paulaa. Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja niestety nie mam wyboru, są ferie więc nie patrze czy roztopy czy totalny mróz, bo to jedyny czas na dłuższe spacery z psem, normalnie jak wracam ze szkoły jest już ciemno... :lol: Mój dzisiaj zaliczył niezliczoną ilość kup , zresztą tak jak ja... tak to jest jak na całym osiedlu nikt nie sprząta po psie :roll: I wgl go to nie ruszyło , ale to pies który lubi być brudny :lol: Quote
Karolina&Luna Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Czy ktoś jest chętny w następnym tygodniu pospacerować z małą beagielką Luną? :) Quote
paulaa. Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Karolina&Luna']Czy ktoś jest chętny w następnym tygodniu pospacerować z małą beagielką Luną? :)[/QUOTE] Gdzie spacerujecie ? ;) Quote
Karolina&Luna Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Zazwyczaj okolice Żoliborza ;). A Wy? Quote
zootechniczka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Karolina&Luna']Czy ktoś jest chętny w następnym tygodniu pospacerować z małą beagielką Luną? :)[/QUOTE] My jesteśmy chętni :). Quote
Karolina&Luna Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Super. To będziemy w kontakcie. Mojej Lunie jeszcze 10 dni cieczki niestety zostało, więc dopiero wtedy :) w następnym tyg. P.S. Obejrzałam galerię Kostka - szalony :) Quote
paulaa. Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Może jakiś większy spacerek w tym tyg ? :razz: Quote
Aleksa. Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ktos chętny do lasu środa,czwartek bądź piątek?;) Quote
Ewa&Duffel Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 My chętnie się wybierzemy na jakiś spacerek :) Co prawda lasu się trochę obawiam teraz, mnóstwo zapachów jest, ale najwyżej wezmę linkę ;) Quote
Aleksa. Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']My chętnie się wybierzemy na jakiś spacerek :) Co prawda lasu się trochę obawiam teraz, mnóstwo zapachów jest, ale najwyżej wezmę linkę ;)[/QUOTE] Kiedyś byś mogła,bo musiałabym nam mamę ustalić z dojazdem, a pracuje.. ;) Quote
Ewa&Duffel Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']Kiedyś byś mogła,bo musiałabym nam mamę ustalić z dojazdem, a pracuje.. ;)[/QUOTE] W zasadzie każdy z tych dni mi pasuje, więc dostosuję się jakby co :) Quote
Aleksa. Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']W zasadzie każdy z tych dni mi pasuje, więc dostosuję się jakby co :)[/QUOTE] Jutro wracam do domu,to dam znać , czy mama da radę nas zawieźć :) Quote
Ewa&Duffel Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jutro wracam do domu,to dam znać , czy mama da radę nas zawieźć :)[/QUOTE] Ok, to daj znać :) A jutro może ktoś jest chętny na spacer ? :) Quote
paulaa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jak ktoś chętny na spacer, to planujemy być jutro na PM koło 12 ;) Quote
Victoria Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 my tez będziemy ;P uprzedzam że z Naną :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Victoria']my tez będziemy ;P uprzedzam że z Naną :diabloti:[/QUOTE] A czemu uprzedzasz, ona taka straszna jest ? :diabloti: Bo może też byśmy wpadli, no ale nie wiem...:evil_lol: Quote
Victoria Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 bo to jest pies z agresją lękową, i to sporą :eviltong: i zawsze wszystkich proszę o niewyjmowanie zabawek za spacerze, bo cięzko nam idzie praca nad niepilnowaniem ;) ale spoko, zawsze chodzi na smyczy i zazwyczaj nie rzuca się jeśli pies do niej nie podejdzie lub nie ma w ryju czegoś co można pilnować No więc w skrócie jesteśmy na etapie resocjalki Quote
paulaa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nana na pewno do najmilszych psów nie należy, ale gdy pies nie chce wchodzić z nią w bliższe kontakty jest okej :evil_lol: Ciekawa jestem czy Scoob będzie jeszcze ryzykował zabawą z nią. Chociaż w sumie on jest masochistą :lol: Quote
Szura Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A czy pies towarzyski, ale z zabaw lubiący jedynie gonitwy i źle znoszący psy namolnie próbujące się z nim poprzepychać się odnajdzie w tym towarzystwie? :D Quote
paulaa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Szura']A czy pies towarzyski, ale z zabaw lubiący jedynie gonitwy i źle znoszący psy namolnie próbujące się z nim poprzepychać się odnajdzie w tym towarzystwie? :D[/QUOTE] Tonic jest kastratem z tego co kojarzę ? ;) Więc co by nie robił mój pies i tak go będzie kochał :lol: A jakby był namolny, dam mu piłkę ( do pysia, oczywiście tak żeby Nana nie widziała :eviltong: ) i będzie tylko latanie i zachęcanie do gonitwy pewnie :D Quote
Szura Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Tak, kastracik. Tzn z większością psów on sobie sam ładnie radzi csami i mową ciała, ale niestety z nawarczeniem czy kłapnięciem ma problem, max to pokazanie zębów. A jak to na natręta nie działa, to on nie wie, co dalej robić. :evil_lol: To postaram się być, choć pewnie chwilkę później, bo prosto z egzaminu. ;) Słabo się orientuję w Polach, w jakich okolicach Was szukać? Możemy się umówić w okolicach biblioteki? A jak już Was znajdę, to połazimy dalej. Quote
zootechniczka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A może ktoś jest chętny na spacer w czwartek albo piątek ? Miejsce dowolne dostosuje się. Bo jutro niestety nie mogę. Quote
paulaa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Szura']Tak, kastracik. Tzn z większością psów on sobie sam ładnie radzi csami i mową ciała, ale niestety z nawarczeniem czy kłapnięciem ma problem, max to pokazanie zębów. A jak to na natręta nie działa, to on nie wie, co dalej robić. :evil_lol: To postaram się być, choć pewnie chwilkę później, bo prosto z egzaminu. ;) Słabo się orientuję w Polach, w jakich okolicach Was szukać? Możemy się umówić w okolicach biblioteki? A jak już Was znajdę, to połazimy dalej.[/QUOTE] Wstępnie umówiliśmy się o 12 przy kładce ;) To w sumie niedaleko biblioteki Wrazie czego potem będziemy w okolicy zbiornika, a tam na pewno się jakoś znajdziemy :smile: Quote
Szura Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ok, to będę Was łapać przy tym jeziorku. :) Po kundlach pewnie Was rozpoznam. :evil_lol: Jak mnie wypatrzycie pierwsze, to też mnie łapcie. ;) Mój jest na zimę zarośnięty jak żul i wygląda mniej więcej tak, tylko 'bardziej': [URL]http://i70.photobucket.com/albums/i99/szura/Zwierzaki/Tonic/DSCN1094640x480.jpg[/URL] Zootechniczka, ja w czwartek chętnie na Koło bym się przeszła. :) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jutro jutro.. hm, planów nie mam, ale z linką nie che mi się bawić..;) (:() Quote
Recommended Posts