:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Na zdjęciach wygląda na bydlaka :mad: A to taka mikruska :loveu: Podobało jej się drapanko :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Odwiedzamy się 2 razy w tyg. Ale nadal się boimy "ludziów" :oops: Sunia była adoptowana już dwukrotnie... i zwracana bo siusia w domu :oops: DT jest jej jedyną szansą... Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ciekawe po jakim czasie ją zwrócili pewnie po 2 dniach - kazde psa do się oduczyć sikać w domu tylko trzeba chciec :-( Quote
akira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Fakt. Widziałam dziś małą i nie do poznania jest ;] nawet przywitać sie do kraty przyszła i dała się pogłaskac ;] Quote
xmartix Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 witam malutka w końcu do Ciebie trafiłam allegro: filigranowa Czekoladka czeka na wymarzony domek (777969916) - Aukcje internetowe Allegro wczoraj robiłam allegro ale nagle mi prąd wcięło i wcięło całe allegro a dzisiaj zrobiłam drugie, ja tu patrzę a mam jednak 2 dla Czekoladki allegra a na 1 z nich jest już 1 obserwator :) Quote
pekatrine Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witajcie, byłam w piątek w schronisku wraz z kuzynką, która chciała adoptowac pieska. Od razu wpadła nam w oczy ta psinka. Gdy o nią zapytałyśmy w biurze, pani odpowiedziała, że psina ta jedzie do Niemiec. I czegoś tu nie rozumiem, czy pani sie pomyliła czy może stwierdziła, że my też ją oddamy, bo siusia w domu? Czuję się rozczarowana, bo moja kuzynka naprawdę chciała ją wziąc. (Ostatecznie wzięła inną suczkę.) Quote
xmartix Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ooo ja o tym nic nie wiem, ale trzeba poczekać na resztę ciotek, zapewne wiedzą coś więcej Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 jesli jej nr schroniskowy 1338/09 jest taki i ma roczek - to owszem jest zgloszona do Niemiec i pojedzie w transporcie pazdziernikowym Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jedzie???? :crazyeye: Ojej cudownie :multi: Póki co będziemy się odwiedzac i oswajac z ludziami :loveu: Quote
xmartix Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ona niby ma 3 latka i jej nr jest inny pewnie Panie z biura pomyliły z inną sunią w tym samym boksie, dużo tam czarnych podpalanych, brązowych Quote
pekatrine Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Może pomyliła, ale my podałyśmy numer boksu i numer z obroży. Trudno, mam nadzieję, że mała szybko znajdzie domek. Quote
GoskaGoska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 oj to raczej ona tu sa psy do Niemiec i to chyba Emili - bo ona nie jest czarna tylko brazowa i wyglada jak na zdjęciach Figi Notfälle in Wroclaw - Hundefreunde - Ich will leben! e.V. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Sluchajcie - to nie jest pewne, czy sunia pojedzie (jeśli znajdzie się dobry, odpowiedzialny dom w Polsce to jak najbardziej przyjmiemy go z ucałowaniem dłoni!!). Po prostu zostala poki co zgloszona do adopcji zagranicznej. Gdyby ktos chcial mala zabrac, zainteresowac sie nia, prosze - podawajcie nasze, indywidualne telefony. Mój: 660-767-394. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 pekatrine napisał(a):Witajcie, byłam w piątek w schronisku wraz z kuzynką, która chciała adoptowac pieska. Od razu wpadła nam w oczy ta psinka. Gdy o nią zapytałyśmy w biurze, pani odpowiedziała, że psina ta jedzie do Niemiec. I czegoś tu nie rozumiem, czy pani sie pomyliła czy może stwierdziła, że my też ją oddamy, bo siusia w domu? Czuję się rozczarowana, bo moja kuzynka naprawdę chciała ją wziąc. (Ostatecznie wzięła inną suczkę.) Pakaterine,jakiego psiaka adoptowala Twoja kuzynka? z tego samego kompleksu? Jesli masz fotki, to moze wrzucisz? :loveu: Quote
pekatrine Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Pakaterine,jakiego psiaka adoptowala Twoja kuzynka? z tego samego kompleksu? Jesli masz fotki, to moze wrzucisz? :loveu: Oczywiście mam fotki, wrzuce wieczorem gdy zlokalizuję aparat :) Psinka nazywa się Sara, została oddana zdaje się w sierpniu. Z tego co pamiętam była w tym samym boksie co Czekoladka. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Już wiem! czarna podpalana, malutka, kruchutka, kochająca dzieci!!!! :loveu::loveu: zgadza się? :loveu::loveu: Jeśli to ona - to naprawdę wspaniały wybór!! Sunia została oddana niedawno przez swojego właściciela i bardzo cierpiała. Z niecierpliwością czekam na fotki i relację!!!:loveu::loveu: Quote
pekatrine Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oto zdjęcie kruszynki w dniu adopcji, widac, że nie czuje się jeszcze komfortowo, ale z kolan nowej pani nie schodziła :) W nowym domku śpi z kuzynką w łóżku, a w ciągu dnia leżakuje na kanapie ;) Trochę się już odprężyła, ale nie chce wychodzic na spacery. Na szczęście nie załatwia się w domku. Jest milusia, grzecznie chodzi na smyczy i nawet mój potworek ją polubił :D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Tak, to ona!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: TAK SIĘ CIESZĘ!!!! :loveu::loveu::loveu: Powiedz mi, czy planujecie sterylizację? bo w schronisku w przeciągu 2 tygodni można umówić się na bezpłatną ps. drugie zdjątko się nie otwiera :placz: Quote
pekatrine Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No właśnie nie mogę wrzucic tego drugiego zdjęcia :/ Sterylka oczywiście będzie, zabieg już umówiony :) Ale nie zaśmiecajmy już wątku Czekoladki :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dobra.Z tym, ze gdybys mogla mi wyslac ta druga fotke na maila.. bylabym wdzieczna :loveu::loveu: [email protected] Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Sluchajcie - to nie jest pewne, czy sunia pojedzie (jeśli znajdzie się dobry, odpowiedzialny dom w Polsce to jak najbardziej przyjmiemy go z ucałowaniem dłoni!!). Po prostu zostala poki co zgloszona do adopcji zagranicznej. Gdyby ktos chcial mala zabrac, zainteresowac sie nia, prosze - podawajcie nasze, indywidualne telefony. Mój: 660-767-394. zgłosiło się młode małżeństwo z Rybnika, dzieci nie ma, bardzo by chcieli adoptować Czekoladkę, są świadomi tego że trzeba będzie ją nauczyć czystości w domu, nie przeszkadza im, że będą ją uczyć w swoim nowym mieszkaniu, a tam przecież są nowe podłogi ... Pan zapewnia że jego żona ma bardzo dużo ciepła i cierpliwości dla zwierząt, zgadzają się na wizytę, Czekoladkę mogą przyjąć za tydzień, półtora, bo wtedy się będą wprowadzać, są z Rybnika, mogą podjechać do Gliwic i dorzucić za benzynę lub odbierze Czekoladzię Pana brat co co 2 tyg jeździ do Wro. Prosimy więc kogoś o wizytę w Rybniku, tak? Quote
Recommended Posts