ela.g19 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witajcie!!! Wczoraj w Radomiu na osiedlu ustronie znalazłam tego młodego mieszańca. Nie mam pojęcia jakie rasy są zmieszane w tym zwierzaku. Ma on około pół roku (ma już wszystkie stałe zęby). Sięga do kolan, ale przypuszczam, że jeszcze urośnie kiedy dostanie normalne ilości jedzenia i witamin. W ogóle nie zauważa osiedlowych kotów, jest łagodny, przyjacielski, pogodny, jeszcze trochę się boi, ale u nowych właścicieli na pewno na bierze pewności siebie. Trochę problemów sprawia mu wejście do klatki schodowej w bloku. Wydaje mi się, że mieszkał kiedyś w domu bo przez całą noc u mnie nie nabrudził i prosił o spacer. Potrzebuje dużo miłości :loveu: Jest śliczny, ale ja nie mogę go zatrzymać bo rodzice nie godzą się na trzeciego psa :shake: Może znajdzie się jakaś dobra dusza i go przygarnie Nie chcę oddawać go do schroniska, ale jeśli nikt się nie znajdzie to będę do tego zmuszona... W razie pytań jestem do dyspozycji Kontakt tel. 0-500-117-437 Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam Ela Quote
ela.g19 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Może mi ktoś pomóc we wklejeniu zdjęć tego psiaka na forum?? Quote
ela.g19 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Nie mogę Ci ich wysłać dostałam zwrotnego maila, ze masz przepełnioną skrzynkę Quote
ela.g19 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Opanowany dziś został lęk prze klatką schodową oraz Nabraliśmy trochę pewności siebie. uszy już są postawione oraz ogon wysoko i czasem nawet merda :D Quote
rozi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ela.g19, może będziesz jeszcze chciała działać w jakiś sposób na tym forum, więc powiem Ci, jak wstawiać zdjęcia (: Zarejestruj się na Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i wrzuć tam zdjęcie. Potem otwórz je, czyli klikniej na to, które pokaże się w spisie Twoich zdjęć. Potem prawym klawiszem myszy kliknij na to otwarte i zaznacz "kopiuj adres obrazka". Potem w oknie odpowiedzi (na forum już) wybierz z górnego paska kwadracik "insert image". zobaczysz paseczek do wklejenia linka, znów prawym, wybierz "wklej" i "OK" i zatwierdź wiadomość. . Quote
ela.g19 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Tak zrobiłam przy pomocy Chomika (strony chomikuj.pl) i nie zadziałało Quote
Piromanka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ela, to prześlij mi na maila to wkleję. [email protected] Quote
ela.g19 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Oto Joker :D niestety małe te fotki,a le postaram się o większe :D Quote
ela.g19 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Koleżanka z uczelni go przygarnie. Quote
Recommended Posts