banjo Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 czyli o 14 przy murowanym stawie. To ten z fontannami :wink: . Udało mi sie wyciagnąć siore więc będę. Jeśli mozecie to wyślijcie mi numery komórek bo możemy się jakimś sposobem nie znaleźć Quote
KORONA Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Jeśli macie numery do dogomaniaków z Wawy dzwońcie i wyciągajcie ich...Fajnie byłoby sie spotkać znów w wiekszym gronie... Ja zadzwonie do Piki i Katerinas...Wszystkie inne numery oczywiście zgubiłam... :( Quote
anetta Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Jak chusty pojda w ruch to napewno sie znajdziemy 8) :drinking: Ale tak na wszelki wypadek dam Ci numer na prv 8) Quote
Agappe Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 qrcze cos pogoda nam sie chyba popsuła na weekend.. raczej sie zjawie, tylko w którym miejscu koło tego stawu??? moja sunia ma chusteczke czerwono granatową. Quote
banjo Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 ja będe miała chuste przy spodniach (bo przecież sama sobie nie założę :lol: 8) ). Właśnie może w jakimś bardziej konkretnym miejscu bo będzie sporo ludzi. W jednym miejscu jest takie łagodne zejście do wody to może tam??? żeby było jeszcze łatwiej ja wyglądam tak: a Gosia09 wygląda tak: ona będzie z bulinką Emi Quote
Agappe Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 a haszczak?? jak bede to oczywiscie z moją akitką. wiec jak jakaś blondyna będzie szła z akitą, która ma chustke kolorową to ja. Quote
banjo Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Jakby impreza była za tydzień to bym przyszła z Vanity. A tak to będę tylko z Emi. Chustę Vanity będę miała ja na sobie :wink: a Emiśka oczywiscie dopóki swojej nie zje to będzie godnie w niej łaziła 8) :P Quote
anetta Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Ok, to przy lagodnym zejsciu spotykamy sie pare minut po 14 :) Ma ktos cyfroweczke, fajnie by bylo to upamietnic 8) Quote
Agappe Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 a deszczyk pada... :)) jak przestanie padać to jutro będzie baaaaardzo przyjemnie:) Quote
Ola&Kika Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Możliwe, że i ja się zjawię, ale nie wiem o której godzinie przybędę (długa droga przed nami, a wpadnę tam na chwilę, bo będę w W-awie przejazdem), będę miała cyfrówkę , więc jeśli spotkam jakiegoś dogomaniaka, wypstrykam go od góry do dołu :evilbat: :lol: "Wszystko" zależy też od pogody, jeśli deszczyk będzie padał pojedziemy dalej, jeśli pogoda dopisze możecie zobaczyć gdzieś rodzinkę z "ogolonym" Yorkiem, a raczej "Yorczką" :lol: Quote
GOSIA09 Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Ja sie tak zastanawiam i myśle, że o 14 to będzie za póżno cała impreza ma trwać od 11 i wtedy ma być najwięcej atrakcji. Ja proponuje 12 co wy na to?? Quote
GOSIA09 Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Sorry nie przeczytałam całego postu :oops: więc jesli pasuje wam o 14 to ja już nie mieszam. Crazy gdzie jesteś??? mam nadzieje, że przyjdziecie? Quote
Katerinas Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Nas też nie będzie :( Ale dzięki za pamięć :) Gaja ma cieczkę i jest obecnie w fazie, kiedy ogon gdyby tylko mogła, to nosiłaby zawinięty całkiem na grzbiecie lub przyklejony do któregoś z boków :lol: I cały czas podrywa Sabę :o Quote
anetta Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Byyyylo suuuperrrrr :B-fly: Poznalam Palatinke z Czata i Jagna :iloveyou: Gosie z Emi, Banjo. Byla KORONA z Didi i Negra, Kamila I Goska z Areskiem i Afra :) No bylo naprawde bardzo fajnie 8) Hahahah :lol: Kaja, Didi i Negra, Afra i Ares brali udzial w konkursie poslusznstwa. KORONA wygrala!! :klacz: DOGOMANIA GORA :terazpol: Quote
whippetka Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 A ja widzialam was na TVP3!! :lol: Ale zaluje, ze mnie nie bylo... Naomi by sie wylatala :roll: :wink: Quote
whippetka Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 A ja widzialam was na TVP3!! :lol: Ale zaluje, ze mnie nie bylo... Naomi by sie wylatala :roll: :wink: Quote
anetta Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 :lol: :lol: Kaji mordka sie smiala :lol: Pokazali jeszcze Jagienke Palatiny :) Ojjj wylatala by sie, wylatala :evillaug: Quote
banjo Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 ale było suuuper :lol: :B-fly: :multi: czyli co za tydzień powtórka??? :lol: :D Quote
whippetka Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 To umawiajcie się szybko, bo muszę sobie weekend rozplanować. Ja bardzo chetna na spotkanie :lol: . 3 zdjęcia poodbno zorbila Kamila, ale klisza jeszcze nie pełna, wiec troche czasu minie zanim zosatną wywołane :( Quote
banjo Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 W sobote Vanity idzie na pierwszy spacerek, więc może w niedzielę można się spotkac? Ale jeszcze nic nie planuję bo nie wiem co z transportem, a po dzisiejszej wizycie u weta nie mam zamiaru jej gramolić do autobusu :wink: (ledwo piszę bo mi się ręce ze zmęczenia trzęsą). Muszę zobaczyć jak sie na dworzu będzie zachowywać. Zawsze można się umówic np za tydzień 8) :P , albo na bemowie :wink: Quote
Agappe Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 przepraszam ze nie wpadałm siły wyższe, ale nie pisałam ze na pewno będe.. na tą niedziele pisze się bardzo chętnie, już nie będzie chyba tyle nauki :)) Quote
Recommended Posts