Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łobuziaki nie chcą już spać w skrzynce , więc dzisiaj dostaną swoją pierwszą budkę , kartonową ,żeby mogły wychodzić kiedy chcą . Teraz wszystkie śpią na podłodze w kuchni ,nie mam szans wsadzić ich do skrzynki bo jest taki lament jak by je ze skóry obdzierali :evil_lol:

Posted

dziewczyny powiedzcie mi proszę ile one teraz mają, same chłopaki są?ten łaciaty jest uroczy,to pies? chciałabym wybrać najspokojniejszego dla tych ludzi, czy już pokazują jaki który jest z charakteru?jak ze zdrowiem? Czy już są do wydania czy chcecie je najpierw odchować?

w sumie na zdjęciach wyglądają jak małe niedźwiadki :D i na małe psiaki wcale ale to wcale nie wyglądają :D

Posted

[quote name='piechcia15']dziewczyny powiedzcie mi proszę ile one teraz mają, same chłopaki są?ten łaciaty jest uroczy,to pies? chciałabym wybrać najspokojniejszego dla tych ludzi, czy już pokazują jaki który jest z charakteru?jak ze zdrowiem? Czy już są do wydania czy chcecie je najpierw odchować?
[/QUOTE]

Psiaki teraz mają około 4 tygodni , jest 3 chłopców i 1 dziewczynka .Łaciaty (Cypis) to chłopak . Najspokojniejszy jest Bolek ( zwany śpiochem ) . Narazie odpukać ze zdrowiem wszystko w pożądku , dzisiaj były pierwszy raz odrobaczone . Do wydania będą za jakieś dwa tygodnie .Po pierwszm szczepieniu . Napisz coś o tychludziach , to dom na wsi czy w bloku , mają dzieci ? Przepraszam ,że tak pytam , ale chce wybrać najepsze domki bo strasznie się zakochałam w tych moich dzieciakach :oops:.

Posted

dom sprawdzony i cudowny bankowo. Młode małżeństwo po 30-stce, córcia ma 4 lata i jest fajowym mądrym dzieckiem :smile:mały mózg :smile: pieski kocha, każdego zaczepia na ulicy, ale to na szczęście zdrowa miłość :smile: mieszkają w bolkach przez ścianę ze mną. Ona uczy w szkole muzycznej a on w banku. Cały czas ktoś jest w domu,bo pracują na zmianę. Uwierz,mam bzika na punkcie dobrych warunków zwierząt, więc u nich warunki oceniam 9/10 bo zawsze mógłby to być domek z jeziorkiem :eviltong:

Posted

Wierze , to którego psiaka? Jak ma być spokojny to bolek jest najspokojniejszy , lolek tak średnio , Tola to złośnica i wulkan energii , Cypis płaczek i histeryk. To który ?

Posted

teoretycznie Bolek ale jeszcze nie odczytali maila bo remontują się trochę i czasu dziś nie mieli:) jutro dostane jakąś odpowiedź czy któryś z nich wadł w oko:) a Bolek to który jeśli da sie odróżnić:p

Posted

witamy :lol:Jakiego mi stracha wczoraj tola napędziła.Dostały wczoraj środek na robaki i Tola najpierw zwymiotowała ( jakąś godzinę po podaniu) , a potem była strasznie słaba i tak dziwnie jęczała , naszczęście zdążyłam obudzić tylko pół Tomaszowa :evil_lol: i się jej poprawiło .Robactwo z nich straszne wyłazi :shake:

Posted

Miałam dzisiaj bardzo konkretny telefon o psiaka . Narazie wysłałam panu ankiete przed adopcyjną ,pan ma mi ją odesłać i jeśli wszystko będzie w pożądku to umawiam się na wizytę przedadopcyjną . Trzymcie kciuki:happy1:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Trzymamy! oby domek byl odpowiedni :multi:[/QUOTE]

Pan wydawał się naprawde fajny , zapraszał na wizyte przed adopcyjną , mówił ,że chce malutkiego psa bo to mieszkanie w bloku i nie chce dużego męczyć , a w domu rodzinnym gdzie mieszka do października ma dwa psy i terz można przyjechać obejżeć , wydaje mi ię ,że będzie ok.