Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Myślę, że brak wiadomości to dobre wiadomości:) pzdr. Quote
GameBoy Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jestem na dogo pierwszy raz od ponad 2 m-cy choc Lidka mowila mi, ze bywalam dostepna Polka czeka na sterylke, w ciagu 2 tyg odwiedze ja Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 O, super:) Nie zapomnij aparatu:) Pzdr. Quote
Alicja Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='GameBoy']jestem na dogo pierwszy raz od ponad 2 m-cy choc Lidka mowila mi, ze bywalam dostepna Polka czeka na sterylke, w ciagu 2 tyg odwiedze ja[/QUOTE]ioteczka GameBoy'owa się objawiła ;) a ja nadal czekam ;) Quote
GameBoy Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Alicja']ioteczka GameBoy'owa się objawiła ;) a ja nadal czekam ;)[/QUOTE] przepraszam ale nie było mnie w Wawie w ogole, bylam u rodzicow ponad 2 miesiace na wsi bez netu do konca tygodnia nadrobie wszelkie zaleglosci :) Asia - bede pamietala :) Quote
Recommended Posts