Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oni teraz są an tym remontowanym mieszkaniu, nie wiem czy będą mieli czas, nie wiem jak z dostępem do netu. Może lepiej zadzwonić, porozmawiać.

Mi się jednak wydaje, że jedyne wątpliwości jakie można mieć, to w stos. do psa. Ja jej nie widziałam, ciężko mi ocenić na ile ona jest do wypracowania. W tym roku 2 takie nienauczone życia w bloku sunie przerabiałam tempo zmian zależało wyłącznie od psa. Pewnie łatwiej by jej było w domku z ogrodem, ale macie pewnosć, ze taki sie trafi?

A jakie masz konkretnie wątpliwości? Może ja już ich o to pytałam.

O schodach i innych "nowościach" na wszelki wypadek im mówiłam.

Oni chcą Czekoladkę, bo chcą psa, który ma małe szanse - nie śliczniusiego, do którego jest kolejka. Wiedzą, ze jej szanse są małe, ze wzgl. na to nieszczęsne sikanie.

Jakby co, to mogę im pomóc na miejscu - na ile będę w stanie.

Posted

Schody to nie problem, z czasem się nauczy. Ona waży zaledwie kilka kg, ja w schronisku nosiłam ją na rękach, gdy sie z nią chwilę pobędzie to sama się na nie pcha :loveu:

Ależ się cieszę, moja maleńka :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Schody to nie problem, z czasem się nauczy. Ona waży zaledwie kilka kg, ja w schronisku nosiłam ją na rękach, gdy sie z nią chwilę pobędzie to sama się na nie pcha :loveu:

No właśnie, znacie ją lepiej wiecie, co sie da. Ja to moją też nosiłam, ale są psy, które by udziaboliły. Miałam jeszcze weselej, bo suka nie uznawała obroży ani smyczy - to trwało miesiac :roll: A teraz sama łepol pcha do obróżki..

Posted

Da się wziąć na ręce, ale nie od razu. Chwilkę z nią pobędą to będzie im sama na kolana wskakiwać. Ona u człowieka szuka schronienia, to naprawdę kochana sunia. Wystarczy na nią nie naciskać, ona sama daje znać kiedy człowiek przekracza tę granicą i się boi.

Posted

nie wiadomo dokładnie kiedy będzie brat jechał, nie wiedzą czy w tygodniu czy jak, w każdym razie może lepiej żeby ecci ją im zawiozła w następny weekend, ecci możesz wtedy? Pan wyjedzie po Czekoladzię do Rybnika lub Gliwic, jak Ci wygodniej

Posted

ECCI

Pan od Czekoladki się pyta czy ten transport nie byłby możliwy po Wszystkich Świętych, w pn albo wt? bo podobno w ten weekend ze względu na to święto będzie masakra na autostradach

Posted

Po wszystkich zastanowieniach, sami się zorientowaliśmy, że jest wszystkich świętych i nie damy rady. Nie jeździmy na Śląsk, i Czeko wieźlibyśmy specjalnie, mój mąż pracuje, więc transport możliwy byłby dopiero na przyszły weekend.

Posted

Marta a na watku Edka Pinka pisala , ze miala transport w przyszly tygodniu z Wroclawia na slask?
jeszcze jedna dziwczyna jezdzi na slask - ona Kubusia wiozla do wroclawia - tylko jej nicku nie pamietam ale Kuba jeszcze jest w moim podpisie z SOS na zolty tle - to gdzies powinna byc tam :)