Folka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to w takim wypadku jescze relacja by sie przydała ;) Quote
sylwekw Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja jeszcze w kwestii spotkanka na Polach (20 stycznia) ... dopiero wróciłem z Norwegii i chyba do środy-czwartku powininem obrobić zdjęcia więc jesli jakieś będą się nadawały to jeszcze tu pokażę. Fajnie, że troche się wyjasniło kto był kto :-) Quote
Perfetia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kochani... Czy jest może ktoś na dogo, kto codziennie wieczorkiem (tzn. popołudniem, czyli o godz. 17 30 - 18 ) idzie ze swoim futrzakiem na Pole Mokotowskie przez kładkę nad wawelską i potem obok fundacji (ondraszka) obok Toli? :roll: po dwóch spotkaniach z lokalnym zboczeńcem, jak dla mnie nieco zbyt interaktywnym (że mu się chce w takie zimno :crazyeye: ), nabrałam swoistego wstrętu do chadzania tamtędy po ciemku, a droga przy żwirki (idę od pomnika lotnika) jest paskudniasta i zanim dojdę na Pole to mi się odechciewa.. :angryy: Moja Zuzia nadaje się do obrony dokładnie tak samo jak do karety, podczas gdy wielki czarny facet zbliżał się do mnie stanowczo przekraczając granicę intymnego 1m, moja sucz zajęta była wyniuchywaniem spod śniegu odchoda nieznanego pochodzenia :mad: Owczarek.. :roll: Czyli reasumując - poszukuję bodygarda lub bodygardki :lol: Inna sprawa, że nigdy, kiedy szłam tamtędy w towarzystwie, nikogo nie było. Chowa się po krzaczorach, czy jak??? :hmmmm: Quote
Zeliika Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Folka']to w takim wypadku jeszcze relacja by sie przydała ;)[/QUOTE] Jakos nie mam natchnienia :) ani fotek, ale powiem tylko tyle, ze w oslupienie wprawil nas widok dwoch sarenek, pedem przecinajacych sciezke. A ludzi bylo calkiem sporo. Cudem akurat w tym momencie psy mielismy na smyczy. Quote
anea Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B]PERFETIA[/B] ja Ci nie pomoge bo mieszkam na drugim koncu Warszawy ale za to zaoffuje :) Jakiej rasy jest Twój pies?? (pytani emoze glupi ale...) Quote
Perfetia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mój niesamowicie odważny pies, który właśnie drapie mnie w łokieć (no bo co kurka, na spacer, nie? :mad: ) to polski owczarek nizinny. :lol: [fotki tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21145&page=32[/URL] ] Quote
Imanca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Perfetia']Mój niesamowicie odważny pies, który właśnie drapie mnie w łokieć (no bo co kurka, na spacer, nie? :mad: ) to polski owczarek nizinny. :lol: [fotki tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21145&page=32[/URL] ][/quote] [COLOR=Purple][FONT=Georgia]Oooo pojawiła się ślicznotka Zuzanka - wierna towarzyszka moich kieszeni na spacerku. Czemuż to ostatnio Was nie było?? Jak się miewa Zuzia? A ze zboczeńcem:mad: niczym Was nie wspomogę, bo na codzienne spacery jednak trochę za daleko. Pozdrawiam [/FONT][/COLOR] Quote
Perfetia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hej, hej! Zuzia miewa się dobrze, chociaż ona pewnie by dodała, że ją źle karmią i ciągle chodzi głodna :roll: ostatnio bywałysmy trochę w rozjazdach, ale ten weekend na Polu na pewno się pojawimy:razz: może wy też?;) Quote
sylwekw Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No to widzę, że się znowu jakies spotkanko szykuje ... to będę słuchał gdzie i co i sie pewnie przyłączę ..... z ostatniego (20 stycznia) zdjęcia wczoraj odebrałem i juz zeskanowałem - dziś wieczorem pewnie umieszczę ale nie są zbyt dobre, bo było szarawo a film miałem mało czuły :-( Quote
Pasina Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ja ze swoja sunia chodze n a spacery na wyścigi lub dolinke służewiecka i odczasu do czasu jeżdze również na ola mokotowskie Quote
mortikia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hej standardowe mam pytanie-jest ktoś chetny na wspólny spacerek?jestem z dolnego mokotwa i np na sobote spotkanko bardzo chętnie!tylko nie w Parku bo Skya jeszce nie wmoze na trawe wchodzić ale chetnie gdzies indziej;) dajcie znać-pora do ustalenia!!!!!jeśli ktoś skye chce obejrzeć przed spotkaniem;)-to na galerii Alaskan Malamute jest!ma teraz prawie 12 tygodni pozdrawiamy nasze gg to 1226106 Quote
kleczi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 w niedziele (04.02) wybieramy sie na spacerkosek na pola mokotowskie ok 12... jak ktos chetny sie przylaczyc to zapraszamy :)) Quote
Czoko Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy jutro w sobotę ktoś może planuje przyjście Na Pole Mokotowskie tak około 13.30? Możliwe że pojawię się tam z Choculką. Martikia - moja Choco potrzebuje dużo miejsca do szaleństw i to musi być daleko od rowerzystów i biegaczy żebym odważyła się zdjać jej kaganiec. Quote
