Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']nawet nie wiedziałam o tym :splat:na jakim ja świecie żyję?! :lol: w takim razie pewnie nie pracuję, więc... wygłaskam morelkę :loveu:[/QUOTE]
Pff, a tak to nie chciałaś przyjechać :obrazic:

Posted

[quote name='westie_justa']Pff, a tak to nie chciałaś przyjechać :obrazic:[/QUOTE]

ale jak tak? ostatnio też byliście w tygodniu, kiedy ja pracuję ;) to jak miałam przyjechać? :eviltong:

wpadam,mam nadzieję że ruda małpka nikogo nie zje :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']ale jak tak? ostatnio też byliście w tygodniu, kiedy ja pracuję ;) to jak miałam przyjechać? :eviltong:

wpadam,mam nadzieję że ruda małpka nikogo nie zje :lol:[/QUOTE]
Tak, jak mówiłaś że bardzo nie lubisz PM :P

Posted

[quote name='motyleqq']haha bo nie lubię i nie polubię :evil_lol: to miejsce jest przereklamowane, ale jak czasem tam się zjawię, to jakoś przeżyję :cool3:[/QUOTE]
Wybacz, ale umiem dojechać tylko do tego Przereklamowanego miejsca! :roll::lol:

Posted

[quote name='motyleqq']duża już jesteś, czas się nauczyć poruszać po Wawie :evil_lol:[/QUOTE]
Phi! a mnie pola nie przeszkadzają i sobie będę na nie przyjeżdżać o :eviltong:

Posted

[quote name='veronka']a gdzie w środę na PM można będzie Was spotkać?[/QUOTE]

też bym chciała to wiedzieć haha :evil_lol: ale prawdopodobnie w okolicach zbiornika wodnego ;)

Posted

[quote name='motyleqq']też bym chciała to wiedzieć haha :evil_lol: ale prawdopodobnie w okolicach zbiornika wodnego ;)[/QUOTE]
Ja to tradycyjnie i tak od kładki idę :lol:

Posted

[quote name='veronka']postaram się podjechać i Was znaleźć, pomożecie mi socjalizować szczeniora 4 mc? :D i mnie bo ja świeżym dogomaniakiem jestem :D[/QUOTE]

Ooo, to mój młody będzie miał kolegę :D
Mój ma 3 miesiące :p

Ja jadę najpierw pociągiem ode mnie i ok. 12:20 ma być na centralnym, później metrem się dostanę :)