wfh85 Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 banjo , uwielbiam Twoje posty - "możliwe że będziemy" / "może dziś wpadniemy" / "jutro chyba sie uda" / "będziemy tam albo tam" :lol: heh przejadę sie i ja dzisiaj , mam nadzieję że Tobie też się uda :wink: do zobaczenia Quote
banjo Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 hihihi może będę :lol: :lol: :lol: ... zawsze lubię robić nadzieję a potem .... jednak mnie nie będzie :wink: Ale dzis będę tylko że przy którymś pubie będziemy większość czasu może nas znajdziecie :P Quote
PALATINA Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ja tez kocham te Twoje posty! Byłam ostatnim razem, ale że Ciebie nie będzie nie wiedzialam, bo ja nie mam netu w domu... :evil: Jak głupia czekałam... :cry: Quote
anetta Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ojjj biedna Palatinka Mam nadzieje ze dzis nikt nie przyszedl.... :roll: Ale jutro bedziemy z dziewczynami z FZ. Quote
anetta Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 A to do kogo bylo? :o Przeca to Banjio pisala: "hihihi może będę ... zawsze lubię robić nadzieję a potem.... jednak mnie nie będzie " :wink: Quote
PALATINA Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 To miało byc do Banjo - :oops: (sorrki) A może ktos mi swój numer telefonu na priv poda, to będę się smsowo pytać, czy sie wybieracie na PM? Czuję sie taka odizolowana od świata nie mając netu w domu! :cry: Quote
banjo Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 ojoj Palatina ja nie wiedziałam że nie masz neta... zawsze staram sie wcześniej powiedzieć ze mnie jednak nie będzie (podam Ci mój nr tel i podaj mi swój to jakby co dam znać na komóre) Wczoraj byłam :D ale nikogo nie spotkałam :-? Ja nigdy nie mam pewności czy będę bo nie mam samochodu a nie zawsze mogę się wyrobić z Vanity autobusem sama. Często zmieniają mi sie plany przez pracę mojego faceta ale jakby co to daję znać że nie idę... jeśli chcecie to mogę Was powiadamiać na tel :wink: Quote
anetta Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Spoko PAL. :P Wicie juz cos o jutrzejszch i pojutrzejszych imprezkach na psiakow? 8) Wejdzcie sobie na Wszystko o Psach, tam SAIDA zalozyla topic o tym :P Quote
Betty Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Czy chodzi ktoś z Was z pieskiem na kępe potocką?? My chodzimy tam dość często na zmiane z polami mokotowskimi i Beti z chęcia by się pobawiła z innymi piskami. (ze szczeniaczkami najchetniej, nasz piesek ma 5 miesięcy) Dajcie znać jak ktoś sie tam wybiera. Pozdrawiamy Asia Jacek i Beti :Dog_run: Quote
anetta Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Betty, ja czasami jezdze na Kepe, ale ze wzgledu ze dogomaniacy nie wiedza gdzie to jest/maja za daleko, umawiam sie z nimi na PM :wink: A Kaja i tak ma klapki na oczach i widzi tylko dziury a nie psy :lol: wiec i tak by sie z Twoja sunka nie bawila :( ...niestety... Quote
Betty Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Szkoda:( a w jakim wieku jest Kaja i jakiej rasy?? Moze kiesys sie spotkamy na PM bo my też dość czesto tam chodzimy. Pozdrawiamy Asia Jacek i Beti Quote
banjo Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Betty jak zobaczysz jamniczkę wykopującą największe drzewo na PM to właśnie będzie Kaja :lol: Wybieracie się na PM w niedzielę może??? :wink: Quote
anetta Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Betty jak zobaczysz jamniczkę wykopującą największe drzewo na PM to właśnie będzie Kaja :lol: Buahahah :roflt: taaaa podoba mi sie to :lol: Betty, Kaja ma 11 lat :wink: Banjo, a w sobote niet? 8) Bo dziewczyny z FZ chca sie w sobote (narazie ustalamy kto moze :wink: ) styknac wlasnie na polach. Moze by tak razem...? 8) Quote
Betty Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 haha dobra bede wypatrywać "kopacza":) A my Banjo to chyba juz jesteśmy umówione na niedziele:) na 13-ta, podobno Jacek umawiał sie z Gosia i pewnie Ty tez przyjedziesz. to sie poznamy a pieski sobie pobrykaja :Dog_run: do zobaczenia Asia Quote
dbsst Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Betty ja jestem z zoliborza i na kempie czsami bywam teraz mam przerwe bo komarow jest za duzo :evil: :evil: :evil: i od jakis dwoch tyg nas tam nie bylo. kiedy cie mozna spotkac tam? Quote
dbsst Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 tylko teraz to mnie nie bedzie przez kilka dni bo wyjezdzam ale jak wroce to moze spacer..................moja suka jest strasznnnnnnnnnnie zabawowa. Quote
banjo Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Betty też słyszałam że idziemy razem na PM :wink: :lol: ... Czyli o 13 się spotykamy... kto jeszcze chętny na spacerek z psiakami??? :P Anetta niestety w sobotę nie da rady ale mam nadzieję że w niedzielę ze swoją jamniczką górniczką :lol: :wink: się zjawisz? Quote
dbsst Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 kurcze czy dzis jest badz bylo jakies spotkanie.....................? jak tak to zaczynam sobie wlosy z glowy ze smutku rwac psia kosc Quote
blaira Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 ehhh ,widze ze musze zaczac nadrabiac spotkanka.Niestety dzis i jutro tez was nie odwieedze ,bo sie kuje eh eh eh bu bu bu ,mam nadzieje ze wam to jakos wynagrodze :( Quote
anetta Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Banjo, jak bedzie ladniejsza pogoda jutro to bede :lol: "jamniczka gorniczka" buahahaha :roflt: dobre :lol: Blaira, musisz koniecznie przyjechac kiedys :wink: Jakos nie mialysmy okazji pogadac ostatnio :wink: Quote
KORONA Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 A może jutro jakieś większe spotkanko zrobimy, jeśli pogoda będzie ładna? Quote
dbsst Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 prosze was nie jutro czemu zawsze jak nie moge przyjsc :roll: ale za tydzien juz bede :D Quote
KORONA Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Za tydzień ja juz nie bede mogła przyjść... Didu jest w ciąży i wejdzie w okres kiedy juz nie bedzie można jej forsować... Quote
anetta Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Slyszalam ze juz od przyszlego weekendu ma byc bzydko :( Ja bym jutro bardzo chciala sie z wami spotkac 8) Quote
Recommended Posts