Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziekuje bardzo pozniej Nemi na twoje poczte wysle Ci Ruda i jej opis bardzo zalezy nam na znalezieniu jej domu. POzatymna naszej stronie sa tez takie psy jak Fran i Fred im tez mozna zrobic ogłoszenia.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje

Posted

Dziewczyny mam do oddania w Nieporęcie wykładziny dywanowe i dywan, przyznam szczerze, że już dawno zamierzałam zawieźć to do schroniska ale mam problem z transportem. Sporo tego jest. Sporo mam też gazet popakowanych i pudełek tekturowych też popakowanych. Może to też się przyda??

Posted

Strasznie przepraszam, że się nie odzywam. Od poniedziałku walczę o życie mojej Figi bo ma ostre zapalenie trzustki i do tego przełom nadnerczy, miała zapaść. Jest w szpitalu na Książęcej. Trzymajcie za nią proszę kciuki. Nemi jesteś wspaniała, dziękuję za ogłoszenia.

Posted

Betinko - super ! Mam nadzieję, że ogłoszenia miały w tym swój niewielki udział. Na "kupię psa" liczba kliknięć (we wszystkie ogłoszenia) wczoraj przekroczyła 1.000 a dziś 1.200 - to chyba dużo :-)

Więc piszcie kogo ogłaszać :-)

Posted

Napewno ogłoszenia się przxyczyniły dobrze ogłaszany psiak ma wieksze szanse na zanlezienie domku,Nemi jak możesz to teraz zrob ogłoszenia Hienkowi z naszej strony on wprawdzie jest na hotelu ale musimy mu szybko znalesc domek, pozatym jak mozesz to zrob takze ogłoszenia Toudiemu i Świniakowi. Dziekuje Ci bardzo :-)

Posted

Betinko - zrobię ogłoszenia w tym tygodniu.

Mogę też (przynajmniej teoretycznie) robić już Allegro. Teoretycznie - bo muszę się jeszcze zorientować jak to się robi. Pomyślałam sobie, że może Robciowi by się przydało....Nie widziałam go u Ciebie, ale może ktoś inny zrobił.

Posted

Ja Robciowi nie robiłam allegro w sumie to nie wiem czemu, musze mu zrobic tylko od Irkowej moze zyskam jeszcze jakeis inne zdjecia, wiem ze Robcio jest takze na stronach Pomorskiej Fundacji zajmującej sie rottkami ale niestety chlopak nie ma szans wszystkie rottki z Józefowa mają juz domy nawet rommek z naszej strony pojechał w zeszłym tygodniu a on biedak ciagle siedzi w schronisku jest tak zdesperowany ze jak powiedizał weterynarz on sie samookalecza :-(

Posted

Wyróżniłam mu ogłoszenie na Alegratce. Wyróżnienie ma być przez 7 dni. Ale powiem otwarcie, jakoś nie mogłam się go dopatrzeć. Sprawdzę wieczorem - może trzeba poczekać.

Posted

Dziewczyny - prześlijcie mi proszę, mailem zdjęcia tych co mam ogłaszać. Zdjęcia po przeniesieniu ze stron do ogłoszeń nie wyglądają zachęcająco. Zobaczcie u Hienka.

Posted

Betinko - bardzo ślicznie dziękuję ! Doszły - są super.

Sprawdziłam opisy - nie wiem, być może u mnie się nie czyta, ale przy Amstafowatym nic nie ma... Jeśli w opisie podany jest kontakt tylko w postaci "Ewa", "Beata" - dane (tel. e'mail) wezmę z zakładki "Kontakt".

Wypatrzyłam też psa husky na Waszej stronie. Czy jest być może opisany na forum Stake Out ? Zajrzałam, ale go nie widziałam. Może też wysłać informacje o nim osobom zajmującymi się adopcjami psów północnych ?

Posted

Huskiego nie znam wogole ewa sie nim zajmuje ale postaram sie czegos dowiedziec, jesli chodzi o Amstafowatego to faktycznie nie ma nic o nim na naszej stronie. To fajny psiak, bardzo mily bardzo lgnie do ludzie w schronisku okolo roku siedzi w miejscu gdzie nikt nie zaglada, mieszka z sucdzka i swietnie z nia zyje, zero w nim agresji, lubi aktywny tryb zycia co jesdzcze wiecej juz nie wiem ogolenie pies jest super awrt zainteresowania :-)