,dziewczyny juz szkicują plan wydostania Cię :) Quote
carolinascotties Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Rita - jesli trzeba bedzie wykupic psa - pamietajcie o mnie - ja doloze cos... wiem, ze to nie metoda...ale nie moge przestac myslec o tym psie... Quote
rita60 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='carolinascotties']Rita - jesli trzeba bedzie wykupic psa - pamietajcie o mnie - ja doloze cos... wiem, ze to nie metoda...ale nie moge przestac myslec o tym psie...[/QUOTE] Ok,dziekuje carolinko. Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kamyczku, wytrzymaj jeszcze troche, bidolu :-( Bedzie dobrze, innej opcji nie ma..... Quote
agata51 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 To chyba oczywiste, że też coś dorzucę na wykupienie Kamyka. Quote
wieso Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a macie jakiegos adwokata, ktory by doradzil...ja mam jednego on jest wprawdzie od praw czlowieka ale moze cos poradzi.....potrzebuje tylko wszystko dokladnie na pw zebym mogla podac dalej........ Quote
E-S Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='wieso']a macie jakiegos adwokata, ktory by doradzil...ja mam jednego on jest wprawdzie od praw czlowieka ale moze cos poradzi.....potrzebuje tylko wszystko dokladnie na pw zebym mogla podac dalej........[/QUOTE] Adwokat żeby pomóc musi mieć skan umowy adopcyjnej psa. Tak jak lekarz żeby zdiagnozować musi mieć pacjenta. Inaczej to będzie bicie piany i wróżenie z fusów. Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jejku,ja nie wytrzymam...!!! Kamyk jest tak podobny do Sniezki od PIPI...Tylko inna masc,ale wszystko inne takie samo...!!!! Quote
wieso Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='E-S']Adwokat żeby pomóc musi mieć skan umowy adopcyjnej psa. Tak jak lekarz żeby zdiagnozować musi mieć pacjenta. Inaczej to będzie bicie piany i wróżenie z fusów.[/QUOTE] a od kogo moge to otrzymac ? Quote
rita60 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='wieso']a od kogo moge to otrzymac ?[/QUOTE] Pewnie od Luizy:roll: Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Poprosze o skan umowy adopcyjnej na maila [email][email protected][/email] Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kamyczku :-( zeby tylko wszystko poszlo dobrze, zebys zaznal prawdziwej milosci u ludzi, ktorzy zobacza w tobie przyjaciela i wiernego psa o niezwyklej urodzie. Trzymam kciuki za twoja wolnosc, za twoje prawa do bezpiecznego i beztroskiego zycia. Quote
Recommended Posts