Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie Zapraszam Cioteczki na bazarek Pt. Bardzo kobiece drobiazgi .... Sa tam kosmetyki,perfumy,oklulary p/sloneczne i duzo fajnych rzeczy. Wszystko zza oceanu.
[URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=190995&goto=newpost"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/showthread.p...5&goto=newpost[/COLOR][/URL]

Posted

Przerzucilam ostatnie strony i widze, ze sytuacja finansowa nie jest taka zla. Forsa jakos wplywa, ale ludzi chetnych do adopcji jak na lekarstwo. Tak samo jak u PKSa. Tez super grzeczny pies, a nadal bez domu.

Posted

Kolejne wpłaty na Toffino: Dziękujemy wszystkim a Toffinek dla wszystkich rozsyła całuski.

50 zł MMD (bazarek koszulowy)
20 zł Szarotka
20 zł Agata51
20 zł Anna D. z Nysy
20 zł Ocelot
50 zł Anna S. z Przemyśla
15 zł ludwa
160 zł MMD (bazarek)
15 zł Iwka100

Posted

[quote name='asik007']Kolejne wpłaty na Toffino: Dziękujemy wszystkim a Toffinek dla wszystkich rozsyła całuski.

50 zł MMD (bazarek koszulowy)
20 zł Szarotka
20 zł Agata51
20 zł Anna D. z Nysy
20 zł Ocelot
50 zł Anna S. z Przemyśla
15 zł ludwa
160 zł MMD (bazarek)
15 zł Iwka100[/QUOTE]

Czy jestes w stanie uzupelnic pierwszy post, zeby wiadomo bylo jak Toffino stoi finansowo ???

Posted

kochany Toffinku wybacz,ze znow zawalam i dlugo mnie nie bylo,ale mam urwanie glowy................
Cioteczki oswieccie mnie prosze ile zalegam,patrzylam w pierwszym poscie,ale jak za sierpien stoje to nie wiem,moja Mama za mnie zawsze wysyla,a ja kompletnie nie pamietam czy wplacalam dla Toffinka-prosze sprawdzic i mi napisac:)

Posted

Ponieważ wymagacie od księgowej przypominania i napisania za który miesiąc macie zapłacić zrobiłam wszystkie rozpiski w pierwszym poście.
Proszę o sprawdzenie czy deklaracje są rozpisane na dobre miesiące- generalnie czy od dobrego miesiąca zaczęłam liczyć.
I czy wszystkie wpłaty są?

A ogłoszenia milczą.
Kto umie pisać ładne teksty?????
Może trzeba coś zmienić.

Dobranoc dla Toffinka i wszystkich cioteczek.

Posted

czyli zgadza sie !!!MAM AMNEZJE!!!
a wiec wplate ureguluje na koniec mca,wtedy wysylam kwote zbiorcza na psiaki do Mamy........
Kochany Toffinku zastuj to raczej panuje teraz wszedzie,rzadko jaki piesek znajduje domek podczas wakcji....:(
ale wierzymy,ze Twoj gdzies wisi w powietrzu:)

Posted

Bardzo się cieszę, że się zgadza. :lol:
Nasz kochany Toffinek w końcu ma za co żyć. :multi:
Wprawdzie stałych jeszcze nam 50 zł brakuje ale dzięki cioci Mmd i wielu rzeczom, które podarowały kochane cioteczki na bazarki nadrabiamy zalegości błyskawicznie.

Dla wszystkich cioteczek od Toffinka:Rose::Rose::Rose:

Posted

Ciotka, ale wzorcowe rozliczenie zmajstrowałaś:)
Teraz wszystko widać, a rozliczenia to podstawa;) i mamy kasę na wyrównanie we wrześniu. Jakby ktoś chciał cos mi wysłać na bazarek to ja mogę nadal robić - i tak po tym wakacyjnym zastoju będę odnawiać poprzednie.

Posted

[quote name='jamor']dorzuciłem kilka nowych zdjećdo jego albumu[/QUOTE]

Zdjęcia widziałam cudny ten nasz Toffik. Ten mniejszy piesek to jest sunia??
Bo taką dziwną iskierkę w oku Toffinka zauważyłam.
Czyżby się nasz psinek zakochał???

Posted

[quote name='asik007']Zdjęcia widziałam cudny ten nasz Toffik. Ten mniejszy piesek to jest sunia??
Bo taką dziwną iskierkę w oku Toffinka zauważyłam.
Czyżby się nasz psinek zakochał???[/QUOTE]
Asiu , nie mogę tego albumu znaleźć ,dasz linka ?:oops:

Posted

Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. [B]Seksowna bielizna z Victoria's Secret[/B] na Hotelik dla Tuptusia.
[URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=191258&goto=newpost"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost[/COLOR][/URL]