Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 ojeje.... gdzie te zdjęcia.... :D klikam i klikam na tę skrzynkę odbiorczą ... i nic...... :D Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Spacerek był super, psiaki się wszystkie ze sobą wspaniale dogadały (ale najbardziej to mi się podobała akcja dożycy Korony i mojej Lei). Mówiłam, że moja jest odważna :wink: Co do zdjęć, to mój braciszek już niestety wyszedł na imprezkę. Mnie się udało uzyskać tylko 81% (wysyłał przez gg i niestety coś się porobiło z transferem) i ja niestety nikomu dziś nic nie podeślę. Muszę cierpliwie czekać do jutra, aż wróci z imprezki. :( Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 buuuuuuu, szkoda. Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie oki bo mam kompa tylko do poniedziałku :( Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Ja czekam na zdjątka od Underhilla... jak tylko dostanę (mam nadzieję) to prześlę dalej :D Quote
anetta Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 I ja tez i ja tez :angel: [email protected] :D Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 będe grzecznie szczekać, jak ten pies :D Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 z bólem melduję że nadal zdjęć nie mam :( jakby się coś zmieniło dam znać.... Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Słuchajcie - mam fotki. :D Wysyłać, czy ktoś już w międzyczasie dostał? Plik ma lekko ponad 5 MB. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 aaaaa...... ślij :D :D tylko może podziel na dwie lub trzy części bo inaczej mój onet zacznie krzyczeć :D Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Ja chce, ja chce. Moja poczta wszystko zniesie!!! Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 KORONA do Ciebie zdjęcia właśnie wychodzą ode mnie. Katerinas gdybym Ci podzieliła za pomocą Total Commandera będziesz umiała je scalić później? Masz taki programik? Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Hurrraaa, hurrra!!!! :multi: wielkie dzieki :buzi: powiedz cos bo sie nie doczekam, jakie sa? fajne? powiedz, powiedz Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Bonnie... takiego programu nie mam ale przesłałam Ci na priwa adresy kilku moich skrzynek :D Mam nadzieję że masz :D Quote
sylwia4 Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Ja też poproszę o zdjęcia bo ciekawość mnie zje :( Pozdrawiam Sylwia [email protected] Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Sylwia do Ciebie idą. Katerinas mam adresy, będę wysyłać. Korona - sama zobaczysz jakie są. :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 ratuuunku, mam problem. ściągam to na dysk i kiedy chce otworzyć mówi mi ze jest jakis błąd w spakowanym pliku, pomocyyy :( Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 ja poproosze zdjątka [email protected] :angel: :angel: :angel: Na zlocie bylam najmłodsza, ale wy stare kłonie :wink: Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 i co ja mam teraz zrobić??? ratunku Może spróbujecie mi jeszcze przesłać, proosze Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 hura hura mam zdjęcia :D ... dzięki!... chociaż wzrok nacieszę a i w oskrzelach lepiej :D :D Korona... jeżeli wszyscy dostali w takiej formie jak ja, to zdjęcia są spakowane zipem (takim programikiem)... pytanie czy go masz zainstalowanego w kompie? Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 no chyba mam, ale tak na prawde to nie wiem bo sie na tym nie znam. Zaraz sie rozpłacze :cry: Quote
Katerinas Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Korona... mogłabym Ci tłumaczyć jak to odpalić, ale ze mnie kiepski tłumacz pisany (zawsze z ustnych egzaminów byłam lepsza .... i bez skojarzeń proszę :D ) Mogę Ci przesłać rozpakowane gotowe do oglądania...... Quote
whippetka Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 korona, to Ty taka sama doopa z kompa jak ja :oops: :wink: . Katerinas, możesz mi tez przesłac rozpakowane foty, pleasss :) . [email protected] Quote
KORONA Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 tak, tak poproszę :multi: bo dostałam drugiego maila od beatki, ale i tak nie moge rotworzyć tego :( Quote
Bonnie Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 To trzeba było tak od razu pisać, że nie macie odpowiednich programów, a ja tu siedzę i wysyłam po raz drugi. :D Whippetka do Ciebie poszły też spakowane. Sylwia i Anetta - wraca mail bo za duży na Wasze konta. :( Pozdrawiam Beata, Leia i Max Quote
Recommended Posts