joaaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Prosimy o pomoc przy wyprowadzaniu na spacery psów w dt. Mamy tu pod opieką 11 bokserów i nie dajemy rady. Większość z nich to staruszki, które nie potrzebują dużo ruchu, ale mamy kilka młodych, pełnych werwy bokserów, które dostają świra bez wybiegania i bliskiego kontaktu z człowiekiem. Godziny do ustalenia. Dojazd z centrum zajmuje ok.30min. (MZK, prywatne autobusy, PKP-też na bilet miesięczny). Bardzo prosimy o pomoc, możemy podpisać umowę wolontariacką, można podać w cv. Psy są bezproblemowe, jedynie czego potrzebują to ruchu i zabawy z człowiekiem, a boksery kochają ludzi i zabawy. Las jest 5 minut od dt. Prosimy, pomóżcie, na dogo jest tyle osób, może być to pomoc okazjonalna lub stała. Kontakt do mnie: Joanna tel. 0607 32 99 32. Modów przepraszam za umieszczenie wątku w PWP, ale tutaj więcej osób przeczyta. Quote
joaaa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Bardzo prosimy o pomoc! :roll: Quote
Erazm Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Podniose, niestety mieszkam zbyt daleko... Quote
joaaa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Erazm, dzięki! :lol: Bardzo, bardzo prosimy o pomoc!!!!!!!!!!! Quote
kamilawa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Gdyby nie to, że mieszkam baaaardzo daleko to już bym u Was była :-( Może ktoś się znajdzie... Będę podnosić :razz: Quote
Erazm Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Joaa, a nie macie w okolicy jakiejs druzyny starszych harcerzy. Wiem, ze brzmi to dziwnie, ale czasem oni sie angazuja w wolontariackie akcje... Quote
Erazm Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Kto sie zglosi? Dla dwoch pierwszych osob sponsoruje bilet miesieczny na dowolny srodek komunikacji Quote
mimoza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja moge ktoregos dnia podjechac, jesli jak krowie na miedzy zostanie wytlumaczone jak trafic:lol: Moje psy od miesiaca sa w separacji ze mna, wiec tesknie za kontaktem ze zwierzyna:p Czy sa przewidziane konkretne godziny odwiedzin, czy jak kto moze? Quote
Erazm Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Erazm']Kto sie zglosi? Dla dwoch pierwszych osob sponsoruje bilet miesieczny na dowolny srodek komunikacji[/QUOTE] Nie ma problemu jak w pierwszym poscie , terminy do uzgodnienia. Boksie sa kochane i bezproblemowe, warto poswiecic czas na spacer, dla aktywnych to szansa na zgubienie kilogramow, dla leniwych dllluuuuuga linka;) bidne boksie, no dobra dadza starsze dla leniwcow:razz: Quote
joaaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Dziękuję za podnoszenie! :lol: Mimoza, podaj mi nr telefonu na pw, to wytłumaczę Ci co i jak. Godziny są do dogadania. Erazm, jesteś Wielka! Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie trzeba zdradzac na dogo , ze kilka kilo mi przybylo:evil_lol: To co, kto chetny na wycieczki? Bilety czekaja! A boksiom o malo ogony sie nie urwa z niecierpliwosci. Quote
Recommended Posts