Aleksa. Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Ktoś chętny jutro na spacer ? ;)[/QUOTE] a może w niedziele ? :) bo ja jutro do 12 mam korki :( Quote
Ewa&Duffel Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 W niedzielę może być problem, bo muszę się jakoś spotkać ze znajomymi, żeby opracować taki projekt na studia... Nie wiem jeszcze, o której godzinie, ale do was do Radzymina raczej nie dam rady dojechać niestety :( Quote
Aleksa. Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']W niedzielę może być problem, bo muszę się jakoś spotkać ze znajomymi, żeby opracować taki projekt na studia... Nie wiem jeszcze, o której godzinie, ale do was do Radzymina raczej nie dam rady dojechać niestety :([/QUOTE] no rozumiem ;) Quote
zootechniczka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) Może ktoś chętny na spacer w przyszłym tygodniu ? Edited January 13, 2013 by zootechniczka Quote
Ewa&Duffel Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Hej, ktoś chętny w weekend na spacer ? :) Lub w tygodniu we wtorek, środę lub czwartek ;) Quote
szalej Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 My też moglibyśmy podjechać jeśli byłby dobry dojazd komunikacją:) Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='szalej']My też moglibyśmy podjechać jeśli byłby dobry dojazd komunikacją:)[/QUOTE] Tzn. ja idę tu prawie 'u siebie' okolice Radzymina, duży las zapraszamy z Betty :) dojazd do nas od Ratusza 738, ale z przystanku byśmy musieli jakoś Wam transport zorganizować :roll: Quote
szalej Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nie.eee to dla mnie za daleko w taką zime, latem prędzej :D Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='szalej']Nie.eee to dla mnie za daleko w taką zime, latem prędzej :D[/QUOTE] Latem moja suka pada po 10 min :p także do zabaw się wtedy nie nadaje :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jakby co w tygodniu, a najlepiej pod koniec tygodnia ja jestem chętna na spacer o ile trochę mrozy osłabną. Quote
betty_labrador Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Latem moja suka pada po 10 min :p także do zabaw się wtedy nie nadaje :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie! w zime i jesienia najlepsze spacery! Quote
paulaa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 e tam. zima jest nie fajna na spacery, napewno nie z takimi temperaturami jak teraz, po 10min zamarzam :lol: ale w tygodniu ma być ocieplenie, podobno nawet 0 stopni, więc jesteśmy bardzo chętni na spacer :smile: Quote
motyleqq Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='paulaa.']e tam. zima jest nie fajna na spacery, napewno nie z takimi temperaturami jak teraz, po 10min zamarzam :lol: ale w tygodniu ma być ocieplenie, podobno nawet 0 stopni, więc jesteśmy bardzo chętni na spacer :smile:[/QUOTE] trzeba się ruszać razem z psem! roztopy to jest dopiero koszmar ;) błoto, błoto i jeszcze raz błoto Quote
Victoria Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ja tez jestem na spacer chetna, nawet mrozy nam nie straszne ;p Takze my tez sie wybierzemy, oczywiście jesli tylko nikomu Nu nie będzie przeszkadzać :diabloti: (jak nas nie chcecie to spoko - zrozumiem :eviltong:) Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='motyleqq'] roztopy to jest dopiero koszmar ;) błoto, błoto i jeszcze raz błoto[/QUOTE] o taak, szczególnie z białym, włochatym psem.... Quote
zootechniczka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 To co ma ktoś chęć na jutro na spacer się wybrać koło 12.30-13 ? Quote
Szura Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja na spacery jestem chętna, ale nie w roztopy. Mróz czy ciepło - mój pies jest na tak, ale kałuże i błoto brzydzą go strasznie. :P Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Szura']Ja na spacery jestem chętna, ale nie w roztopy. Mróz czy ciepło - mój pies jest na tak, ale kałuże i błoto brzydzą go strasznie. :P[/QUOTE] moją niestety nic nie brzydzi, a położenie się w każdą możliwą kałużę to dla niej życiowy cel :shake::evil_lol: Quote
Szura Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Szura']W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol:[/QUOTE] Jezu, moją nawet to nie brzydzi :mdleje: Quote
Szura Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ale wiesz, padlina albo krowi placek to już perfuma. :lol: Quote
motyleqq Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Szura']Ale wiesz, padlina albo krowi placek to już perfuma. :lol:[/QUOTE] wiadomo, fuuj :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Szura']W sumie najbardziej mojego kupa brzydzi. Jak wdepnie to wyciąga łapę jak najdalej od siebie i macha nią lekko, odwracając głowę i pacząc na służbę znacząco, aż się nie zajmę problemem. :evil_lol:[/QUOTE] Mój też tak ma, jak wdepnie w kupę innego psa to nie ma mowy o dalszym spacerowaniu, siada, macha łapą i patrzy na mnie z rozpaczą :evil_lol: Quote
Recommended Posts