Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety nie mam wyboru, są ferie więc nie patrze czy roztopy czy totalny mróz, bo to jedyny czas na dłuższe spacery z psem, normalnie jak wracam ze szkoły jest już ciemno... :lol:

Mój dzisiaj zaliczył niezliczoną ilość kup , zresztą tak jak ja... tak to jest jak na całym osiedlu nikt nie sprząta po psie :roll: I wgl go to nie ruszyło , ale to pies który lubi być brudny :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']My chętnie się wybierzemy na jakiś spacerek :)

Co prawda lasu się trochę obawiam teraz, mnóstwo zapachów jest, ale najwyżej wezmę linkę ;)[/QUOTE]
Kiedyś byś mogła,bo musiałabym nam mamę ustalić z dojazdem, a pracuje.. ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']W zasadzie każdy z tych dni mi pasuje, więc dostosuję się jakby co :)[/QUOTE]
Jutro wracam do domu,to dam znać , czy mama da radę nas zawieźć :)

Posted

[quote name='Victoria']my tez będziemy ;P
uprzedzam że z Naną :diabloti:[/QUOTE]
A czemu uprzedzasz, ona taka straszna jest ? :diabloti: Bo może też byśmy wpadli, no ale nie wiem...:evil_lol:

Posted

bo to jest pies z agresją lękową, i to sporą :eviltong:
i zawsze wszystkich proszę o niewyjmowanie zabawek za spacerze, bo cięzko nam idzie praca nad niepilnowaniem ;)
ale spoko, zawsze chodzi na smyczy i zazwyczaj nie rzuca się jeśli pies do niej nie podejdzie lub nie ma w ryju czegoś co można pilnować
No więc w skrócie jesteśmy na etapie resocjalki

Posted

Nana na pewno do najmilszych psów nie należy, ale gdy pies nie chce wchodzić z nią w bliższe kontakty jest okej :evil_lol:
Ciekawa jestem czy Scoob będzie jeszcze ryzykował zabawą z nią. Chociaż w sumie on jest masochistą :lol:

Posted

A czy pies towarzyski, ale z zabaw lubiący jedynie gonitwy i źle znoszący psy namolnie próbujące się z nim poprzepychać się odnajdzie w tym towarzystwie? :D

Posted

[quote name='Szura']A czy pies towarzyski, ale z zabaw lubiący jedynie gonitwy i źle znoszący psy namolnie próbujące się z nim poprzepychać się odnajdzie w tym towarzystwie? :D[/QUOTE]

Tonic jest kastratem z tego co kojarzę ? ;)
Więc co by nie robił mój pies i tak go będzie kochał :lol: A jakby był namolny, dam mu piłkę ( do pysia, oczywiście tak żeby Nana nie widziała :eviltong: ) i będzie tylko latanie i zachęcanie do gonitwy pewnie :D

Posted

Tak, kastracik. Tzn z większością psów on sobie sam ładnie radzi csami i mową ciała, ale niestety z nawarczeniem czy kłapnięciem ma problem, max to pokazanie zębów. A jak to na natręta nie działa, to on nie wie, co dalej robić. :evil_lol:

To postaram się być, choć pewnie chwilkę później, bo prosto z egzaminu. ;) Słabo się orientuję w Polach, w jakich okolicach Was szukać? Możemy się umówić w okolicach biblioteki? A jak już Was znajdę, to połazimy dalej.

Posted

[quote name='Szura']Tak, kastracik. Tzn z większością psów on sobie sam ładnie radzi csami i mową ciała, ale niestety z nawarczeniem czy kłapnięciem ma problem, max to pokazanie zębów. A jak to na natręta nie działa, to on nie wie, co dalej robić. :evil_lol:

To postaram się być, choć pewnie chwilkę później, bo prosto z egzaminu. ;) Słabo się orientuję w Polach, w jakich okolicach Was szukać? Możemy się umówić w okolicach biblioteki? A jak już Was znajdę, to połazimy dalej.[/QUOTE]
Wstępnie umówiliśmy się o 12 przy kładce ;) To w sumie niedaleko biblioteki
Wrazie czego potem będziemy w okolicy zbiornika, a tam na pewno się jakoś znajdziemy :smile:

Posted

Ok, to będę Was łapać przy tym jeziorku. :) Po kundlach pewnie Was rozpoznam. :evil_lol: Jak mnie wypatrzycie pierwsze, to też mnie łapcie. ;) Mój jest na zimę zarośnięty jak żul i wygląda mniej więcej tak, tylko 'bardziej': [URL]http://i70.photobucket.com/albums/i99/szura/Zwierzaki/Tonic/DSCN1094640x480.jpg[/URL]

Zootechniczka, ja w czwartek chętnie na Koło bym się przeszła. :)