Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj jedzie do Tofinka Jamor i zawozi mu karmę.
Problem z niejedzeniem jest najprawdopodobniej taki, że u Jamora miał za dobre jedzenie a teraz Tofiś wybrzydza.
Bardzo dziękuję Jamorowi. Nie dość, że znalazł domek to jeszcze mu ciągle głowę zawracam.

Posted

byłem wczoraj i toffika. zawiozłem worek karmy i szelki./. szelki wypasione bo takie jakie mają słuzbowe psy, te maja z jednej strony napis Przewodnik, z drugiej Terapeuta. w niedziele moze znajde chwile to wrzuce zdjecia z odwiedzin. zrobiłem tez zdjecia bernardynce ktora sie wałęsała po polach i Pan jurek przygarnał na podwórko aby mysliwi nie zastrzeli. wskazane pomóc poogłaszac bo Pan jurek nie ma kasy aby ją karmic.

Posted

O to trzeba pomoc Panu Jurkowi z ta sunia. Trzeba by ciotki od benkow zawiadomic, co prawda one tez w dlugach. No i jest jeszcze fundacja benkowa, to Anawa wie co i jak, bo ostatnio z benkami miala do czynienia.

Posted

[quote name='jamor']byłem wczoraj i toffika. zawiozłem worek karmy i szelki./. szelki wypasione bo takie jakie mają słuzbowe psy, te maja z jednej strony napis Przewodnik, z drugiej Terapeuta. w niedziele moze znajde chwile to wrzuce zdjecia z odwiedzin. zrobiłem tez zdjecia bernardynce ktora sie wałęsała po polach i Pan jurek przygarnał na podwórko aby mysliwi nie zastrzeli. wskazane pomóc poogłaszac bo Pan jurek nie ma kasy aby ją karmic.[/QUOTE]
Trzeba opisać sytuację psa Fundacji:
[email][email protected][/email]
Może oni będą w stanie coś pomóc......
Jamor, ja też chcę takie szelki...............

Posted

[quote name='anawa']............... kajdanki (do skucia rąk z tyłu, żeby nie było dostępu do komputera i konta) :evil_lol:[/QUOTE]

Mnie by sie tez takie cos przydalo .................obie skonczymy na odwyku ...................:evil_lol::diabloti:

Posted

jamor, gdybys jeszcze jechal do Toffinka, moglbys zawiesc karme dla bernardynki za np. stowe z sumy na kastracje Pekaesa ?
a moze ktos inny by zawiozl ?

Posted

byłem przedwczoraj a dopiero teraz czytam te deklaracje. do albumu toffika wrzuciłem nowe zdjecia + te tej w typie bernardynki. sunia według mnie jakies 2-3 lata, pozytywnie do ludzi nastawiona. Pan Jurek prosił aby pomóc mu poszukac jakiegos domu dla niej bo jego nie stac na jej utrzymanie. Ma jeszcze sunie Onka, starszą , u niego od dawna. Toffik nie chciał jesc zbytnio u Pana Jurka bo karma biedronkowa była a on przez ostatnie miesiące miesko wcinał i ariona. na wniosek asik zawiozłem mu worek ariona o szelki ( sami zobaczcie jakie mu załatwiłem, nikt nie ma takich, bynajmniej z takimi napisami). gm. grabów nie ma ureglowanej sprawy z z bezdomnymi psami, bo twierdzą ze taki propblem u nich nie wystepuje, emir pisał do nich i taka odpowiedź dostał.
Od razu informuje, że nie jestem w stanie fizycznie posredniczyc dalej w sprawach z panem Jurkiem, bo juz mi braknie na wszystko czasu. jedynie tylko załatwie jedną osobiscie sprawę z pawnym fiutem z tamtej wsi który zdzielił z pięchy w zęby Panu Jurkowi a Toffikowi kopa jak byli na spacerze.

Posted

To jak mozna Panu Jurkowi pomoc. Wiadomo, ze ogloszenia nie daja od razu rezultatu i to moze potrwac.
Natomiast dobrze by bylo pomoc chociaz dajac karme lub pieniadze na karme.

Posted

wczesniej na watku podałem namiary, adres i tel, jakby co to asik ma, ale lepiej dzwonic do zony Pana Jurka, bardziej komunikatywna. Pan Jurek pewnie nawet dzwonka telefonu nie słyszy a dogadac sie trochę trudno. jesli juz proponowana pomoc to lepiej karmę wysłac kurierem niz kase.