Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

banjo , uwielbiam Twoje posty - "możliwe że będziemy" / "może dziś wpadniemy" / "jutro chyba sie uda" / "będziemy tam albo tam" :lol:

heh przejadę sie i ja dzisiaj , mam nadzieję że Tobie też się uda :wink: do zobaczenia

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihi może będę :lol: :lol: :lol: ... zawsze lubię robić nadzieję a potem .... jednak mnie nie będzie :wink:

Ale dzis będę tylko że przy którymś pubie będziemy większość czasu może nas znajdziecie :P

Posted

To miało byc do Banjo - :oops: (sorrki)

A może ktos mi swój numer telefonu na priv poda, to będę się smsowo pytać, czy sie wybieracie na PM?

Czuję sie taka odizolowana od świata nie mając netu w domu! :cry:

Posted

ojoj Palatina ja nie wiedziałam że nie masz neta... zawsze staram sie wcześniej powiedzieć ze mnie jednak nie będzie (podam Ci mój nr tel i podaj mi swój to jakby co dam znać na komóre)

Wczoraj byłam :D ale nikogo nie spotkałam :-?

Ja nigdy nie mam pewności czy będę bo nie mam samochodu a nie zawsze mogę się wyrobić z Vanity autobusem sama. Często zmieniają mi sie plany przez pracę mojego faceta ale jakby co to daję znać że nie idę... jeśli chcecie to mogę Was powiadamiać na tel :wink:

Posted

Czy chodzi ktoś z Was z pieskiem na kępe potocką?? My chodzimy tam dość często na zmiane z polami mokotowskimi i Beti z chęcia by się pobawiła z innymi piskami. (ze szczeniaczkami najchetniej, nasz piesek ma 5 miesięcy) Dajcie znać jak ktoś sie tam wybiera.

Pozdrawiamy

Asia Jacek i Beti :Dog_run:

Posted

Betty, ja czasami jezdze na Kepe, ale ze wzgledu ze dogomaniacy nie wiedza gdzie to jest/maja za daleko, umawiam sie z nimi na PM :wink:

A Kaja i tak ma klapki na oczach i widzi tylko dziury a nie psy :lol: wiec i tak by sie z Twoja sunka nie bawila :( ...niestety...

Posted

Szkoda:( a w jakim wieku jest Kaja i jakiej rasy?? Moze kiesys sie spotkamy na PM bo my też dość czesto tam chodzimy.

Pozdrawiamy

Asia Jacek i Beti

Posted
Betty jak zobaczysz jamniczkę wykopującą największe drzewo na PM to właśnie będzie Kaja :lol:

Buahahah :roflt: taaaa podoba mi sie to :lol:

Betty, Kaja ma 11 lat :wink:

Banjo, a w sobote niet? 8) Bo dziewczyny z FZ chca sie w sobote (narazie ustalamy kto moze :wink: ) styknac wlasnie na polach. Moze by tak razem...? 8)

Posted

haha dobra bede wypatrywać "kopacza":) A my Banjo to chyba juz jesteśmy umówione na niedziele:) na 13-ta, podobno Jacek umawiał sie z Gosia i pewnie Ty tez przyjedziesz. to sie poznamy a pieski sobie pobrykaja :Dog_run:

do zobaczenia

Asia

Posted

Betty ja jestem z zoliborza i na kempie czsami bywam teraz mam przerwe bo komarow jest za duzo :evil: :evil: :evil: i od jakis dwoch tyg nas tam nie bylo. kiedy cie mozna spotkac tam?

Posted

tylko teraz to mnie nie bedzie przez kilka dni bo wyjezdzam ale jak wroce to moze spacer..................moja suka jest strasznnnnnnnnnnie zabawowa.

Posted

Betty też słyszałam że idziemy razem na PM :wink: :lol: ... Czyli o 13 się spotykamy... kto jeszcze chętny na spacerek z psiakami??? :P

Anetta niestety w sobotę nie da rady ale mam nadzieję że w niedzielę ze swoją jamniczką górniczką :lol: :wink: się zjawisz?

Posted

ehhh ,widze ze musze zaczac nadrabiac spotkanka.Niestety dzis i jutro tez was nie odwieedze ,bo sie kuje eh eh eh bu bu bu ,mam nadzieje ze wam to jakos wynagrodze :(

Posted

Banjo, jak bedzie ladniejsza pogoda jutro to bede :lol:

"jamniczka gorniczka" buahahaha :roflt: dobre :lol:

Blaira, musisz koniecznie przyjechac kiedys :wink: Jakos nie mialysmy okazji pogadac ostatnio :wink: