Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Rozumiem. Anju jaki podawac kontakt w ogloszeniach i gdzie przebywaja szczeniaczki? aha, w jakim sa teraz wieku?

Kontakt :
510-849-202
[email protected]

Są w Tomaszowi Mazowieckim

Wiek 6 tygodni (około)
Zaraz wrzucę nowe fotki na wątek , poczekaj

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Anju, a one maja jakies szczepienia, byly odrobaczone? dobrze byloby napisac w ogloszeniu.
Ja nawet nei wiem w jakim wieku szczepi sie takie maluchy :oops:

Odrobaczane były raz , teraz będą w czwartek drugi raz , szczepione będą koło piątku , soboty , napisz że odrobaczone i zaszczepione .

Posted

Tola,Lolek,Bolek i Cypisek - szczeniaki bez domu (760648370) - Aukcje internetowe Allegro
www.przyganijzwierzaka.pl
www.lodz.gumtree.pl
www.kokosy.pl
www.kupiepsa.pl
www.swistak.pl
www.drobne.nysa.pl
www.katowiczak.pl
Wirtualna Polska - www.wp.pl
www.eOferty.com.pl
www.dwukropek.pl
www.nasipupile.pl

zamienilam naszego Samba na szczeniaki, Sambo poszedl do domku, wiec... :cool3:
Troche obserwujacy sie zdziwia, jak zobacza 4 łobuziakow.
Anju, zobacz i ewent. podaj jakie zmiany naniesc. Opis troche ubarwiony, przeczytalam w pierwszym poscie i sobie dopowiedzialam ;)

Posted

Szukamy kogoś ze Szczecina - wizyta przed adopcyjna , jak najszybciej !!! No i transport ( oczywiście za zwrotem kosztów ) , ja próbuje mojego Łukasza namówić ,ale nie obiecuje . Więc szukamy , na już !!

Posted

asik007 napisał(a):
Aniu trzymam mocno kciuki. Niestety nie znam nikogo ze Szczecina. A która piękność ma szansę na domek?

Tolka , pani wydaje się bardzo konkretna , wypełniła ankiete , zaproponowała ,że pokryje część kosztów przewozu ( 200 zł) i czeka na wizytę przed adopcyjną . Mam nadzieję ,że się uda , trzymać mocno kciuki:happy1: