Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę może być problem, bo muszę się jakoś spotkać ze znajomymi, żeby opracować taki projekt na studia... Nie wiem jeszcze, o której godzinie, ale do was do Radzymina raczej nie dam rady dojechać niestety :(

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']W niedzielę może być problem, bo muszę się jakoś spotkać ze znajomymi, żeby opracować taki projekt na studia... Nie wiem jeszcze, o której godzinie, ale do was do Radzymina raczej nie dam rady dojechać niestety :([/QUOTE]

no rozumiem ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='szalej']My też moglibyśmy podjechać jeśli byłby dobry dojazd komunikacją:)[/QUOTE]

Tzn. ja idę tu prawie 'u siebie' okolice Radzymina, duży las zapraszamy z Betty :)
dojazd do nas od Ratusza 738, ale z przystanku byśmy musieli jakoś Wam transport zorganizować :roll:

Posted

[quote name='szalej']Nie.eee to dla mnie za daleko w taką zime, latem prędzej :D[/QUOTE]

Latem moja suka pada po 10 min :p także do zabaw się wtedy nie nadaje :evil_lol:

Posted

e tam. zima jest nie fajna na spacery, napewno nie z takimi temperaturami jak teraz, po 10min zamarzam :lol:

ale w tygodniu ma być ocieplenie, podobno nawet 0 stopni, więc jesteśmy bardzo chętni na spacer :smile:

Posted

[quote name='paulaa.']e tam. zima jest nie fajna na spacery, napewno nie z takimi temperaturami jak teraz, po 10min zamarzam :lol:

ale w tygodniu ma być ocieplenie, podobno nawet 0 stopni, więc jesteśmy bardzo chętni na spacer :smile:[/QUOTE]

trzeba się ruszać razem z psem!

roztopy to jest dopiero koszmar ;) błoto, błoto i jeszcze raz błoto

Posted

Ja tez jestem na spacer chetna, nawet mrozy nam nie straszne ;p
Takze my tez sie wybierzemy, oczywiście jesli tylko nikomu Nu nie będzie przeszkadzać :diabloti: (jak nas nie chcecie to spoko - zrozumiem :eviltong:)

Posted

[quote name='Szura']Ja na spacery jestem chętna, ale nie w roztopy. Mróz czy ciepło - mój pies jest na tak, ale kałuże i błoto brzydzą go strasznie. :P[/QUOTE]

moją niestety nic nie brzydzi, a położenie się w każdą możliwą kałużę to dla niej życiowy cel :shake::evil_lol:

Posted

W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol:

Posted

[quote name='Szura']W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol:[/QUOTE]

Jezu, moją nawet to nie brzydzi :mdleje:

Posted

[quote name='Szura']W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol:[/QUOTE]
Mój też tak ma, jak wdepnie w kupę innego psa to nie ma mowy o dalszym spacerowaniu, siada, macha łapą i patrzy na mnie z rozpaczą :evil_lol: