Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Spokojnie prosze, emocje to zly doradca, sama ogladalam dzis w dzienniku jak wiele zwierzat jest jeszcze w naglej potrzebie, jeszcze stoi woda, wiec dajmy druga szanse na naprawienie Stowarzyszeniu bledu jaki popelnili. Nie popelnia bledu ten kto nic nie robi, latwo pisac, trudniej dzialac w realu. Trzymajmy watek w gorze, to jest w tej chwili najwazniejsze. Jest na watku rowniez Foksia & Dzekus, a zatem sprawa jest pod kontola.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carolinascotties']Rita - jesli trzeba bedzie wykupic psa - pamietajcie o mnie - ja doloze cos... wiem, ze to nie metoda...ale nie moge przestac myslec o tym psie...[/QUOTE]
Ok,dziekuje carolinko.

Posted

a macie jakiegos adwokata, ktory by doradzil...ja mam jednego on jest wprawdzie od praw czlowieka ale moze cos poradzi.....potrzebuje tylko wszystko dokladnie na pw zebym mogla podac dalej........

Posted

[quote name='wieso']a macie jakiegos adwokata, ktory by doradzil...ja mam jednego on jest wprawdzie od praw czlowieka ale moze cos poradzi.....potrzebuje tylko wszystko dokladnie na pw zebym mogla podac dalej........[/QUOTE]

Adwokat żeby pomóc musi mieć skan umowy adopcyjnej psa.
Tak jak lekarz żeby zdiagnozować musi mieć pacjenta.
Inaczej to będzie bicie piany i wróżenie z fusów.

Posted

[quote name='E-S']Adwokat żeby pomóc musi mieć skan umowy adopcyjnej psa.
Tak jak lekarz żeby zdiagnozować musi mieć pacjenta.
Inaczej to będzie bicie piany i wróżenie z fusów.[/QUOTE]
a od kogo moge to otrzymac ?

Posted

Kamyczku :-( zeby tylko wszystko poszlo dobrze, zebys zaznal prawdziwej milosci u ludzi, ktorzy zobacza w tobie przyjaciela i wiernego psa o niezwyklej urodzie. Trzymam kciuki za twoja wolnosc, za twoje prawa do bezpiecznego i beztroskiego zycia.