pinkmoon Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jumper niestety nadal bez domu :( Zmienił się bardzo pozytywnie w stosunku do innych psów. W boksie mieszka z sunią, na spacerze spotkaliśmy zadziornego samca który darł mordę, a Jumper najpierw patrzył ze zdziwieniem stojąc spokojnie, a kiedy tamten trochę się uspokoił, pomachał ogonem i poszedł się zapoznać. I całował się przez ogrodzenie z koniem! :loveu: Jumper to fantastyczny psiak, niestety ciągle bardzo zamknięty w sobie, czasem jest kontaktowy i prosi o głaskanie, a czasem ma momenty "zawieszenia", widać że ma swój świat i trzeba do niego dopiero dotrzeć. Ale jaki to mógłby być fantastyczny pies, gdyby ktoś spróbował! Kilka zdjęć: Tak myślę sobie, że jak trochę się ogarnę z zaliczeniami na studiach, to napiszę mu nowy tekst, i poodnawiamy ogłoszenia. Dosyć już tego schroniska, Jumper ma byc w domu i koniec kropka! Quote
Ilonajot Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochani, Jumperek (chyba za czarodziejska rozdzka Pinkmoon :) ) poszedl wczoraj do domku!!! Quote
pinkmoon Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Prosimy o szczegóły! :loveu: co, gdzie, jak, dokąd i dlaczego :razz: bo o tym domku to ja nic nie wiem :razz: Quote
Litterka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ojej! Czy to aby prawda? Jeśli tak, to ja się bardzo cieszę! Prosimy o więcej szczegółów. Quote
ABA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Taka tu cisza:-(! Czy wiadomo juz cos konkretnego na temat adopcji Jumpera??? Quote
Recommended Posts