wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='dOgLoV']Buahahahahaha dobry komentarz :evil_lol: juz sobie wyobrazam Nerona w takim ubranku :jumpie:[/QUOTE] Haha, zaraz mi się przypomina tamto krowie z wystawy :evil_lol: Nie zgadniecie jaki prezent sobie zrobiłam na gwiazdkę (:evil_lol:). Portret Lisiaczka :loveu::loveu: Uwielbiam mieć uzdolnionych kolegów...:diabloti: Tylko dać mu muszę zdjęcie i zapłacić. Także muszę zajrzeć do skarbca i odkurzyć co nieco :lol: Quote
Asiaczek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Biały kombinezonik na śnieg. Nononono...elegantka:) [url]http://img337.imageshack.us/img337/9704/obraz060u.jpg[/url] Pzdr. Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Asiaczek']Biały kombinezonik na śnieg. Nononono...elegantka:) [URL]http://img337.imageshack.us/img337/9704/obraz060u.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Tylko rękawki jej podwijam bo są troszkę za duże i jak jest błoto to mokną :D:D Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ładny płaszczyk:D i chyba po spacerze "błotnym" nie wygląda najlepiej;) Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='westie_justa']Ładny płaszczyk:D i chyba po spacerze "błotnym" nie wygląda najlepiej;)[/QUOTE] Ściereczka, mydełko i szuru buru :) Quote
Asiaczek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='wiki4']Tylko rękawki jej podwijam bo są troszkę za duże i jak jest błoto to mokną :D:D[/QUOTE] Obce mi sia te klimaty dot. kombinezoników dla psów... Pzdr. Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A mi nie;) kombinezon będę miała w nast. tygodniu na śnieg (na cztery łapy) koniec ze śniegowymi kulkami:evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Asiaczek']Obce mi sia te klimaty dot. kombinezoników dla psów... Pzdr.[/QUOTE] Baski nie noszą? :D [quote name='westie_justa']A mi nie;) kombinezon będę miała w nast. tygodniu na śnieg (na cztery łapy) koniec ze śniegowymi kulkami:evil_lol:[/QUOTE] A skąd będziesz miała taki? Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zamówiłam na dogo od [B]gosiaji[/B]- szyje na miarę i tanio:D Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='sator_k_']Cudna ta kurteczka :D Lisa też ;)[/QUOTE] Dobry wieczór :hand: :D [quote name='westie_justa']Zamówiłam na dogo od [B]gosiaji[/B]- szyje na miarę i tanio:D[/QUOTE] To fajnie. Jak będziesz już miała to daj znać :) Quote
Aleksa. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Alee fajne ubranko..takiego to jeszcze nie widziałam..:D Quote
Paula03 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Śliczne ma to ubranko ;) A tak w ogóle to młodsza jesteś ode mnie :D A ja myślałam, że starsza jesteś ;) Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='wiki4'] To fajnie. Jak będziesz już miała to daj znać :)[/QUOTE] Ok, w galerii będą zdjęcia;) Quote
