Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, byłam w piątek w schronisku wraz z kuzynką, która chciała adoptowac pieska. Od razu wpadła nam w oczy ta psinka. Gdy o nią zapytałyśmy w biurze, pani odpowiedziała, że psina ta jedzie do Niemiec. I czegoś tu nie rozumiem, czy pani sie pomyliła czy może stwierdziła, że my też ją oddamy, bo siusia w domu? Czuję się rozczarowana, bo moja kuzynka naprawdę chciała ją wziąc. (Ostatecznie wzięła inną suczkę.)

Posted

Sluchajcie - to nie jest pewne, czy sunia pojedzie (jeśli znajdzie się dobry, odpowiedzialny dom w Polsce to jak najbardziej przyjmiemy go z ucałowaniem dłoni!!).
Po prostu zostala poki co zgloszona do adopcji zagranicznej.
Gdyby ktos chcial mala zabrac, zainteresowac sie nia, prosze - podawajcie nasze, indywidualne telefony.
Mój: 660-767-394.

Posted

pekatrine napisał(a):
Witajcie, byłam w piątek w schronisku wraz z kuzynką, która chciała adoptowac pieska. Od razu wpadła nam w oczy ta psinka. Gdy o nią zapytałyśmy w biurze, pani odpowiedziała, że psina ta jedzie do Niemiec. I czegoś tu nie rozumiem, czy pani sie pomyliła czy może stwierdziła, że my też ją oddamy, bo siusia w domu? Czuję się rozczarowana, bo moja kuzynka naprawdę chciała ją wziąc. (Ostatecznie wzięła inną suczkę.)

Pakaterine,jakiego psiaka adoptowala Twoja kuzynka?
z tego samego kompleksu?
Jesli masz fotki, to moze wrzucisz? :loveu:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Pakaterine,jakiego psiaka adoptowala Twoja kuzynka?
z tego samego kompleksu?
Jesli masz fotki, to moze wrzucisz? :loveu:

Oczywiście mam fotki, wrzuce wieczorem gdy zlokalizuję aparat :) Psinka nazywa się Sara, została oddana zdaje się w sierpniu. Z tego co pamiętam była w tym samym boksie co Czekoladka.

Posted

Już wiem!
czarna podpalana, malutka, kruchutka, kochająca dzieci!!!! :loveu::loveu:
zgadza się? :loveu::loveu:
Jeśli to ona - to naprawdę wspaniały wybór!!
Sunia została oddana niedawno przez swojego właściciela i bardzo cierpiała.
Z niecierpliwością czekam na fotki i relację!!!:loveu::loveu:

Posted

Oto zdjęcie kruszynki w dniu adopcji, widac, że nie czuje się jeszcze komfortowo, ale z kolan nowej pani nie schodziła :) W nowym domku śpi z kuzynką w łóżku, a w ciągu dnia leżakuje na kanapie ;) Trochę się już odprężyła, ale nie chce wychodzic na spacery. Na szczęście nie załatwia się w domku. Jest milusia, grzecznie chodzi na smyczy i nawet mój potworek ją polubił :D

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Sluchajcie - to nie jest pewne, czy sunia pojedzie (jeśli znajdzie się dobry, odpowiedzialny dom w Polsce to jak najbardziej przyjmiemy go z ucałowaniem dłoni!!).
Po prostu zostala poki co zgloszona do adopcji zagranicznej.
Gdyby ktos chcial mala zabrac, zainteresowac sie nia, prosze - podawajcie nasze, indywidualne telefony.
Mój: 660-767-394.

zgłosiło się młode małżeństwo z Rybnika, dzieci nie ma, bardzo by chcieli adoptować Czekoladkę, są świadomi tego że trzeba będzie ją nauczyć czystości w domu, nie przeszkadza im, że będą ją uczyć w swoim nowym mieszkaniu, a tam przecież są nowe podłogi ... Pan zapewnia że jego żona ma bardzo dużo ciepła i cierpliwości dla zwierząt, zgadzają się na wizytę, Czekoladkę mogą przyjąć za tydzień, półtora, bo wtedy się będą wprowadzać, są z Rybnika, mogą podjechać do Gliwic i dorzucić za benzynę lub odbierze Czekoladzię Pana brat co co 2 tyg jeździ do Wro.

Prosimy więc kogoś o wizytę w Rybniku, tak?