Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffinek już kilka razy miał sporo ogłoszeń i nic. Ktoś go w końcu musi pokochać.
Skoro każda potwora znajdzie amatora to i Toffinek musi swojego człowieczka znaleść.

• 2 weeks later...
Posted

Już robię rozliczenie, już:

było: [B]655,65 zł[/B]
zapłata za hotel (styczeń i luty): [B][COLOR=Black]885 zł[/COLOR][/B]

[COLOR=DarkOrchid][B][COLOR=Black]Zostaje: [/COLOR]-230,65 zł [/B][/COLOR]

Aga a nr konta to:

[B]Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265 Opole
Lukas Bank S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000
z dopiskiem "darowizna dla Toffina"[/B]

Zuziu może wstawisz nr konta do pierwszego postu??

• 2 weeks later...
Posted

[B]PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
Pan Jerzy Kaczmarczyk zam,. Grabowska Wola 11 - srodkiem komunikacji PKP przyjechał do sułkowic z zamiarem zakupu ONka. Pan niepełnosprawny, biała laska , słuch tez nie zamocny.Wiek ok 65 lat. Toffino idealny bedzie dla niego. W sobote ma do mnie przyjechac i mają sie zapoznac. Garbowska Wola to gm. Grabów /nad Pilicą. Z tego terenu jest kolezanka Dynia z forum podhalanów, tez jest na mojej stronie www jako przyjaciele. Poprosić, moze sprawdzi warunki. To jakis starszy gospodarz , a skokro zdecydował sie pojechac do sułkowic i uzbierac kase na Onka-to chyba powaznie podchodzi do rzeczy - działać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

667995779- jesli nie popierniczyłem to bedzie tel. kontaktowy do Pana Jurka. Jego zonka do mnie dzwoniła o podała nr. nie wiem czy to w koncu jej wpisałem w kontakt czy ten co podała. aaa idopytałem sie, mają podrówko ogrodzone metalowym ogordzeniem z betonową podmurówką , wiec idealnie. Oby tylko Toffik mu sie spodobał. Moze go wypastowac czarną buwi , na szarika zrobic ? ( zartuje oczywiscie )
Jesli dynia sprawdzi i dom bedzie ok, jesli Toffik bedzie odpowiadał Panu Jurkowi , to ja ze swojej strony - zapakuje ich obu , wywioze do centrum miasta i zrobie reportaż foto. Satrszy Pan z białą laską i Toffiono go prowadzi - macie idealny materiał > Pan na pewno sie zgodzi a dla Fundacji to sam miód. Zobaczymy co powie Dynia.
Ja z przykroscią bede sie rozstawał z Toffino, bo to idealny hotelowy psiak.