Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
mojej 4 łapy zauważą, że deszcz pada i nie będą chciały iść na spacerek. :D

A ja myslalam ze to tylko Kaja jest antydeszczowa :lol: :lol:

Proponuje ok. placu zabaw przu fontanie ( miejcse dość znaczne),

Hehehe...oj chyba nie, ja tam bywam raz na rok albo wogole. A teraz zgaduje, to jest na tym najwiekszym stawie ta fontanna? :roll:

A ja jeszcze cos od siebie. Jak ktos by mial cyfrowke to moze bysmy sobie sesje zrobili z futrami i upamietnili to wielkie spotkanie na forum....co? :lol: 8)

Posted

Anetta - i cyfrówka się znajdzie, a i upamiętnić będzie co.

Może i mój brat wpadnie ze swoją sunią Naną.

Co do fontanny - to dokładnie przy tym dużym stawie.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted
Mam prośbę do forumowiczów wybierających sie na to spotkanie. Jeśli ktoś przyjdzie z rotkiem to przoszę o informację. Niestety mój Axel nienawidzi rotków płci męskiej (suczki są OK). Jak widzi rotka na spacerze to ma mord w oczach. Próbowała go socjalizować ale nic z tego nie wychodzi. Suczki rotki akceptuje ale piesków niestety nie. :-?
... no my mamy rottkę, ale suczkę ... tyle, że nasza Saba ma też problemy z tolerowaniem innych psów/suń, więc pewnie będzie tylko obserwować harce innych psiaków ze smyczki ... niestety :( ...
Posted

Katerinas - fajnie, że masz rottkę - mój brat adoptował w zeszłą niedzielę też rottkę (troszkę wymieszaną) ze schroniska. Chętnie dowiem się czegoś więcej o tych pieskach od Ciebie. :D

Może i on też wpadnie na spotkanie.

Nana jest bardzo grzeczna do innych piesków. Zaprzyjaźniła się nawet już troszkę z moją Leią.

Pozdrawiam

Posted

Bonnie: Nasza rottka też jest adoptowanym psiakiem. Tylko że nie ze schroniska a zabrana człowiekowi który trzymał ją w fatalnych warunkach... :( Także moja wiedza na temat tych pięknych psów nie jest duża... myśle, że na Forum jest znacznie więcej osób które mają rottki od lat i znają tę rasę o wiele lepiej :) Ale służę pomocą na tyle na ile będę potrafić...

Mam nadzieję, że się spotkamy 15.XI. :)

Prośba tylko do osób które znają Pola Mokotowskie o wytłumaczenie gdzie dokładnie mamy się spotkać ... jakiś taki punkt którego nie można pominąć i nie można nie znaleźć ... :D

Posted

Anetta: Duży staw mówiesz ... to na którym jego brzegu? :lol: :wink: (żartuję :D )

A na poważnie... staw plus fontanna tak? Te dwa punkty orientacyje... Będę szukać. A ta fontanna jakaś charakterystyczna... sorki za te szczegóły ale ja na Polach Mokotowskich byłam raz w życiu... mieszkam huk drogi od niego więc może dlatego :( :oops:

Posted

Katerinas - duży staw ze strumieniami wodnymi przy nabrzeżach (w lecie wyglada to jak fontanna). Po jednej stronie są ławeczki. Na 100% nie miniesz tego miejsca. Poza tym Korona będzie miała dwa dogi -a takich piesków łatwo nie przegapisz.

Jeszcze bliżej soboty się dogadamy.

Pozdrawiam

Posted

Hahaha, to rozumiem zę jak ja z dogami bede krażyć po Polach i szukać fontanny, to Wy w tym czasie będziecie rozglądać sie za dogami :D

No to musimy sie znaleźć.

Posted
Hahaha, to rozumiem zę jak ja z dogami bede krażyć po Polach i szukać fontanny, to Wy w tym czasie będziecie rozglądać sie za dogami :D

No to musimy sie znaleźć.

Fontanny możemy nie znaleźć, ale Koronę znjedziemy napewno :wink:

Posted

No to już pojutrze. :D

U nas jak dotąd cieczki nie stwierdzono (mam nadzieję, że do soboty nie stwierdzimy). Pogoda dopisuje (znaczy się nie pada).

Czyli pomalutku szykujemy się na spotkanie.

Pozdrawiam

Posted

Ja już nawet psy szykuje do spotkanie, manicure, pedicure i takie tam różne. wiecie, fryzjer kosmetyczka :lol:

Tylko że by sie nikt nie wyłamywał na koniec!!!!!!

Posted

no dobra, to się przyznam. Moze mi sie nie udac dotrzeć w sobote na Pola ale nie z mojej winy. O 10 mam spotkanie w sprawie pracy. Jesli załatwię to szybko (a raczej oni mnie załatwią) to będę. Jakby co to Bonnie bedzie podpisywać się na liście za mnie. Mogę jej dac ewentualnie Axelka coby mnie reprezentował.

Posted

Aska, jak sie nie pojawisz to trzeba będzie jakąś karę wymyśleć, bana kaiegoś albo nikt się do Ciebie nie będzie odzywał.

Postaraj sie no i powodzenia w poszukiwaniach pracy.

Posted

Ja się nie wyłamuję (jestem po prostu wygodna :D ).

Pewnie, że jak Aśka nie zdąży - to będziemy śmigać albo busem albo na piechotę ze Stegien.

Pozdrawiam