Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka!

Jutro będziemy z Blairą na polach ok18.30 i jak dobrze pojdzie to z Bullowym (włascicielem Gitka , brata mojej Fridy) .

75545.jpg

Tak mniej więcej wyglądamy :wink:

Craza@ - Na pradze(a mieszkalem bardzo blisko bo na Środkowej) już nie mieszkam tylko na Bródnie teraz (na suwalskiej dokładniej) . Fridka też bardzo chetna do zabawy a z bullowatymi szczególnie :wink: Jeśli masz jakies dobre miejsce na Pradze to mozemy sie kiedys spotkac. Jeśli nie to albo na Bródno (np PGR vis a vis cmentarza bródnowskiego przy wincentego) albo Pola M.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich :-)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się wybieram :lol: - Ale chusty dogomaniackiej nie mam... :cry:

Może sobie obróżkę założę na szyję, bo na moich psach futro zasłania?! :wink:

Gdyby co, to będę z dwoma PONicami i jednym biało-rudym długowłosym kundelkiem (z baaardzo daleka podobnym do sheltie, a z bliska już nie...).

Posted

oki

13, przy łagodnym zejściu do wody, tam gdzie nie pryska.

Będę się starała nie puścić Czaty do wody, bo ona sie po takich kąpielach niesamowicie draspie, ale jesli się będzaioe bardzo darła, to kto wie... Ona mi kichyb przy ludziach robi, jak koncert urzadza!

Posted

po tym słoneczku to ja sił na nic nie mam a Vanity i Emi śpią :wink: . Psiaki wybiegane nareszcie i trochę spokoju jest bo nie biegają :lol: .

W tygodniu głupio pracuję bo na popołudnia przewaznie ale w weekend można by sie spotkać

Posted

wezmę chuste tylko nie wiem czy pies czy ja w niej będę :wink: .. kolejny znak rozpoznawczy malamutka i bulka trikolor :D . Między 15 a 16 będziemy