Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Już się wystraszyłam, że my spokrewnione jesteśmy :eviltong: Tylko ten wyższy, biały i krowity :evil_lol: Po pierwsze nie biały, po drugie tylko mój Cielak ma szlachetne korzenie krowiaste. Chociaż jak jesteśmy rodziną to i Lisa ma w sobie coś z krowy. Wymyśliłam Ci hasło reklamowe. Intrygujące, interesujące, inne niż wszędzie-pogaduchy w galerii Lisy Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Minerva']Po pierwsze nie biały, po drugie tylko mój Cielak ma szlachetne korzenie krowiaste. Chociaż jak jesteśmy rodziną to i Lisa ma w sobie coś z krowy. Wymyśliłam Ci hasło reklamowe. Intrygujące, interesujące, inne niż wszędzie-pogaduchy w galerii Lisy Przepraszam :razz: Może kiedyś je wykorzystam na banerku :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Przepraszam :razz: Może kiedyś je wykorzystam na banerku :lol: No, żeby mi to było ostatni raz! Uważaj, żeby sie nie doczepili PA, oni sie wszystkiego czepiają więc wiesz :lol:. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 QQk napisał(a):Wiatm! Super przegubowiec :razz: Witamy :cool3: Dzięki :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):No, żeby mi to było ostatni raz! Uważaj, żeby sie nie doczepili PA, oni sie wszystkiego czepiają więc wiesz :lol:. No wiem :evil_lol: A Ty przeżyłaś to na sobie...:diabloti: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):No wiem :evil_lol: A Ty przeżyłaś to na sobie...:diabloti: -Kto przeżył najwięcej na dogo? -Ty Toska, ty :evil_lol:. Normalnie singla jakiegoś musimy zmontować :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):-Kto przeżył najwięcej na dogo? -Ty Toska, ty :evil_lol:. Normalnie singla jakiegoś musimy zmontować :evil_lol: Tia... :evil_lol: Z tym Dogo to jazda ekstremalna :lol: Ja w montowaniu dobra nie jestem więc z tym nie do mnie :eviltong: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Tia... :evil_lol: Z tym Dogo to jazda ekstremalna :lol: Ja w montowaniu dobra nie jestem więc z tym nie do mnie :eviltong: Oczywiście :evil_lol::ylsuper: Znając Twoje możliwości po kielichu to sobie poradzisz :roflt: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Oczywiście :evil_lol::ylsuper: Znając Twoje możliwości po kielichu to sobie poradzisz :roflt: :lol: Moje możliwości ? :-o To ja mam jakieś możliwości :cool3: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a)::lol: Moje możliwości ? :-o To ja mam jakieś możliwości :cool3: A no tak zapomniałam, że nie, wybacz, pomyliłam imprezy :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):A no tak zapomniałam, że nie, wybacz, pomyliłam imprezy :evil_lol: Wybaczone :cool3: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Pomóżmy! Brakuje tylko 60 zł i pies w nowym domku :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html#post13513524 Quote
sunshine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O co tu kaman ? Gdzies jakieś zdjęcia były ? przegapiłam coś?:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 sunshine napisał(a):O co tu kaman ? Gdzies jakieś zdjęcia były ? przegapiłam coś?:diabloti: Nie, chyba nie :lol: Zaraz będą zdjęcia bo idziemy na pole :cool3: Quote
łamAga Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Hej :razz: Byliśmy na zajęciach :cool3: Nie fochaj się! :evil_lol: To Twoja wina, że chodzisz w tych godzinach :eviltong: To może Ty w myślach czytasz ? :-o Witam !!!! To nie moja wina tylko kierownika że mi takie poryte zmiany robi :angryy: w myslach czytam , jak najbardziej :diabloti: strzeżcie się :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 dOgLoV napisał(a):Witam !!!! To nie moja wina tylko kierownika że mi takie poryte zmiany robi :angryy: w myslach czytam , jak najbardziej :diabloti: strzeżcie się :evil_lol: Łoj, to chyba muszę przestać myśleć :evil_lol: Mam w tym już doświadczenie :cool3: gosiulaa napisał(a):Czekamy na zdjęcia :evil_lol: Czekam na tę ciapę już jakieś 2 godziny :mad: Dojść do mnie nie może z Tinką, ale pewnie za jakieś 10 minut powinna być :cool3: Quote
Agniecha93 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam się pierwszy raz i już składam reklamacje, ostatnie zdjęcia są na 121 str :diabloti: PS. Ale ona malutka:-o;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie ma szans, żebym się zorientowała o czym Wy tu gadacie :diabloti: Więc pokrzyczę tylko : DAWAĆ ZDJĘCIA :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ooooooo matko :-o cofać się 15 stron żeby coś skumać to już przesada :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 CaneSs napisał(a):Siemka, co tam? Właśnie wróciłyśmy ze spacerku :cool3: dOgLoV napisał(a):ooooooo matko :-o cofać się 15 stron żeby coś skumać to już przesada :eviltong: Przecie nikt nie każe Ci tych bzdur czytać :lol: Ania! napisał(a):Nie ma szans, żebym się zorientowała o czym Wy tu gadacie :diabloti: Więc pokrzyczę tylko : DAWAĆ ZDJĘCIA :evil_lol: Hah, odezwała się ta co najmniej gada :eviltong: Już, już spokojnie :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Właśnie wróciłyśmy ze spacerku :cool3: I oczywiście masz dla nas fotki, nieprawdaż? :mad: :cool3: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 CaneSs napisał(a):I oczywiście masz dla nas fotki, nieprawdaż? :mad: :cool3: No właśnie...nie mam :diabloti: Quote
Recommended Posts