łamAga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='wiki4']Haha, zaraz mi się przypomina tamto krowie z wystawy :evil_lol: Nie zgadniecie jaki prezent sobie zrobiłam na gwiazdkę (:evil_lol:). Portret Lisiaczka :loveu::loveu: Uwielbiam mieć uzdolnionych kolegów...:diabloti: Tylko dać mu muszę zdjęcie i zapłacić. Także muszę zajrzeć do skarbca i odkurzyć co nieco :lol:[/QUOTE] Nooo te krowie było słodkie ale dla Nerona to raczej musiało by byc bycze dosłownie i w przenosni :evil_lol: Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper prezent , czekamy na efekty :lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='wiki4']Baski nie noszą? :D [/QUOTE] Niektóre baski noszą, moje nie. Po prostu nie ma takiej potrzeby:) [quote name='westie_justa']Zamówiłam na dogo od [B]gosiaji[/B]- szyje na miarę i tanio:D[/QUOTE] Podaję link do Galeri gosiaja. W podpisie jest odnośnik do kubraczków i legowisk:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/129061-Basenji-Morek-i-Aziz-dwa-rozrabiaki-%29[/url] Pzdr. Quote
taxelina Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [url]http://img217.imageshack.us/img217/6669/obraz017br.jpg[/url] ale prosi o cos :D Quote
przeszlus Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [url]http://img841.imageshack.us/img841/1442/obraz062i.jpg[/url] Jaki ładne ma wdzianko Czy po babci to nie ubranko ? Sąsiedzi gorzej wyglądają bo ubrania z kosza mają :) Quote
przeszlus Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='przeszlus'][URL]http://img841.imageshack.us/img841/1442/obraz062i.jpg[/URL] Jaki ładne ma wdzianko Czy po babci to nie ubranko ? Sąsiedzi gorzej wyglądają bo ubrania z kosza mają :)[/QUOTE] Co prawda takie jak [COLOR=red][B][SIZE=4]TWOJE[/SIZE][/B][/COLOR] to nie jest :) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='przeszlus'][url]http://img841.imageshack.us/img841/1442/obraz062i.jpg[/url] Jaki ładne ma wdzianko Czy po babci to nie ubranko ? Sąsiedzi gorzej wyglądają bo ubrania z kosza mają :)[/QUOTE] ...Czemu sobie żarty robisz z psiej garderoby nieszczęsnej? Czemu wypominasz babcię, której w białym kolorze do twarzy? Za psem przecież nigdy nie trafisz, A babci to i tak obojętne... Pzdr. Quote
wiki4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Aleksandra95']Alee fajne ubranko..takiego to jeszcze nie widziałam..:D[/QUOTE] Ale ruda na spacerach szczęśliwa, bo wszyscy ją głaskać chcą. Unosi głowę do góry i dumnie kroczy :lol: [quote name='Paula03']Śliczne ma to ubranko ;) A tak w ogóle to młodsza jesteś ode mnie :D A ja myślałam, że starsza jesteś ;)[/QUOTE] Prawego sierpowego? Wszyscy myślą, że jestem starsza. No ja nie wiem [quote name='westie_justa']Ok, w galerii będą zdjęcia;)[/QUOTE] To chyba znak, że muszę być na bieżąco [quote name='dOgLoV']Nooo te krowie było słodkie ale dla Nerona to raczej musiało by byc bycze dosłownie i w przenosni :evil_lol: Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper prezent , czekamy na efekty :lol:[/QUOTE] Hahaha Neron byczek, Qwendzia krówieńka :evil_lol: Powiedziano mi, że do ferii NA PEWNO będzie :mdleje: [quote name='Asiaczek']Niektóre baski noszą, moje nie. Po prostu nie ma takiej potrzeby:) Podaję link do Galeri gosiaja. W podpisie jest odnośnik do kubraczków i legowisk:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/129061-Basenji-Morek-i-Aziz-dwa-rozrabiaki-%29[/URL] Pzdr.