Jump to content
Dogomania

Wwa Międzylesie - PILNIE potrzebna pomoc przy wyprowadzaniu psów w dt!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Prosimy o pomoc przy wyprowadzaniu na spacery psów w dt.
Mamy tu pod opieką 11 bokserów i nie dajemy rady.
Większość z nich to staruszki, które nie potrzebują dużo ruchu, ale mamy kilka młodych, pełnych werwy bokserów, które dostają świra bez wybiegania i bliskiego kontaktu z człowiekiem.
Godziny do ustalenia. Dojazd z centrum zajmuje ok.30min. (MZK, prywatne autobusy, PKP-też na bilet miesięczny).
Bardzo prosimy o pomoc, możemy podpisać umowę wolontariacką, można podać w cv.
Psy są bezproblemowe, jedynie czego potrzebują to ruchu i zabawy z człowiekiem, a boksery kochają ludzi i zabawy.
Las jest 5 minut od dt.
Prosimy, pomóżcie, na dogo jest tyle osób, może być to pomoc okazjonalna lub stała.
Kontakt do mnie: Joanna tel. 0607 32 99 32.

Modów przepraszam za umieszczenie wątku w PWP, ale tutaj więcej osób przeczyta.

Posted

Ja moge ktoregos dnia podjechac, jesli jak krowie na miedzy zostanie wytlumaczone jak trafic:lol: Moje psy od miesiaca sa w separacji ze mna, wiec tesknie za kontaktem ze zwierzyna:p Czy sa przewidziane konkretne godziny odwiedzin, czy jak kto moze?

Posted

[quote name='Erazm']Kto sie zglosi? Dla dwoch pierwszych osob sponsoruje bilet miesieczny na dowolny srodek komunikacji[/QUOTE]
Nie ma problemu jak w pierwszym poscie , terminy do uzgodnienia.

Boksie sa kochane i bezproblemowe, warto poswiecic czas na spacer, dla aktywnych to szansa na zgubienie kilogramow, dla leniwych dllluuuuuga linka;)
bidne boksie, no dobra dadza starsze dla leniwcow:razz:

Posted

Nie trzeba zdradzac na dogo , ze kilka kilo mi przybylo:evil_lol:

To co, kto chetny na wycieczki? Bilety czekaja! A boksiom o malo ogony sie nie urwa z niecierpliwosci.