Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Victoria']serio serio?? :loveu:
to my byśmy były mega szczęśliwe z jakiegoś spaceru w tym tyg (matury więc mamy wolne :eviltong:) i tak nawiasem napisze że ja jeszcze wiek szkolny jbc :evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie, ja też wiek szkolny ;) Może środa, czwartek?

Posted

[quote name='immortal']Pewnie, ja też wiek szkolny ;) Może środa, czwartek?[/QUOTE]

To i my i my :D
Z rocznym pudliszonem :D Chętni?
We wtorek/ środę jeśli Kaś się zgodzi to do niej wpadam więc bym się z Wami na spacer wybrała :P
Chic chętny do zabawy z wszystkimi psami :loveu:

Posted

Matko bosko, ja się gubię w tym wątku, kto z kim, gdzie i kiedy. :D

Ktoś jutro chce socjalizować szczyla na Kole? Jeśli tak, to o której? Ja mam cały dzień wolny.

Posted

[quote name='Szura']Matko bosko, ja się gubię w tym wątku, kto z kim, gdzie i kiedy. :D

Ktoś jutro chce socjalizować szczyla na Kole? Jeśli tak, to o której? Ja mam cały dzień wolny.[/QUOTE]

Jak na Kole to ja mogę się jutro spotkać :).

Posted

szura ja tez moge xd? z fajną jorusią :lol:

to wstepnie bd, ale jeszcze nie na 100%, troche tez zalezy od pogody, bo małe jest czarne i upały raczej źle znosi.

Posted (edited)

[quote name='Kasia i Teodora']Na jakim [przystanku mam wysiąść? I o której?[/QUOTE]

Przystanek Koło. Tam dojeżdżają i autobusy i tramwaje. Spotykamy się o 12, więc tak przed 12 pewnie. Jakby co ja mogę po ciebie wyjśc na przystanek. Jutro będe rano na dogomani, więc jak cos to daj tu znać.

Edited by zootechniczka