[/QUOTE] To pewnie wytrzymałe :) Dziękuję Asiaczku [quote name='deer_1987'][URL]http://img217.imageshack.us/img217/6669/obraz017br.jpg[/URL] ale prosi o cos :D[/QUOTE] Żeby ją rozebrać :diabloti: [quote name='przeszlus'][URL]http://img841.imageshack.us/img841/1442/obraz062i.jpg[/URL] Jaki ładne ma wdzianko Czy po babci to nie ubranko ? Sąsiedzi gorzej wyglądają bo ubrania z kosza mają :)[/QUOTE] Wiedziałam, że wpadniesz od początku samego Choć żalu narobiłeś mi niemałego Ale miło Cię widzieć, gościu łaskawy Może napijesz się za mną wieczornej kawy? Śmietanka, cukier- prawie jak u króla Nawet gdzieś myszka, jak w zamczysku, szura ;) Wkładaj koronę, królu złoty Niech rozejdą się na dogo ploty Żeś mnie na królową mianował, Żeś skarby w ziemi pochował, Że pies znowu kurę uchwycił Ze jastrząb zająca schwycił Ale czego oni nie wymyślą :D [quote name='przeszlus']Co prawda takie jak [COLOR=red][B][SIZE=4]TWOJE[/SIZE][/B][/COLOR] to nie jest :)[/QUOTE] Oj, kochany, wiersze cudne Nie są ani troszkę nudne :D:D [quote name='Asiaczek']...Czemu sobie żarty robisz z psiej garderoby nieszczęsnej? Czemu wypominasz babcię, której w białym kolorze do twarzy? Za psem przecież nigdy nie trafisz, A babci to i tak obojętne... Pzdr.[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak Ciebie trudno rozszyfrować. Nigdy nie wiem, czy mówisz serio, czy w żartach ;) Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='wiki4'] Żeby ją rozebrać :diabloti: [/QUOTE] ale na tym zdjeciu co ja pokazalam to ona nie ma nic na sobie? to z czego rozebrac ? :roll: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [B]Viki4[/B] - ja zawsze jak najbardziej serio;) Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='"wiki4"']Wiedziałam, że wpadniesz od początku samego Choć żalu narobiłeś mi niemałego Ale miło Cię widzieć, gościu łaskawy Może napijesz się za mną wieczornej kawy? Śmietanka, cukier- prawie jak u króla Nawet gdzieś myszka, jak w zamczysku, szura ;-) Wkładaj koronę, królu złoty Niech rozejdą się na dogo ploty Żeś mnie na królową mianował, Żeś skarby w ziemi pochował, Że pies znowu kurę uchwycił Ze jastrząb zająca schwycił Ale czego oni nie wymyślą :-D [/QUOTE] Iiii jaki wierszyk :) Z wizytą wpadamy posta zostawiamy kawki popijamy i wiersze układamy :smile: [QUOTE]...Czemu sobie żarty robisz z psiej garderoby nieszczęsnej? Czemu wypominasz babcię, której w białym kolorze do twarzy? Za psem przecież nigdy nie trafisz, A babci to i tak obojętne... [/QUOTE]Przepraszam za mą zniewagę pewnie od Mikołaja dostane lagę :( A wszystko przez szydercze komentarze O tym że mi wybaczycie marzę ... To jest wyzwanie :) uluż 10 linijkowy wiersz w każdym wersie rym do poprzedniego :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='deer_1987']ale na tym zdjeciu co ja pokazalam to ona nie ma nic na sobie? to z czego rozebrac ? :roll:[/QUOTE] Mała pomyłeczka. Musiałam mieć inne zdjecie otwarte i wszystko się pokręciło :lol: [quote name='Asiaczek'][B]Viki4[/B] - ja zawsze jak najbardziej serio;) Pzdr.[/QUOTE] Zapamiętać: Asiaczek- serio :D [quote name='przeszlus']Iiii jaki wierszyk :) Z wizytą wpadamy posta zostawiamy kawki popijamy i wiersze układamy :smile: To jest wyzwanie :) uluż 10 linijkowy wiersz w każdym wersie rym do poprzedniego :diabloti:[/QUOTE] Miło, że nas zaszczyciłeś Kawki popiłeś Posta zostawiłeś Od rana służba się krząta Gotuje, myje, sprząta Do świątecznej uroczystości Bo przyjdą panowie mości I w ciężkich sukniach panie Będzie uczta i tańcowanie Oczywiście psiaka nie zabraknie Co to za wigilia, gdy jego braknie Królu, nie uwierzysz co się stało Jakby kłopotów było mało Dziś księżniczka, ducha zobaczyła Przestraszona bardzo była Jak myślisz ktoś nas nawiedza Czy tylko turysta nasz dom zwiedza? Quote
Recommended Posts