zootechniczka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Może ktoś chętny na wspólny spacer jutro albo w czwartek ? W godzinach tak między 10 - 19. miejsce dowolne byle w Warszawie. Edited September 3, 2013 by zootechniczka Quote
Anonymous Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Jeśli jest ktoś chętny na wspólny spacer z psami to czekam na info. :) Mam 2-letniego samoyeda (30kg). Edited September 6, 2013 by Anonymous Quote
Victoria Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 byla kiedys taka stronka na ktorej bylo o dogtrekkingach. mozna sie bylo zapisac i regularnie chodzac zodbywalo sie jakies odznaki czy coś. rózne kolory tego byly bodajze. Pamietam jeszcze ze w warunkach uczestnictwa bylo cos o szelkach, ze pies musi miec szelki, kazdy rodzaj z wyjątkiem step inów, i że pies musi mieć czip i byc zarejestrowany przynajmniej w safe animal. głowy nie dam, ale wydaje mi sie ze stronka byla zielona.. kojarzy ktos cos moze..?? Quote
Ewa&Duffel Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Victoria']byla kiedys taka stronka na ktorej bylo o dogtrekkingach. mozna sie bylo zapisac i regularnie chodzac zodbywalo sie jakies odznaki czy coś. rózne kolory tego byly bodajze. Pamietam jeszcze ze w warunkach uczestnictwa bylo cos o szelkach, ze pies musi miec szelki, kazdy rodzaj z wyjątkiem step inów, i że pies musi mieć czip i byc zarejestrowany przynajmniej w safe animal. głowy nie dam, ale wydaje mi sie ze stronka byla zielona.. kojarzy ktos cos moze..??[/QUOTE] Może to ? :) [URL]http://dogline.pl/6lap/[/URL] Quote
Victoria Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Może to ? :) [URL]http://dogline.pl/6lap/[/URL][/QUOTE] tak!! dzięki :D kurcze tylko chyba jakies to juz mało aktualne... ;c Quote
puchu Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ktoś chętny na spacer jutro na PM ok 16.30? Będzie mój potworek i szczeniaczek koleżanki (miks bc ze spanielem?) Quote
zootechniczka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Jutro w rejonach Bemowo, Bielany, Wola może ktoś chętny na spacer ? Quote
Jara Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [FONT=verdana]Uwaga, Mokotów. Park Morskie Oko, w dniu wczorajszym i dzisiejszym zebrano z ziemi około 20 podtrutych wron. Wiele leżących na ziemi było już martwych. Również znaleziono martwe wiewiórki i kawki. [/FONT] [FONT=verdana]Ktoś wykłada trutki.[/FONT] [FONT=verdana]Psiarzy i kociarzy, wypuszczających swoje zwierzęta luzem uczulam. [/FONT] [FONT=verdana]W zależności od trutki objawy mogą być różne. Wszelkie zachowania inne niż normalne powinny być skonsultowane z lekarzem weterynarii.[/FONT] [FONT=verdana]Pilnujcie swoich zwierząt.[/FONT] Quote
Szura Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Może jutro ktoś gdzieś? Forty Bema, Park na Kole, Pola Mokotowskie? :) Quote
Victoria Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 PM? wiecej miejsc w wawie nie znam xd Jeszcze sie chyba nigdy nie spotkalysmy takze uprzedzę, że mam psa z problemami :razz: Quote
Kasia i Teodora Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Victoria']PM? wiecej miejsc w wawie nie znam xd Jeszcze sie chyba nigdy nie spotkalysmy takze uprzedzę, że mam psa z problemami :razz:[/QUOTE] To powiedz z jakimi :) Quote
Victoria Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 najlepiej byloby dla mnie tak kolo 12-13, bo mam dość daleko a musze wrocic jak jeszcze bedzie w miarę jasno Quote
Kasia i Teodora Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Oj, to nam zupełnie nie pasuje, trudno :) Quote
zootechniczka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ktoś chętny na spacer jutro albo w sobotę ? Quote
zootechniczka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zależy jak rano? Ja bym wolała tak 13-14. A co do miejsca to może być i Koło i Forty jak wolisz? Quote
Szura Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 No to może umówmy się na 13 na Kole. Może przy placu zabaw? Ale wyślij mi na PW swój numer, bo jest niewielka szansa, że mi trening wyskoczy, to wtedy będę musiała odwołać. Quote
zootechniczka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Masz przepełnioną skrzynkę ;).Ale jakby co pasuje mi o 13 tam przy placu zabaw. Quote
Recommended Posts