Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek jest w porządku, myślę,że Toli będzie dobrze :lol:
Młodzi ludzie, kochają zwierzęta, pod domem park. W domu zawsze był pies.
Reszta szczegółów napisałam na pw.

Posted

Dzisiaj Śpioszek (Lolek) poszedł do domu :-( wiem powinnam się cieszyć , a ja głupia siedzę i ryczyę . Domek super , ale wizyta po adopcyjna i tak ich nie mine , bo ja tu umieram z tęsknoty , ja nie wiem jak ja resztę oddam :shake: ., w depresję wpadnę .

Posted

Anju, ja miałam to samo jak mój ulubiony pies ze schronu poszedł do domu :diabloti:
Teraz przy każdej adopcji się cieszę! Ty też się ciesz, bo masz z czego :loveu:

Posted

[quote name='Anja2201']Dzisiaj Śpioszek (Lolek) poszedł do domu :-( wiem powinnam się cieszyć , a ja głupia siedzę i ryczyę . Domek super , ale wizyta po adopcyjna i tak ich nie mine , bo ja tu umieram z tęsknoty , ja nie wiem jak ja resztę oddam :shake: ., w depresję wpadnę .[/quote]

Aniu!!!! kochana!!!!! Przecież nie mogłabyś mieć 6 psów:)
Ciesz się, a nie:)

Posted

Został się już tylko Cypis , reszta w nowych domkach , a jutro przychodzą ludzie zainteresowani Cypiskiem . I jak ja przeżyje bez moich dzieciaków? chyba się musze o inne postarać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale super, że maluszki juz w swoich domkach :multi: Oby były tam szczesliwe. A Ty Anja może przygarniesz te małe koloski ? ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-suka-2-tyg-szczeniaki-dt-smierc-blagam-o-pomoc-148833/[/URL]

Posted

Cypis już w domku , dzisiaj byłam na wizytach poadopcyjnych , u Lolka wszystko w pożadku , domek super . Niestety Bolka musiałam odebrać , człowiek który go wziął okazał się ..... lepiej nie mówić . Psiak jest tak chudy ,że wszystkie kosteczki widać :-(

Posted

[quote name='Anja2201']Cypis już w domku , dzisiaj byłam na wizytach poadopcyjnych , u Lolka wszystko w pożadku , domek super . Niestety Bolka musiałam odebrać , człowiek który go wziął okazał się ..... lepiej nie mówić . Psiak jest tak chudy ,że wszystkie kosteczki widać :-([/QUOTE]
Bidulek :-(

Posted

Szkoda , że nie można z tego jakiś konsekwencji wyciągnąć , ale trochę go nastaraszyłam ,że przekażę sprawę dalej , może się chociaż trochę podenerwował .

Posted

[quote name='Anja2201']Szkoda , że nie można z tego jakiś konsekwencji wyciągnąć , ale trochę go nastaraszyłam ,że przekażę sprawę dalej , może się chociaż trochę podenerwował .[/QUOTE]
Anju, dodaj kolesia na Czarne Kwiatki koniecznie...