Sonka95 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Możliwe , ze to była ona :) ... często psiarze spotykają się , a psiaki razem biegają ;) Sonia to raczej woli psiaczki starsze ,a szczeniaki to spokojniejsze ... Quote
Hej Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Moja lubi szybko biegać w kółko i ganiać się z innymi psami, tylko jakoś w okolicy nie ma dla niej odpowiedniego towarzysza :( a wchodzi teraz w trudny wiek i zależy mi, żeby wracała do domu zmęczona, bo jak się nie zmęczy to bywa upierdliwa. może ktoś inny chodzi na spacery do parku herberta lub chociaż gdzieś w okolicy? Quote
paulaa. Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 My czasem spacerujemy w okolicach Parku Olszyna, mam tam tylko 2 przystanki tramwajem ;) Można się kiedyś spotkać, chociaż Scoob różnie reaguje na szczeniaki z jednymi jest szaleństwo , inne olewa :eviltong: Quote
Hej Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 fajną ma mordkę :) można kiedyś spróbować, jak będziesz się wybierała daj znać. ja jestem wolna w każdy dzień oprócz czwartku, soboty i niedzieli (w te dni tylko rano do 9) i przy okazji dzięki za listę komend ;) my dopiero umiemy siad, waruj, połóż się, zostań, daj łapę i równaj, ale nie zawsze wychodzi ;) zastanawiałam się czego jeszcze nauczyć a tu widzę gotowa lista do podpatrzenia :D Quote
Hej Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Hej Sonka95 :) spotkałam dzisiaj strasznego łasucha ;) [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=10636&d=1362474667[/IMG] Quote
Hej Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Poznałam, wolała mnie i moją kieszeń ze smaczkami niż bawić się z Lolą :) Quote
Sonka95 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ona jak zobaczy , ze ktoś ma smaki to je wybiera :diabloti: teraz to będzie do Ciebie biegała , bo wie , że nosisz coś smacznego ;) Quote
Hej Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Haha, zauważyłam :) fajnego masz pieska, jest taka spokojna, gapiła się na mnie ale nie wymuszała żarcia np skacząc, po prostu cierpliwie stała i czekała może jeszcze dostanie :) bardzo grzeczna jest :) Quote
marcelllll Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cześć, my często spacerujemy w tych parkach :) Tylko chwilowo Mufin ma zakazane szaleństwa z psami, bo rozciął sobie łapę. Ale jak już łapa się zagoi to chętnie się spotkamy :) Quote
Victoria Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 chce ktoś na pm (albo gdziekolwiek w wawie) w poniedzialek/wtorek/srode?? Bd z Naną (agresja lękowa), [SIZE=1][/SIZE][COLOR=#ffff00][SIZE=1]która w szczególności za Tonikiem tęskni <3[/SIZE][/COLOR] :diabloti: Quote
Hej Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='marcelllll']Cześć, my często spacerujemy w tych parkach :) Tylko chwilowo Mufin ma zakazane szaleństwa z psami, bo rozciął sobie łapę. Ale jak już łapa się zagoi to chętnie się spotkamy :)[/QUOTE] chętnie :) Quote
paulaa. Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Byłby ktoś chętny z Warszawy na wspólne zamówienie piłek z Hoko ?? Im więcej osób tym taniej wyszłaby wysyłka ;) Quote
Riven Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='paulaa.']My czasem spacerujemy w okolicach Parku Olszyna, mam tam tylko 2 przystanki tramwajem ;) Można się kiedyś spotkać, chociaż Scoob różnie reaguje na szczeniaki z jednymi jest szaleństwo , inne olewa :eviltong:[/QUOTE] o My często też jesteśmy w parku olszyna ;) choć częściej można nas spotkać w parku przy Staffa, ale to pare kroków od Olszyny ;) Chodzimy również do lasku Lindego i na polanę do lasku Bielańskiego ;) Quote
paulaa. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Widzę, że coraz więcej jest osób z Bielan chętnych na spacerki , super! :smile: Trzeba w końcu zorganizować jakiś w większym gronie ;) Quote
zootechniczka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Może jest ktoś chętny na spacer w ten piątek albo sobotę? Co do miejsca dostosujemy się byle było w Warszawie ;) Quote
Hej Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja jestem chętna w piątek, w sobotę nie mogę bo pracuję. Widzę, że jesteś z bemowa, to ja proponuję gdzieś w okolicy się spotkać (tzn bemowo/bielany) Quote
zootechniczka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mogę się i do Bielan przejechać, jak znasz tam jakieś fajne miejsca :). A jeśli masz ochotę na spacer po Bemowie, to mogę zaproponować park moczydło lub lasek na Kole. To już jak wolisz? Quote
Hej Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wolę przyjechać na Bemowo :) Lola pozna nowe miejsca, bo ostatnio ciągle do jednego parku chodzimy. Wybierz sama my się dostosujemy. A w jakich godzinach by Ci pasowało? Quote
zootechniczka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 To w takim razie proponuje lasek na kole. Możemy się spotkać na przystanku autobusowym Koło. Godzina 13.30-14? Quote
Hej Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Miejsce mi pasuje, natomiast co do godziny to napiszę na PW mój numer, bo nie jestem pewna kiedy będę miała czas. Mam jutro jedną sprawę do załatwienia, ale nie wiem o której, czekam na telefon od klienta w tej sprawie. Jutro w ciągu dnia bym Ci dała znać czy o 13:30-14 będę już wolna, ok? Quote
Riven Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 szkoda że nie bielany... dołączyłybyśmy się ;) Quote
zootechniczka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Riven']szkoda że nie bielany... dołączyłybyśmy się ;)[/QUOTE] To może jutro spacerek na Bielanach? Quote
Riven Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='zootechniczka']To może jutro spacerek na Bielanach?[/QUOTE] super :) Młodej załatwiłam sesję zdjęciową e parku przy staffa. Quote
Recommended Posts