anetta Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Banjo, nie ma sprawy! 8) Tylko najlepiej w niedziele, bo wtedy mam drugiego psa ktoremu taka pogoda nie straszna :wink: i pobawic tez sie umie :D Quote
doddy Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Ktoś chętny w weekned na spacer? My z asher i z psami umówiłyśmy się wstępnie na 12 w sobotę. Quote
anetta Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Dlaczego w sobote...? :placz: chodzcie w niedziele...niedziele :roll: 8) Quote
asher Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 moge i w niedziele. to teraz jeszcze trzeba Doddy przekonac 8) a czemu nie w sobote? Quote
doddy Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Ja mogę w niedziele! I to bardzo chętnie! Wiec o której???? Quote
asher Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja bez zmian - najchetniej w samo poludnie :D tak wiec niedziela, 5 grudnia, godzina 12, Pola Mokotowskie, pod Merlinem? Quote
anetta Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 a czemu nie w sobote? Bo w soboty mam treningi a po nich wygladam jak flaki z olejem :lol: :lol: :lol: Super 8) A gdzei jest Merlin? :lol: :lol: Ja to wiem tylko gdzie jest lagodne zejscie do wody przy duzym stawie :lol: I teraz tak, czy nawet jak bedzie padac to tez sie spotykamy? Moze wezmiemy do siebie jakies nr. tel. jakby mialo sie cos zmienic a dostepu do netu nikt by nie mial :P Jedni przyjada, drudzy nie i taki bedzie spacer... :wink: Co wy na to? :P Quote
dbsst Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja z wielka checia sie pisze ale jak bedzie cieplo bo nie chce doopska mojej Szpiluni zmrozic ;) i sobie tez nie ;) i bez wody, woda nasz wrog ;) Quote
Cola Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja też mogę jechać, ale jak będzie ładna pogoda.... wody to już tam nie ma, spuścili...no chyba, że jakieś błotko się znajdzie (tak jak ostatnio) :lol: Szpila uwielbia szukać błota... :lol: Quote
dbsst Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Cola zdradzasz sekrety ;) Szpila jest dama i po blocie nie biega ;) buhahaha Quote
Cola Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 buhahaha.... a kto zaprowadziła Jokera w błoto i krzaki?? :wink: Quote
anetta Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 No i fajnie 8) coraz wiecej ludzikow sie zglasza :multi: A jak Cola Twoje pieki (bo chyba rozumiem ze bedziesz z obydwoma)reaguja na inne samce? :P Lubia sie bawic? Bo ja to bede z innym piechem niz mam w podpisie 8) Kaji tez marznie dupcia na takiej pogodzie jaka mamy teraz :lol: a po za tym nie dalabym rady z obydwoma przyjechac ZTM :wink: Quote
Cola Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 One uwielbiają się bawić :D szczególnie jak zobaczą piłeczkę. Toffik raczej olewa inne psy, a Joker potrafi zaatakować jeśli jakiś pies go zacznie ostro zaczepiać. Ale jest na sposób :lol: wystarczy pokazać mu piłeczkę i ma już klapki na oczach :lol: Quote
anetta Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 :D no to fajnie! U mnie jest tak samo :lol: za pilke zrobi wszytsko :lol: Moze sie bawic a jak mu pokaze pile to od razu leci do mnie aby mu rzucic :D (przynajmnie tak mi sie wydaje ze tak zrobi, jeszze go do konca nie rozpracowalam :lol: ) Nie moge sie juz doczekac 8) Quote
asher Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Super 8) A gdzei jest Merlin? :lol: :lol: Ja to wiem tylko gdzie jest lagodne zejscie do wody przy duzym stawie :lol: no masz ci los. ja z kolei nie mam pojecia, gdzie jest lagodne zejscie do wody :-? anetta, merlin to knajpka wlasnie przy tym duzym stawie, po jego poludniowej stronie mniej wiecej. tuz za knajpa jest laczka, gdzie sie zazwyczaj spotykaja psiarze. my z Doddy bedziemy raczej niezaleznie od pogody, no chyba zeby aura faktycznie czadu dala :evilbat: mozna nas poznac po dwoch sukach ON (no, prawie :wink: ) jedna krotkowlosa, druga dlugowlosa z klapnietym uchem. a zaraz posle Ci na priwa numer telefonu. Quote
anetta Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Juz wiem! :shiny: Ja bede z cardiganem :Dog_run: :D Quote
doddy Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 asher w razie co to my się umówimy pod Marlin i podejdziemy pod łagodne zejście do stawu. Ja wim gdzie to jest! Tylko własnie co jak będzie zła pogoda? Ale to się będziem kontaktować... Quote
asher Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 zla w sensie lunie deszcz, czy w sensie zimno jak diabli? zimno nam niestraszne (zahartowalam sie na naszym poprzednim spacerze. Ty nie? :evilbat: poza tym zawsze przeciez mozna skoczyc na grzanca :facelick: ) deszcz w sumie tez niestraszny, ino boje sie, ze z ublocona Sabina do metra mnie nie wpuszcza i bede musiala popylac na Kabaty per pedes :-? oglada ktos moze prognoze? Quote
asher Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 mnie nie bedzie :( dzisiaj podczas spaceru z Sabina wpadlam do dolka i zalatwilam sbie noge w kostce... spuchla i boli :-( ja to jednak mam pecha :evil: Quote
anetta Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 :( kurcze, szkoda :( A jak teraz? Nadal boli? Prawdopdobnie przyjdzie Whip ze swoja Naomi :) Jeszcze wysle sms'a do znajomej, moze ona tez przyjdzie... 8) Zobaczcie pogode na jutro :D temp. max: 5 °C temp. min: 0 °C Zmienne zachmurzenie i bez deszczu.. Wiatr południowo-zachodni o prędkości 6 m/s Czynnik chłodzący wiatru: -3.71 °C Quote
asher Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 :( kurcze, szkoda :( A jak teraz? Nadal boli? coraz gorzej :( spuchla jak bania, zsiniala i obawiam sie, ze sylwestra spedze w gipsie :evil: :evil: :evil: bawcie sie jutro dobrze Quote
banjo Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 a ja nie dam rady dotrzeć dziś :( ... muszę się uczyć bo mam egzamin w pracy :-? ... a na dodatek jutro mam jakieś ciężkie szkolenia Prawdopodobnie na troszke pójdziemy na forty :D Quote
Recommended Posts