Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
a po dzisiejszej wizycie u weta nie mam zamiaru jej gramolić do autobusu

bylo az tak zle? :roll:

A o ktorej by wam pasowalo w niedziele? Bo jezeli rano to kurcze ja mam trening (ale to jeszcze nic pewnego) :(

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w niedzielę jeśli na polach mokotowskich to pewnie około 14 chyba ze na bemowie to wtedy bez różnicy, może być nawet później. Ale na 100% to powiem w sobotę wieczorem, najpierw zobaczę jak się Vanity na dworzu zachowuje.

Posted

ja do tej pory chodziłam tylko na krótkie spacerki z Emi (bulinką) na bemowie 4 przy działkach, ale myślę, ze nawet na lotnisko za jakiś czas zawitam :D

Vanity jest taka ciężka, że wolę już jej nie dźwigać, nie wsadzać nawet do autobusu bo już mi kręgosłup dzis siada, więc na razie gdzieś blisko mogę sie spotkać (chyba ze mnie Gosia zawiezie :wink: ) :lol:

Posted

banjo

Bo ja i tak dojezdna jestem (mieszkam w Izabelinie pod Wawą). Ale najbardziej pasuje mi właśnie Bemowo, Forty Bema :) Bo blisko mnie :)

Pola Mokotowskie to dla mnie drugi koniec świata około 20 km w jedną stronę :o :lol:

Ja zawsze piszę się na spacery... tyle że ludziska umawiają się właśnie na Polach :(

Posted

Mi forty bema też bardziej pasują bo nie mam samochodu, a Gosia nie zawsze może mnie zawieźć. Na pierwsze spacerki wolałabym bliżej mnie.

Proponuję o godzinie 15 tylko jeszcze w którym miejscu? Kto chętny? :D

Posted

Ja się piszę ale za jakieś dwa tygodnie :roll: bo Gaja ma cieczkę więc nie bardzo nadaje się do psiego (męskiego szczególnie) towarzystwa :roll:

I jeśli 15 godzina to u mnie tylko sobota lub niedziela ... więc ja się piszę za dwa tygodnie :D

Posted

ja do Bemowa nie dotre,

po 1 wogole nie znam tej dzielnicy wwy i pewnie zanim bym dojechała to bym sie kilka razy zgubiła

po2 nie mam bezpośredniego autobusu i nie wiem ile by mnie i psa przesiadek czekało

po 3 20-30 min to Anata może jeździć autobusem, ale godzine?? to nawet mi czasowo sie nie opłaca..

o 14 w niedziele na polach ja bardzo chętnie

Posted

Wiem :PROXY5: , przeciez w czwartek jest dzien wolny od pracy. Moze wtedy sie umowimy?

Banjo, to Ty na bemowie mieszkasz? :shock: Ja chadzam sobie tez na te dzialki kolo lotniska po tym jak mnie zlapali z Whipp kiedy to spacerowalysmy sobie po lotnisku :x :lol:

Agape, w ktorej czesci Wawki mieszkasz?

Posted

no a w czwartek to akurat na grochowie będę :lol: Moja Vanity i tak może dopiero w sobotę wyjść. Od niedzieli jestem znowu w domciu na bemowie i chętnie się wtedy spotkam

Posted

ja mam takie pytanie czy wy macie jakąś linkę treningową??? tzn tak ze puszcza sie psa, ale linke sie zostawia... i czy jesli sie spotkamy to czy będzie mi mógł ktoś takowa pożyczyć?? Ja niestety Anatay nie moge puścić bez kagańca, a linka też by sie przydała.. :/

Katerinas moja to czysta "baba" :)

Posted
... osiedlowe psy nie dają jej rady :wink:

No to musimy się spotkać :lol: ja mam to samo z Gają ... żadne psisko ze znajomych tak szybko nie biega a jeśli już to padają po 2 minutach :o :lol: Więc może czas się spotać ... wreszcie bym wybiegała Gajkę :lol:

Tyle że za dwa tygodnie... bo teraz Gaja ma cieczkę więc jest co nieco ospała :wink:

Posted

Katerinas to my też musimy się spotkać, wezmę Gosię z Emi to wreszcie i ona i Gaja może się wybiegają :lol: . Emi jest właśnie po cieczce i troszkę jest tchórzliwa nie wiem czemu ale może jej przejdzie.

A Vanity pewnie im też dorówna :wink:

Posted

Ja moge byc i w sobote (tylko ze w sobote ma padac :roll: ) i w niedziele tylo pozniej bo mam trening, a trening czasami nam sie przedluza :drinking: wiec moge nie zdazyc nawet tam zajechac i was juz nie bedzie :lol:

Kamila, brawo :klacz: w koncu :lol: