BoWa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Proszę o dane na pw, jutro sie umówię i sprawdzę domek:lol: Quote
Tymonka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='GoWa']Proszę o dane na pw, jutro sie umówię i sprawdzę domek:lol:[/QUOTE] Dzięki :loveu: , wysyłam Pw Quote
ocelot Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='GoWa']Proszę o dane na pw, jutro sie umówię i sprawdzę domek:lol:[/quote] Dziękujemy:)Za szybciutki odzew:):)) Quote
BoWa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Domek jest w porządku, myślę,że Toli będzie dobrze :lol: Młodzi ludzie, kochają zwierzęta, pod domem park. W domu zawsze był pies. Reszta szczegółów napisałam na pw. Quote
Tymonka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [COLOR="Red"][SIZE="6"][B][U]Szukamy transportu na 14.10 do Poznania [/U][/B][/SIZE][/COLOR] Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Anju, na watku transportowym pisalas? Quote
Tymonka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Dzisiaj Śpioszek (Lolek) poszedł do domu :-( wiem powinnam się cieszyć , a ja głupia siedzę i ryczyę . Domek super , ale wizyta po adopcyjna i tak ich nie mine , bo ja tu umieram z tęsknoty , ja nie wiem jak ja resztę oddam :shake: ., w depresję wpadnę . Quote
kamilawa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Anju, ja miałam to samo jak mój ulubiony pies ze schronu poszedł do domu :diabloti: Teraz przy każdej adopcji się cieszę! Ty też się ciesz, bo masz z czego :loveu: Quote
ocelot Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anja2201']Dzisiaj Śpioszek (Lolek) poszedł do domu :-( wiem powinnam się cieszyć , a ja głupia siedzę i ryczyę . Domek super , ale wizyta po adopcyjna i tak ich nie mine , bo ja tu umieram z tęsknoty , ja nie wiem jak ja resztę oddam :shake: ., w depresję wpadnę .[/quote] Aniu!!!! kochana!!!!! Przecież nie mogłabyś mieć 6 psów:) Ciesz się, a nie:) Quote
Tymonka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Wiem , wiem , ale ja poprostu tęsknie:oops: , ciesze się ,że domek fajny , w środę jade zobaczyć , jak się psiak ma :evil_lol: Quote
Tymonka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Został się już tylko Cypis , reszta w nowych domkach , a jutro przychodzą ludzie zainteresowani Cypiskiem . I jak ja przeżyje bez moich dzieciaków? chyba się musze o inne postarać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eski Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ale super, że maluszki juz w swoich domkach :multi: Oby były tam szczesliwe. A Ty Anja może przygarniesz te małe koloski ? ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-suka-2-tyg-szczeniaki-dt-smierc-blagam-o-pomoc-148833/[/URL] Quote
Tymonka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Nie dam rady :shake: Czas do pracy iść i tak już długo w domu siedzę ( ze względu na maluchy) Quote
kamilawa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oo, jak szybko domki się znalazły :loveu::loveu: Quote
ocelot Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 W schronisku mamy dwa labki czarne tragedia. Quote
Tymonka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cypis już w domku , dzisiaj byłam na wizytach poadopcyjnych , u Lolka wszystko w pożadku , domek super . Niestety Bolka musiałam odebrać , człowiek który go wziął okazał się ..... lepiej nie mówić . Psiak jest tak chudy ,że wszystkie kosteczki widać :-( Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Anja2201']Cypis już w domku , dzisiaj byłam na wizytach poadopcyjnych , u Lolka wszystko w pożadku , domek super . Niestety Bolka musiałam odebrać , człowiek który go wziął okazał się ..... lepiej nie mówić . Psiak jest tak chudy ,że wszystkie kosteczki widać :-([/QUOTE] Bidulek :-( Quote
Tymonka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Szkoda , że nie można z tego jakiś konsekwencji wyciągnąć , ale trochę go nastaraszyłam ,że przekażę sprawę dalej , może się chociaż trochę podenerwował . Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Anja2201']Szkoda , że nie można z tego jakiś konsekwencji wyciągnąć , ale trochę go nastaraszyłam ,że przekażę sprawę dalej , może się chociaż trochę podenerwował .[/QUOTE] Anju, dodaj kolesia na Czarne Kwiatki koniecznie... Quote
Tymonka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='kamilawa']Anju, dodaj kolesia na Czarne Kwiatki koniecznie...[/QUOTE] Zapomniałam :oops: , już dodaję Quote
ocelot Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Aniu napisz więcej o tym facecie? Oj pamiętaj o tych maluchach ze stajni jak ktoś jeszcze zadzwoni Quote
Recommended Posts