dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Koma']zobaczymy co da się zrobić ;) Jak ładna pogoda będzie to fotecki będą na łonie natury, a jak nie... to postaram się tym gratem jakies lepsze w domciu porobić :D[/quote] hihihihiih Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no to sie postaraj...bo ja tez zaczne warczec :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='daga10011']no to sie postaraj...bo ja tez zaczne warczec :lol:[/quote] hihihihi warkocz warkocz ;) Quote
Koma Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 kiedys to był super sprzęcior bo cyfrówka a teraz gdy są już DUŻO DUŻO lepsze?? :roll: juz ładniejsze w domciu wychodzą zwykłym... Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 nie przejmuj sie-ja mam w miare dobry sprzecior-a fot w domu nienawidze...moze nie umiem ich robic po prostu :-? Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 moje jakies male wychodza i krotkowlose w domu :-? ..i za bardzo czerwone :roll: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 W domu jest chyba za słabe oświetlenie i takie dziwaczne kolory czasem wychodzą :-? Mojej czasem się pręgi zlewają! :o Dlatego o wiele bardziej wolę na dworku robić fotki. ;) [quote name='daga10011']moje jakies male wychodza i krotkowlose w domu ..i za bardzo czerwone [/quote] Ale Ty masz podwórko do dyspozycji, więc wiesz :evilbat: możesz robić i robić 8) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 No narazie moge tylko 1 :evilbat: Więcej może będzie późnym wieczorkiem ;) Komki nochalek :D [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_koma9.50.jpg[/img] A teraz upajam się przepiękną melodią z "Polskich dróg"... :lol: Przepiękna... Do tej muzyki tańczyli Olivier i Kamila w "Tańcu z Gwiazdami" :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst']ciemu wieciorem :([/quote] nommmm strasznie długo trzeba czekać na foteczki pręguski kooffanej :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 a temu bo zaraz zabieram paskudke na spacerek i jak wróce to może coś pocykam w domciu. Pogoda okropna to fotek na dworzu nie będe robić :( Cos mam ochotę na Laysy cebulkowe i coś mi się zdaje, że zachaczymy o spożywczy :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst']ciemu wieciorem :([/quote] nommmm strasznie długo trzeba czekać na foteczki pręguski kooffanej :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] no plosie mi tu nie plakac :( obiecuję że jak tylko pogoda będzie przychylniejsza to i fotek będzie więcej :) Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']ciemu wieciorem :([/quote] nommmm strasznie długo trzeba czekać na foteczki pręguski kooffanej :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] no plosie mi tu nie plakac :( obiecuję że jak tylko pogoda będzie przychylniejsza to i fotek będzie więcej :)[/quote] :cry: :cry: :cry: to tym bardziej bedziemy płakać bo pogoda ładna ma byc dopiero od poniedziałku a to takkkk daleko ......... :( Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 no narazie moze pobrobuje w domciu ale bedzie ciezko bo bardzo kiepskiej jakosci wychodza :roll: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']no narazie moze pobrobuje w domciu ale bedzie ciezko bo bardzo kiepskiej jakosci wychodza :roll:[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: ale może jakieś wyjdą :D :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 wkurzyłam sie :evil: zrobiłam Komce jakieś dziesięć fotek... i bateria mi siadła!! :x z tego 6 odpadło, bo jakosć okropna... szkoda gadać... wieczorem wrzuce to co wyszło Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']wkurzyłam sie :evil: zrobiłam Komce jakieś dziesięć fotek... i bateria mi siadła!! :x z tego 6 odpadło, bo jakosć okropna... szkoda gadać... wieczorem wrzuce to co wyszło[/quote] no dobra już lepiej do wieczorka doczekać niż na słoneczko czekać :wink: :wink: ale faktycznie coś złośliwy ten Twój aparacik :roll: :( Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='sayma']ale faktycznie coś złośliwy ten Twój aparacik :roll: :([/quote] złośliwy- fakt :x Bo był kupiony gdy nie było jeszcze takiego wyboru i wszyscy oczy wytrzeszczali że cyfrówke mamy :o A teraz to może się schowac przy dużo lepszych sprzęciorach... :roll: Na słoneczku fotki wychodzą bardzo ładne, ale w domciu już nie bardzo... a ta bateria to mnie z równowagi wyprowadziła! :evil: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma'][quote name='sayma']ale faktycznie coś złośliwy ten Twój aparacik :roll: :([/quote] złośliwy- fakt :x Bo był kupiony gdy nie było jeszcze takiego wyboru i wszyscy oczy wytrzeszczali że cyfrówke mamy :o A teraz to może się schowac przy dużo lepszych sprzęciorach... :roll: Na słoneczku fotki wychodzą bardzo ładne, ale w domciu już nie bardzo... a ta bateria to mnie z równowagi wyprowadziła! :evil:[/quote] hahahahha wiem co to znaczy dlatego ja mam zawsze zapasowe a teraz zamierzam jeszcze dokupić bo i te coś szybko mi się rozładowywują :roll: :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 no ja zapasowych nie mam :roll: ale coś chyba trzeba o nich pomyśleć, bo człowiek chce foty porobić, cyknie pare a tu BACH i koniec zabawy.... ggrrr :evil: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']no ja zapasowych nie mam :roll: [/quote] Koma, musisz się wyposażyć w akumulatorki :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='adda']Koma, musisz się wyposażyć w akumulatorki :D[/quote] a no akumulatorki mam ale jak one sie pół dnia ładują... :roll: szału można dostać Quote
Recommended Posts