wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):dzięki jeszcze raz :) :lol: CaneSs napisał(a):Nie ma za co ( looknij jeszcze do Design Studia na chwilę ) Oj, oj caneSs :lol: Czarnulka napisał(a):Oj . Nie wiem z kim pojedziesz CaneSs ;* Ale naprawde mnie nie puszczą chodzbym ich błagała... Więc kim jestem w waszej rodzince xd Ciocią, moją :diabloti: wiska napisał(a):Hej :) Lisia przesliczna... A ja tu do ciebie przychodze z petycja... http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php -->STRASZNE...jak mozesz to prosze podpisz... A u nas snieg pada caly czas! Później podpiszę ;) U nas też :multi: Właśnie idziemy na sanki i będzie duużo zdjęć :multi: Quote
Czarnulka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Okej to będe twoją ciocią a Luna bedzie twoją kuzynka;) Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): Właśnie idziemy na sanki i będzie duużo zdjęć :multi: Lisa pies pociągowy:eviltong: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):Lisa pies pociągowy:eviltong: Ahaha, a jakże :evil_lol: niunka04 napisał(a):jedna wielka rodzina;) Pewnie ;) Tylko my takie odludzie wredne jesteśmy :diabloti: Czarnulka napisał(a):Okej to będe twoją ciocią a Luna bedzie twoją kuzynka;) Cioteczko :loveu: Nie ma co, super kuzynka :loveu::evil_lol: Pusiakowa napisał(a):Bry !!! :D:D:D:D:D . Heejka :p No co za chamstwo :shake: Karta mi się zgubiła od telefonu, na szczęście gdzieś w domu (iha, jakie rymy) i zdjęcia dopiero będą jak kartę znajdę :-( Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Podpisujcie tę petycję, co jest 2 strony dalej :multi: :shake: Jak wyślecie to Wam się wyświetli taakie cudeńko co pisze obok niego ''Thanks You'' :loveu: http://www.ptroa.co.il/images/chinapic6.jpg Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Cześć menss :D Hejka Skarbie :loveu: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Jak tam życie? :D A dobrze, dobrze :lol: Byłam z filipem na sankach i Gosia się ze mnie śmiała :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):A dobrze, dobrze :lol: Byłam z filipem na sankach i Gosia się ze mnie śmiała :evil_lol: uu jakim filipem?? :D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):uu jakim filipem?? :D To jest mój brat wariatko :evil_lol: Taki 8-letni :eviltong: Jadę i gadam z Gosią przez telefon, tzn. ja gadam a ona tylko przytakuje. To jest wiedźma i zazwyczaj ja gadam, a ona się nie odzywa :evil_lol: ''Szybciej, ja chcę szybciej!'' :diabloti: Ahaha, albo idę przez całą drogę, uważam żeby się nie wywalić, a tu przed samą furtką zaryłam :grin: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):To jest mój brat wariatko :evil_lol: Taki 8-letni :eviltong: Jadę i gadam z Gosią przez telefon, tzn. ja gadam a ona tylko przytakuje. To jest wiedźma i zazwyczaj ja gadam, a ona się nie odzywa :evil_lol: ''Szybciej, ja chcę szybciej!'' :diabloti: Ahaha, albo idę przez całą drogę, uważam żeby się nie wywalić, a tu przed samą furtką zaryłam :grin: ja ide ide dzisiaj i sie rozglądam co tak pusto xD I nagle dupa ;D Leże na ziemi. (chodz do mojej galleri) Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg haha słodziak :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ładny macie avek, znaczy się banerek. :diabloti: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):ja ide ide dzisiaj i sie rozglądam co tak pusto xD I nagle dupa ;D Leże na ziemi. (chodz do mojej galleri) Od jutra zacznę z poduszką łazić :evil_lol: Jestem wszędzie i zawsze :diabloti: Zuzia&Snoopy napisał(a):http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg haha słodziak :loveu: Dziękujemy :loveu: Pusiakowa napisał(a):ładny macie avek, znaczy się banerek. :diabloti: :evil_lol: Raz się pomyliłam, a ta mi to będzie wypominać :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): Raz się pomyliłam, a ta mi to będzie wypominać :evil_lol: tak będę. :diabloti:. a ogólnie to co u was?. ;D jakie plany na sylwka? ;p Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):tak będę. :diabloti:. a ogólnie to co u was?. ;D jakie plany na sylwka? ;p Oh ja biedna :evil_lol: Nie dosyć, że się matka na ślub nie zgadza to jeszcze to :shake: :diabloti: A co u nas, stronka w tył :lol: Idę do kuzynki, ale gorączka mnie złapała, więc albo nie pójdę, albo nie będę pamiętać co robiłam :diabloti: Chociaż i tak bym nie pamiętała :eviltong: A Lisa będzie maiła towarzystwo jamnika Ady; Rumiego :lol: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Oh ja biedna :evil_lol: Nie dosyć, że się matka na ślub nie zgadza to jeszcze to :shake: :diabloti: A co u nas, stronka w tył :lol: Idę do kuzynki, ale gorączka mnie złapała, więc albo nie pójdę, albo nie będę pamiętać co robiłam :diabloti: Chociaż i tak bym nie pamiętała :eviltong: A Lisa będzie maiła towarzystwo jamnika Ady; Rumiego :lol: :loveu: czemu i tak byś nie pamiętała? .:diabloti: no to jak Lisa będzie miała towarzystwo to aparat obowiązkowo.:lol: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):czemu i tak byś nie pamiętała? .:diabloti: no to jak Lisa będzie miała towarzystwo to aparat obowiązkowo.:lol: Nie pytaj :evil_lol: Ciekawe skąd ja go wezmę... :roll: Może będę miała aparat kuzynki :p Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Córko kochana, ja jako twój ojciec oświadczam iż nici z ślubu! Nie wyjdziesz za niego! Nie pozwole ci! To zdrajca! Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Nie pytaj :evil_lol: Ciekawe skąd ja go wezmę... :roll: Może będę miała aparat kuzynki :p chlańsko się szykuje? . no prooosze.! ojciec zbij ją! . :diabloti: tak w ogóle to u Kawy ci odpisałam:D:D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Foxowa napisał(a):Córko kochana, ja jako twój ojciec oświadczam iż nici z ślubu! Nie wyjdziesz za niego! Nie pozwole ci! To zdrajca! Tatusiu :placz: I tak Wam zwieje :diabloti: Pusiakowa napisał(a):chlańsko się szykuje? . no prooosze.! ojciec zbij ją! . :diabloti: tak w ogóle to u Kawy ci odpisałam:D:D Będzie red-bull :multi: :evil_lol: Ahaha, Tatuś nie tknie córeczki, bo go córeczka u moda nakapuje, ze się znęca seksualnie :diabloti: Idę zobaczyć :p Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa dziękuję za pozwolenie, córkoi zabiję cię jak uciekniesz XD Quote
Recommended Posts