Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli o 14 przy murowanym stawie. To ten z fontannami :wink: . Udało mi sie wyciagnąć siore więc będę. Jeśli mozecie to wyślijcie mi numery komórek bo możemy się jakimś sposobem nie znaleźć

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli macie numery do dogomaniaków z Wawy dzwońcie i wyciągajcie ich...Fajnie byłoby sie spotkać znów w wiekszym gronie...

Ja zadzwonie do Piki i Katerinas...Wszystkie inne numery oczywiście zgubiłam... :(

Posted

qrcze cos pogoda nam sie chyba popsuła na weekend.. raczej sie zjawie, tylko w którym miejscu koło tego stawu???

moja sunia ma chusteczke czerwono granatową.

Posted

ja będe miała chuste przy spodniach (bo przecież sama sobie nie założę :lol: 8) ).

Właśnie może w jakimś bardziej konkretnym miejscu bo będzie sporo ludzi. W jednym miejscu jest takie łagodne zejście do wody to może tam???

żeby było jeszcze łatwiej ja wyglądam tak:

_269922_n.jpg

a Gosia09 wygląda tak:

_272618_n.jpg

ona będzie z bulinką Emi

Posted

Jakby impreza była za tydzień to bym przyszła z Vanity. A tak to będę tylko z Emi. Chustę Vanity będę miała ja na sobie :wink: a Emiśka oczywiscie dopóki swojej nie zje to będzie godnie w niej łaziła 8) :P

Posted

Możliwe, że i ja się zjawię, ale nie wiem o której godzinie przybędę (długa droga przed nami, a wpadnę tam na chwilę, bo będę w W-awie przejazdem), będę miała cyfrówkę , więc jeśli spotkam jakiegoś dogomaniaka, wypstrykam go od góry do dołu :evilbat: :lol: "Wszystko" zależy też od pogody, jeśli deszczyk będzie padał pojedziemy dalej, jeśli pogoda dopisze możecie zobaczyć gdzieś rodzinkę z "ogolonym" Yorkiem, a raczej "Yorczką" :lol:

Posted

Ja sie tak zastanawiam i myśle, że o 14 to będzie za póżno cała impreza ma trwać od 11 i wtedy ma być najwięcej atrakcji. Ja proponuje 12 co wy na to??

Posted

Nas też nie będzie :(

Ale dzięki za pamięć :)

Gaja ma cieczkę i jest obecnie w fazie, kiedy ogon gdyby tylko mogła, to nosiłaby zawinięty całkiem na grzbiecie lub przyklejony do któregoś z boków :lol: I cały czas podrywa Sabę :o

Posted

Byyyylo suuuperrrrr :B-fly:

Poznalam Palatinke z Czata i Jagna :iloveyou: Gosie z Emi, Banjo. Byla KORONA z Didi i Negra, Kamila I Goska z Areskiem i Afra :)

No bylo naprawde bardzo fajnie 8)

Hahahah :lol: Kaja, Didi i Negra, Afra i Ares brali udzial w konkursie poslusznstwa. KORONA wygrala!! :klacz:

DOGOMANIA GORA :terazpol:

Posted

To umawiajcie się szybko, bo muszę sobie weekend rozplanować. Ja bardzo chetna na spotkanie :lol: .

3 zdjęcia poodbno zorbila Kamila, ale klisza jeszcze nie pełna, wiec troche czasu minie zanim zosatną wywołane :(

Posted

W sobote Vanity idzie na pierwszy spacerek, więc może w niedzielę można się spotkac? Ale jeszcze nic nie planuję bo nie wiem co z transportem, a po dzisiejszej wizycie u weta nie mam zamiaru jej gramolić do autobusu :wink: (ledwo piszę bo mi się ręce ze zmęczenia trzęsą). Muszę zobaczyć jak sie na dworzu będzie zachowywać. Zawsze można się umówic np za tydzień 8) :P , albo na bemowie :wink:

Posted

przepraszam ze nie wpadałm siły wyższe, ale nie pisałam ze na pewno będe..

na tą niedziele pisze się bardzo chętnie, już nie będzie chyba tyle nauki :))