Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aha wiesz to takie pytania juz na przyszlosc a czy to prawda ze malamuty potrzebuja mniej ruchu niz husky??? tzn chodzi mi w ciagu dnia czy jesli nie przebiegnie kilku km to bedzie niszczyl w domu?? A i jeszcze jedno pytanie slyszalam od hodowcy ze sa problemy z malamutami w stosunku do innych psow moga byc poprostu agresywne.... nie wiem na ile to sie sprawdza

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
aha wiesz to takie pytania juz na przyszlosc a czy to prawda ze malamuty potrzebuja mniej ruchu niz husky??? tzn chodzi mi w ciagu dnia czy jesli nie przebiegnie kilku km to bedzie niszczyl w domu?? A i jeszcze jedno pytanie slyszalam od hodowcy ze sa problemy z malamutami w stosunku do innych psow moga byc poprostu agresywne.... nie wiem na ile to sie sprawdza

hmmm ciezko odpowiedziec mi na pytanie dotyczace niszczenia w domu i ilosci ruchu
a co do agresywnosci malamuta to jest prawda
poprostu są to psy ktore nie każdego psa tolerują
:)

Posted

bellatriks napisał(a):
Daisy sliczniasta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrowioka dla mojego Nosecka :buzi:

:multi: opijamy 150 stronke w galerii :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Daisunia napisał(a):
:multi: opijamy 150 stronke w galerii :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

wstyd pryznac; nawet nie zauwazylam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

no ale opijamy!:drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='bellatriks']no nie no! seler! Do czego to dochodzi.. ja tam do selera się nawet nie dotykam (z tego prostego powodu, że jestem na niego uczulona..)
Daisyna wyciaga sobie np. z reklamowki jablka , albo ziemniaki no teraz tez selery i turla nimi po calym domu skacze wogole wyglada to przrekomicznie :lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
Daisyna wyciaga sobie np. z reklamowki jablka , albo ziemniaki no teraz tez selery i turla nimi po calym domu skacze wogole wyglada to przrekomicznie :lol:

hehe Eliza nakrec film:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Do czego to w dzisiejszych czasach dochodzi?! Psa selerem karmić?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha pies sam sobie wzial :lol:
bellatriks juz wrzucam filmik
edit : nie umiem wrzucic filmika :(

Posted

Z filmami tak samo jak ze zdjeciami najpierw trzeba wstawic na jakis serwis gdzie mozna umieszczac filmy (np na googlw video- trzeba sie zarejestrowac a pozniej wskazac miejsce filmu i laduje sie - tak samo jak zdjecia)
nastepnie wstawiasz link na dogo i przez odnosnik mozena ogladac, troche zamotalam ale mam nadzieje ze wiece o co mi chodzi:roll: :roll: :roll:

Kiedy nowe foteczki slicznotki :loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Z filmami tak samo jak ze zdjeciami najpierw trzeba wstawic na jakis serwis gdzie mozna umieszczac filmy (np na googlw video- trzeba sie zarejestrowac a pozniej wskazac miejsce filmu i laduje sie - tak samo jak zdjecia)
nastepnie wstawiasz link na dogo i przez odnosnik mozena ogladac, troche zamotalam ale mam nadzieje ze wiece o co mi chodzi:roll: :roll: :roll:

Kiedy nowe foteczki slicznotki :loveu:

hmm pomysle z tym filmikiem a fotki beda albo we wtorek albo w czwartek a moze jutro :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Daisunia: prześlij mi ten filmik na maila to wstawie, tylko ślij szybko bo jak nie to dopiero jutro bedzie (zaraz schodze z kompa)

[email protected]
wrrrrrrrr ;( Jutro Tobie przesle :( poczta mi szwankuje :(
także filmik bedzie jutro