Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
a czemu nie w sobote?

Bo w soboty mam treningi a po nich wygladam jak flaki z olejem :lol: :lol: :lol:

Super 8) A gdzei jest Merlin? :lol: :lol: Ja to wiem tylko gdzie jest lagodne zejscie do wody przy duzym stawie :lol:

I teraz tak, czy nawet jak bedzie padac to tez sie spotykamy? Moze wezmiemy do siebie jakies nr. tel. jakby mialo sie cos zmienic a dostepu do netu nikt by nie mial :P Jedni przyjada, drudzy nie i taki bedzie spacer... :wink: Co wy na to? :P

Posted

ja też mogę jechać, ale jak będzie ładna pogoda....

wody to już tam nie ma, spuścili...no chyba, że jakieś błotko się znajdzie (tak jak ostatnio) :lol: Szpila uwielbia szukać błota... :lol:

Posted

No i fajnie 8) coraz wiecej ludzikow sie zglasza :multi:

A jak Cola Twoje pieki (bo chyba rozumiem ze bedziesz z obydwoma)reaguja na inne samce? :P Lubia sie bawic? Bo ja to bede z innym piechem niz mam w podpisie 8) Kaji tez marznie dupcia na takiej pogodzie jaka mamy teraz :lol: a po za tym nie dalabym rady z obydwoma przyjechac ZTM :wink:

Posted

One uwielbiają się bawić :D szczególnie jak zobaczą piłeczkę. Toffik raczej olewa inne psy, a Joker potrafi zaatakować jeśli jakiś pies go zacznie ostro zaczepiać. Ale jest na sposób :lol: wystarczy pokazać mu piłeczkę i ma już klapki na oczach :lol:

Posted

:D no to fajnie! U mnie jest tak samo :lol: za pilke zrobi wszytsko :lol: Moze sie bawic a jak mu pokaze pile to od razu leci do mnie aby mu rzucic :D (przynajmnie tak mi sie wydaje ze tak zrobi, jeszze go do konca nie rozpracowalam :lol: )

Nie moge sie juz doczekac 8)

Posted
Super 8) A gdzei jest Merlin? :lol: :lol: Ja to wiem tylko gdzie jest lagodne zejscie do wody przy duzym stawie :lol:

no masz ci los. ja z kolei nie mam pojecia, gdzie jest lagodne zejscie do wody :-?

anetta, merlin to knajpka wlasnie przy tym duzym stawie, po jego poludniowej stronie mniej wiecej. tuz za knajpa jest laczka, gdzie sie zazwyczaj spotykaja psiarze.

my z Doddy bedziemy raczej niezaleznie od pogody, no chyba zeby aura faktycznie czadu dala :evilbat:

mozna nas poznac po dwoch sukach ON (no, prawie :wink: ) jedna krotkowlosa, druga dlugowlosa z klapnietym uchem.

a zaraz posle Ci na priwa numer telefonu.

Posted

asher w razie co to my się umówimy pod Marlin i podejdziemy pod łagodne zejście do stawu. Ja wim gdzie to jest! Tylko własnie co jak będzie zła pogoda? Ale to się będziem kontaktować...

Posted

zla w sensie lunie deszcz, czy w sensie zimno jak diabli?

zimno nam niestraszne (zahartowalam sie na naszym poprzednim spacerze. Ty nie? :evilbat: poza tym zawsze przeciez mozna skoczyc na grzanca :facelick: )

deszcz w sumie tez niestraszny, ino boje sie, ze z ublocona Sabina do metra mnie nie wpuszcza i bede musiala popylac na Kabaty per pedes :-?

oglada ktos moze prognoze?

Posted

:( kurcze, szkoda :( A jak teraz? Nadal boli?

Prawdopdobnie przyjdzie Whip ze swoja Naomi :)

Jeszcze wysle sms'a do znajomej, moze ona tez przyjdzie... 8)

Zobaczcie pogode na jutro :D

chm3.gif

temp. max: 5 °C

temp. min: 0 °C

Zmienne zachmurzenie i bez deszczu..

Wiatr południowo-zachodni o prędkości 6 m/s

Czynnik chłodzący wiatru: -3.71 °C

Posted
:( kurcze, szkoda :( A jak teraz? Nadal boli?

coraz gorzej :( spuchla jak bania, zsiniala i obawiam sie, ze sylwestra spedze w gipsie :evil: :evil: :evil:

bawcie sie jutro dobrze

Posted

a ja nie dam rady dotrzeć dziś :( ... muszę się uczyć bo mam egzamin w pracy :-? ... a na dodatek jutro mam jakieś ciężkie szkolenia

Prawdopodobnie na troszke pójdziemy na forty :D