Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Litości, jak to mam zrobić???? Ma to być w jednym " szeregu" wg wojskowego regulaminu???[/QUOTE]

Banerki maja byc na 100x 500 pixli, czyli musisz ten co jest pod spodem wstawic na prawa strone.

Posted

Hm wymazujesz ten banerek z Ruda i wsawiasz go po prawej stronie, ale nie gwarantuje rezulatu, bo nie wiem jak Ci to wytlumaczyc :):)

Czy ktos wie jaki jest stan finansowy Toffika na chwile obecna ??
Postaram sie dzisiaj jeszcze wyslac troche pw. Jak nie zdaze to napewno jutro.

Posted

[quote name='Szarotka']Hm wymazujesz ten banerek z Ruda i wsawiasz go po prawej stronie, ale nie gwarantuje rezulatu, bo nie wiem jak Ci to wytlumaczyc :):)
.[/QUOTE]
Tak oczywiście robiłam, ale nie dało to żadnego rezultatu. Doszłam do wniosku, psiaki z tego dużego banerku już są bezpieczne i wycięłam. Bedzie miejsce na banerek bardziej potrzebującej bidy.
Właśnie, jaki jest stan finansów Toffika? Trzeba by policzyć i dalej walczyć.

Posted

Moze przyjda ciotki od finansow :):) to cos powiedza ja jestem ciotka od agitacji. Do finansow sie nie nadaje, zawsze cos przeocze ;)
A teraz biore sie za prace, bo mnie TZ z pracy zwolni, a co gorsza pensji nie wyplaci;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka']A teraz biore sie za prace, bo mnie TZ z pracy zwolni, a co gorsza pensji nie wyplaci;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Super masz, muszę złożyć podanie do mojego TZ-a o[U] płatną pracę:multi: :evil_lol: :evil_lol:[/U]

Posted

[quote name='danka4u1']Super masz, muszę złożyć podanie do mojego TZ-a o[U] płatną pracę:multi: :evil_lol: :evil_lol:[/U][/QUOTE]

No wiesz my mamy firme i ja powinnam pozycjonowac strony internetowe a nie siedziec na dogo ;);)

Posted

zjawiam sie na prozbe danka4u1 10 zł jednorazowa na pm prosze o numer konta...

Toffik prosze trzymaj sie cioteczki i wujaszkowie pomoga :)

Posted

[quote name='Szarotka']No wiesz my mamy firme i ja powinnam pozycjonowac strony internetowe a nie siedziec na dogo ;);)[/QUOTE]
Kurcze, dobry pomysł.:evil_lol: Zakładam firmę, bo ja siedze na dogo za darmo.:shake:...psy skorzystają na tym interesie:multi::multi: Pracuj, pracuj, buziaczki

Posted

[quote name='Paja']zjawiam sie na prozbe danka4u1 10 zł jednorazowa na pm prosze o numer konta...

Toffik prosze trzymaj sie cioteczki i wujaszkowie pomoga :)[/QUOTE]
Dzieki, wielkie dzięki Paja za wizytę u Toffika i pomoc finansową:multi::multi:

Posted

[quote name='Paja']zjawiam sie na prozbe danka4u1 10 zł jednorazowa na pm prosze o numer konta...

Toffik prosze trzymaj sie cioteczki i wujaszkowie pomoga :)[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy za deklaracje :):)

Sama widzisz, ze siedze wiecej na dogo, ale musze juz isc bo mam tylko pare dni na obrobienie klienta ;);)

Posted

[B][U]GŁÓWNA KSIEGOWA TOFFIKA[/U]- na pomoc:multi::multi:. policz deklaracje i podaj zainteresowanym namiary na wpłaty. Ja szeregowa cioteczka nie chcę tutaj szarogęsić się i wprowadzać zamieszania, a szkoda tylu dobrych checi i pomocy cioteczek, ktore zgłosiły sie na wątek. Dzieki:lol::lol:[/B]

Posted

CZERWIEC NIE ZAPŁACONY dług 450zł

DEKLARACJE STAŁE
150 zł Asik 007
10zł Kamila28
10zł Iwka100
50 zł Li1
10 zł Ocelot
RAZEM 230zł

Wpłaty jednorazowe:
Sonikowa 30zł
Lolalola 15zł
Dorota1 20zł
Paja 10zł

RAZEM 75zł

[B][COLOR=#9932cc]Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901
45-265 Opole[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]NIP 754-292-50-63[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]tel. 664 332 220[/COLOR][/B][B][COLOR=#9932cc]e-mail [/COLOR][/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL]

numer konta Fundacji :
[COLOR=darkorchid]96194010763046848100000000[/COLOR]

Posted

Czyli nie liczac dlugu brakuje 220 stalych
na dlug 450 - 75 to juz dalej ciotki liczcie.
Watek trzeba dalej rozsylac, bo narazie brakuje dalej na lipiec nie mowiac o nie zaplaconym czerwcu.
Moze gdzies sie jakis pies wyadoptowal i zostawil spadek. Ja tak chodzilam po watkach i heinilam dla innych psiakow.

Posted

To ja moge jeszcze w srode, czwartek i piatek watek rozsylac.
Prosze inne ciotki z tego watku o to samo, bo wtedy szybciej pojdzie, a Jamor w nieskonczonosc czekac nie moze.
Psa przeciez do schronu nie oddamy .................