Perfetia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 my pewnie się pojawimy ok. 14 (mamy plany, żeby na pierwszy spacer pójść o 7 :roll: ) Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja bym sie chetnie pojawiła... ale mam dylemat bo Tośka pierwszej cieczki dostała :multi: co prawda psy jakos specjalnie sie nia nie interesuja ale z drugiej strony na polach psow jest sporo i bede bala sie ja spuscic :roll: Co radzicie??? Quote
Czoko Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Anea stanowczo odradzam po tym co przeżyłam na własnej skórze - mnie też w sierpniu się wydawalo że Chocunia to dzieciak a później gdy uciekaliśmy przed psami i wkońcu małą wzięłam na ręce myślałam że kilka psów się na mnie rzuci z jej powodu, później kilka km goniły nasz samochód a wcześniej zanim ruszyliśmy myśleliśmy że psy nam całkiem zdrapią lakier z samochodu. Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no to posłucham Twojej rady - własnie o psy mi chodzi bo Toska na razie nie czuje "zewu natury" :) Quote
Czoko Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Choculka też nie wie o co chodzi i była bardzo przerażona gdy koło nas pojawiało się coraz więcej psów... Ona podczas pierwszej cieczki była jeszcze na etapie uciekania i gryzienia psów, później wchodzenia mi pod nogi i wskakiwania na mnie - tak jak widzi że robi nasz kot. Wakacje spędziłyśmy w towarzystwie suczki rówieśniczki, która dostała cieczkę kilka dni później niż Choco. Jedyne moje doświadczenia z kontaktu z psami już właśnie opisałam. Dorosły pies gospodarza był już starszy i cały czas uwiązany. Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ryzykowac nie bede wkurza mnie tylko ze jak wreszcie mam troche wolnego i mogly bysmy poszalec na dworzu to tej sie akurta teraz zachcialo miec ciekczki :) Quote
Imanca Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Jak nie będzie padał deszcz, nie będzie okropnie itd. itp. to pójdziemy z Atenką na taki psi spacerro jutro, około 12, ale specjalnie dla Czoko możemy poczekać i pójść na 13-tą na PM. Kogo jeszcze mamy wyczekiwać, wypatrywać i wyszukiwać?? Zuzankę poznam moją ukochaną (muszę się zaopatrzeć w smaksy podwójnie), Chocunię oczywiście też. Moje numery już są na wątku, ale podaję znów 504 737 787 i 790 019 046. Zajrzę kto chętny na spacer, a jak będzie brzydko to się odmeldujemy :( [/COLOR][/FONT] Quote
mortikia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oj!!!!ja też chce na pola!no jeszce chwila ok 12 lutego będziemy pełnop[rawnym stąpaczem po trawnikach i niuchaczem kup;) Wtedy ja na sto% co weekend bo mój gnom biega juz tam szybko jak ja a 12 tygodni jeszce nie stukneło!zrestzą na dolnym mokotowie nie można nikogo do zabawy spotkac-no ptrawie![B]Czoko[/B] to moze innym razem ja mam czas nawet w tygodniu![B]Imanca[/B] widze ze jesteś z dolnego mokotowa!ja meiszkam na chełmskiej moze Wy chcecie sie na zabawy jakieś poumawiać?w tygodniu również chętnie wieczorkiem i nie tylko dajcie znać mój numer gg1226106 czekamy!pozdrawiamy kochani [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/5796/obraz177ye4.jpg[/IMG][/URL] Quote
anea Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B] MORTIKIA[/B] jesli Twój maluch ma jeszcze kwarantanne (rozumiem że o to chodzi z trwanikami;)) to wstrzymaj sie do tego 12 lutego i wtedy bedziesz modła z czystym sumieniem z nim spacerowac - moja Tośka co prawda nie miała kwarantanny ale wierz mi sie ze strasznym stresem to okupiłam :) Mam nadzieje ze si eniedługo na spacerku spotkamy :) Ps. Lepiej zmniejsz zdjęcie.... Quote
Czoko Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Myślę że dojadę na 13.30 - około 12 mają być gotowe okulary dla Krzysia a potem mogę jechać po Choco. Przyjadę tramwajem. Mortiki - rzeczywiście lepiej zaczekaj na koniec kwarantanny - ja miałam lepiej bo wtedy był czysciutki świezy snieg i nie było trawy w miejscu, w które na rękach zanosiłam Choculkę. Quote
Imanca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Skoro świeci słońce i nie pada deszcz, to możemy na to pole jechać. Może Gaudi też przyjedzie się pobawić :) My pojedziemy 130 :) Mortikia ja to nawet nie wiem, że to dolny mokotów jest :evil_lol: Dla mnie Mokotów, to Mokotów i tyle (ewentualnie daleko ode mnie albo blisko). Zaczekaj do końca kwarantanny, bo to rzeczywiście niepotrzebny stres i narażanie psiaka. To już tylko 9dni... dacie radę. Później jesteśmy bardzo chętne na spacerki :) Pozdrawiam [/COLOR][/FONT] Quote
sylwekw Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i nie wiem .. dzisiejsze spotkanie chyba przegapiłem .... bo się pogubiłem co to jest dzis a co to jest jutro (jak ktos pisze o 0:12 że jutro pójdzie na Pola to ja nie wiem które jutro on ma na mysli :-) A czy na jutro (niedziela 4 lutego) ktoś się szukuje na takie wyjście? ?? Quote
Recommended Posts