Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spacerek był super, psiaki się wszystkie ze sobą wspaniale dogadały (ale najbardziej to mi się podobała akcja dożycy Korony i mojej Lei). Mówiłam, że moja jest odważna :wink:

Co do zdjęć, to mój braciszek już niestety wyszedł na imprezkę. Mnie się udało uzyskać tylko 81% (wysyłał przez gg i niestety coś się porobiło z transferem) i ja niestety nikomu dziś nic nie podeślę. Muszę cierpliwie czekać do jutra, aż wróci z imprezki. :(

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

KORONA do Ciebie zdjęcia właśnie wychodzą ode mnie.

Katerinas gdybym Ci podzieliła za pomocą Total Commandera będziesz umiała je scalić później? Masz taki programik?

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

hura hura mam zdjęcia :D ... dzięki!... chociaż wzrok nacieszę a i w oskrzelach lepiej :D :D

Korona... jeżeli wszyscy dostali w takiej formie jak ja, to zdjęcia są spakowane zipem (takim programikiem)... pytanie czy go masz zainstalowanego w kompie?

Posted

Korona... mogłabym Ci tłumaczyć jak to odpalić, ale ze mnie kiepski tłumacz pisany (zawsze z ustnych egzaminów byłam lepsza .... i bez skojarzeń proszę :D )

Mogę Ci przesłać rozpakowane gotowe do oglądania......

Posted

To trzeba było tak od razu pisać, że nie macie odpowiednich programów, a ja tu siedzę i wysyłam po raz drugi. :D

Whippetka do Ciebie poszły też spakowane.

Sylwia i Anetta - wraca mail bo za duży na Wasze konta. :(

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max