KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Gotowa i zwarta Bonnie, twój załączik przechodzi mi ładnie do 4m a potem cóśik jest nie tak, ale ja nie mam pojecia co Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 chyba mi coś sie ze skrzynką porypało, Katerinas jak jeszcze pomarudze to mnie zamordujesz? Czy mozesz mi to wysłać na inny adres [email protected] Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Korona - do mnie nie wraca żadna informacja, że coś jest nie tak z mailem. Nie wiem czemu nie możesz odebrać całości. I tu pewnie też jest problem, bo jak nie odbierzesz całości to się nie otworzy. Melduj jak dostaniesz od Katerinas. Tylko niech Ci może podzieli na dwa maile. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 na skrzynce mam całość, jakieś 7m a ściąga mi sie tylko do 4m, dooopa Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 wielkie dziekii. czekam, az dojdzie :lol: Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Bonnie - podzieliłam na 3 części Korona - jeden mail chyba dostałaś bo otrzymałam od Ciebie potwierdzenie. A jak reszta? Whippetka - też posłałam Dajcie znać czy jest oki? Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 do mnie jeszcze doleciały, co chwile sprawdzam skrzynke :wink: Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Korona - powinnaś wszystko mieć, ale wysłałm też na drugi podany adres... halo, halo żyjesz? ;) Whippetka - hmm ... maile wróciły..... adres napewno ten? [email protected] ..... a masz inne konto mailowe? Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 dostałam wszystkie, ale te kłopoty sa chyba przez moja pocztę która zwariowała, więc jeśli możesz spróbuj na drugiego maila [email protected] Quote
Agga Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 tez bym kciała zobaczyć zdjęcia [email protected] Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Rety, rety. Coś dostałam!!! biegne sprawdzić :D Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 dostałam, dostałam, dostałam!!! Jeszcze poproszę bo to dopiero pierwsza część chyba hurrra!!! Quote
anetta Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Kurcze, nie wiem dlaczego odsylaja Ci sie fotki. Mam dopiero 10% na tym mailu wiec powinno byc dobrze :x a tu doopa... Bonnie, sprobuj na tego [email protected] Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Whippetka - próbuję raz jeszcze... jeśli masz inne konto to daj znać... Korona - żyjesz? czy ciężar zdjęć Cię przygniótł? ;) ;) :D ---------------------- Obywatele Warszawy - Czy wysyłamy zdjęcia Obywatelom Opola? ;) ;) :lol: Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 mam, mam: [email protected] i [email protected] :) Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 żyje, żyje. ale sie naoglądałam :D dzięki :buzi: tak sie zastanawiam nad tym Opolem, hmmm no może wysyłamy bo potem będzie sie Opole mściło i na forumie nas obsmaruje, hiihih Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Przez to ciągłe wysyłanie zdjęć, nie miałam jak napisać........ Wasze psiuńki są wszystkie przeurocze! :D :D ....... bardzo żałuję że nas nie było :( ...... ale piszemy się ośmioma łapami na następne spotkanie :D Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Było suuuper, moje psiaki jeszcze odsypiają :D Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Korona... maili powinno być sztuków 3 :D Do Opola też prześlę .... ale po kolei.... bo mi skrzynka pocztowa i gołąb ledwo zipie :D :D Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Ach Whip Ty coś pisałaś ze my stare konie jesteśmy :evilbat: chciałam cie zastrzelić, ale mi sie wszystkie obrazki nie otwierają, ale czuj sie zastrzelona. Katerinas mam trzy :) Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Niech ktos mi wysle foty...... pleassss Korona, a za pogrzeb zapłacisz? :wink: Quote
Crazy@ Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Ja też bardzo prosze o przesłanie fotek już rozpakowanych. Nie moge się doczekać aby oczy nacieszyć :wink: Podaje adres. [email protected] lub [email protected] Prosze szybko bo już nie wytrzymuje :D :D Quote
Agga Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 żyje, żyje. ale sie naoglądałam :D dzięki :buzi: tak sie zastanawiam nad tym Opolem, hmmm no może wysyłamy bo potem będzie sie Opole mściło i na forumie nas obsmaruje, hiihih no wiesz co ja sięnie mszczę.....i jestem grzeczna... :D Quote
Agga Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Do Opola też prześlę .... ale po kolei.... bo mi skrzynka pocztowa i gołąb ledwo zipie :D :D oki będe czekać.... :D Quote
Recommended Posts