Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, Aska melduje swoja obecność na Polach w sobotę. Moge miec tylko problemy z punkutalnością ale być będę.

Korona, jak tym sowim psiakom odkręcisz nóżki to zmieszczą się w samochodzie. A swoją droga na nastepne spotkanie chyba wezmę od ojca busa to się wszyscy zmieszczą. Będzie DOGOBUS.

Korona piszę na pw.

Posted
Czy na Polach sie czepiają, że psy są bez kagańca?

Podobno tylko w niektórych miejscach. Tam gdzie się umówiłyśmy raczej się nikt nie czepia. Ja birorę kaganiec, ale Axel chyba nie. :D

Posted

To juz jutro... :D

Katerinas, masz byc!!! bez dwoch zdan :lol:

Underhill, no jasne, przylaz 8)

Whip, Ty jeszcze pytasz...

To co ludziki w sobote 15.11 o 13.30 na Polach Mokotowskich!!! przy duzym stawie :D

I nie prosze nie zapomniec o aparacie!!!! :wink:

Posted

Katerinas, my som chore i się nie dajemy. Ty też nie. Axel ma długie futro a ja ubiorę się na cebulke. Najwyżej nie będę mogła się schylić........

Posted

Aśka - Ty to już powinnaś spać o tej porze, bo jutro masz test i musisz do człowieka być podobna (a nie do śpiocha). :D

A ja widzę, że Ty sobie jeszcze tu piszesz. Nieładnie moja droga koleżanko.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek) i obrażony Dzidzio (mój mąż)

Posted

Z doswiadczeni zimowych spacerków podpowiadam chetnie: wezcie termoc z ciepłym płynem (kawa lub herbata) i nakretke czegos co tygrysy lubia najbardziej do dolania :)

Miłego spacerku.

Posted

oj, ja nie wiem, czy bede drogie koleżanki.... brzydka pogoda.. brrr, mam nadzieje jednak się przmóc i pójśc (wkoncu nie codziennie ma się zaszczyt spotkać dogomaniakow :wink: ).

Gasiu, a Ty w pociąg do Wawy! Dalej, jazda! :wink: