Szura Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Puchu, sorry, jeszcze się nie wyspałam. :lol: Mały w piątek skończył 8 tygodni. Quote
immortal Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Victoria']serio serio?? :loveu: to my byśmy były mega szczęśliwe z jakiegoś spaceru w tym tyg (matury więc mamy wolne :eviltong:) i tak nawiasem napisze że ja jeszcze wiek szkolny jbc :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie, ja też wiek szkolny ;) Może środa, czwartek? Quote
Aleksandrossa Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='immortal']Pewnie, ja też wiek szkolny ;) Może środa, czwartek?[/QUOTE] To i my i my :D Z rocznym pudliszonem :D Chętni? We wtorek/ środę jeśli Kaś się zgodzi to do niej wpadam więc bym się z Wami na spacer wybrała :P Chic chętny do zabawy z wszystkimi psami :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja też chętnie tylko niestety pracuje do 19 :P ale w ramach socjalizacji ze sklepem zoologicznym zapraszam do sklepiku na Mokotowie, przystanek Morskie Oko :grins: Aleksandrossa z Kasia wie gdzie to :D Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 My też byśmy się chętnie podłączyły na jakiś spacerek :) Quote
Kasia i Teodora Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja również chętnie dołączę do spaceru, np. jutro ;) Quote
Szura Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Matko bosko, ja się gubię w tym wątku, kto z kim, gdzie i kiedy. :D Ktoś jutro chce socjalizować szczyla na Kole? Jeśli tak, to o której? Ja mam cały dzień wolny. Quote
Victoria Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='immortal']Pewnie, ja też wiek szkolny ;) Może środa, czwartek?[/QUOTE] a jutro możesz ;P?? Quote
zootechniczka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Szura']Matko bosko, ja się gubię w tym wątku, kto z kim, gdzie i kiedy. :D Ktoś jutro chce socjalizować szczyla na Kole? Jeśli tak, to o której? Ja mam cały dzień wolny.[/QUOTE] Jak na Kole to ja mogę się jutro spotkać :). Quote
immortal Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) [quote name='Victoria']a jutro możesz ;P??[/QUOTE] edit: Mogę jutro :) w środę i czwartek też. Edited May 6, 2013 by immortal Quote
Victoria Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 wolalabym jutro to gdzie i o ktorej ;P? moze pm?? Quote
Kasia i Teodora Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja też mogę na Kole, tylko ktoś musiałby mnie odebrać z przystanku, bo ja nie tutejsza ;) Quote
Victoria Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 jutro, czternasta, park skaryszewski, ktos idzie? :cool3: Quote
zootechniczka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Kasia i Teodora']Ja też mogę na Kole, tylko ktoś musiałby mnie odebrać z przystanku, bo ja nie tutejsza ;)[/QUOTE] Spoko, ja cię mogę odebrać jakby co ;). Quote
Szura Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Zootechniczka, super. :) O której godzinie się umawiamy? Quote
zootechniczka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Szura']Zootechniczka, super. :) O której godzinie się umawiamy?[/QUOTE] Wolałabym jakoś rano. Może 12? Quote
Victoria Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 szura ja tez moge xd? z fajną jorusią :lol: to wstepnie bd, ale jeszcze nie na 100%, troche tez zalezy od pogody, bo małe jest czarne i upały raczej źle znosi. Quote
Kasia i Teodora Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Na jakim [przystanku mam wysiąść? I o której? Quote
zootechniczka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) [quote name='Kasia i Teodora']Na jakim [przystanku mam wysiąść? I o której?[/QUOTE] Przystanek Koło. Tam dojeżdżają i autobusy i tramwaje. Spotykamy się o 12, więc tak przed 12 pewnie. Jakby co ja mogę po ciebie wyjśc na przystanek. Jutro będe rano na dogomani, więc jak cos to daj tu znać. Edited May 6, 2013 by zootechniczka Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Rety to nikt z Was nie widział na żywo Bedlingtona? :D Quote
Victoria Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='betty_labrador']Rety to nikt z Was nie widział na żywo Bedlingtona? :D[/QUOTE] nie :evil_lol: [COLOR=#ffffff][/COLOR][COLOR=#ffffff][/COLOR] Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Victoria']nie :evil_lol: [/QUOTE] haha :D rzadka rasa bardzo wiec macie okazje :D ja mam jednego klienta takiego a tak to tylko na wystawach widywałam :) Quote
Szura Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 12 mi pasuje :) Victoria, pewnie, wszystko szczeniakolubne/szczeniakotolerujące jest mile widziane. :D Quote
Recommended Posts