Madallena Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 i jeszcze Gall... Zaraz przesyłam Panu telefon do zuzlikowej. Nich go przepyta...i w razie czego da telefon do Astaroth ;) Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [URL=http://img32.imageshack.us/i/spicymilordzik.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/8044/spicymilordzik.jpg[/IMG][/URL] Na dobrą noc...wszystkim!!!:loveu: Quote
Madallena Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nie na dobra noc, tylko na koszulke :multi: Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Wiedziałam... ...może mogłabyś pomóc...podpowiedzieć... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/#post13023558"]Błagamy o DT! Mały, chory kundelek z interwencji, a my nie mamy dla niego miejsca...[/URL] ...warto pomóc,te ciotki jeszcze benkom nie odmówiły...a z Olkusza pomogły powyciągać!!!...Nadia i Stivi to dzięki ich pomocy!!! Quote
bico Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Na dobrą noc...wszystkim!!!:loveu:[/quote] matko, jaki słodziak!:loveu::loveu::loveu: śliczny jest ten puszysty pych:iloveyou: Quote
zuzlikowa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=Sienna]STAN KONTA Stivika na 23.09.2009...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=3][SIZE=4]418,10pln[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Purple][COLOR=Black]...do kwoty tej dodam wpłaty nie ukierunkowane na konkretnego psiaka,sume zaś podzielę miedzy Melę,Smajla,Milorda i Emilkę! [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Purple][COLOR=Black][COLOR=Sienna]_STAN KONTA Stiviego na 23.09.2009...[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed]418,10pln[/COLOR][/B][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black] [SIZE=2]_bico...1/2 z 200zł...100zł _sfora...1/2 z 50zł...25zł _boco...20zł _Edyta Cz. ...50zł[/SIZE] ________________ razem...613,10pln 613zł : 4 ... 153,25 [SIZE=2]w związku z tym...przekazuję na konta psiaków kwoty wg poniższego zestawienia:[/SIZE] Mela_150zł Emilka _150zł Milord_150zł Smajl_163zł [SIZE=2] Nienadpłacone kwoty za dyplomy z aukcji Stivika zostaną przekazane beniowi o najmniejszym stanie konta.[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wiedziałam... ...może mogłabyś pomóc...podpowiedzieć... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/#post13023558"]Błagamy o DT! Mały, chory kundelek z interwencji, a my nie mamy dla niego miejsca...[/URL] ...warto pomóc,te ciotki jeszcze benkom nie odmówiły...a z Olkusza pomogły powyciągać!!!...Nadia i Stivi to dzięki ich pomocy!!![/quote] poffowałam na różnych wątkach, do ok. 10 ciotek pw wysłałam, może będzie jakiś odzew:roll: Quote
sfora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]Sfora[/B]...z Twoich 50zł, 1/2 przeznaczyłam bezpośrednio na Milordzika,zaś pozostałe 25zł potraktuję podobnie jak wyżej-doliczę do ogólnej puli Stivika i rozdzielę równo...może być? Pewnie,że tak:lol::lol::lol:! Quote
sfora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Milordzik jaki ślicznusi, a ziewa jak moja Niusia:loveu::lol: Quote
Marysia1986 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ojojoj. Umarlam. Gdybym nie miala juz dwoch w malym mieszkanku to bym wziela taka pieknosc. CUDOWNY. Mozna mu zalozyc fanklub :diabloti::lol: Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 A zakładaj Marysiu...zakładaj!!!:lol: ...choć po cichu przyznam,że wiecej beników w serduchu moim się gnieździ...oj,więcej!!!:cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 podaje dalej [quote name='agnieszka24']Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom!! To nic nie kosztuje, a tak wiele można zdziałać :-) Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: [URL="http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL] [SIZE=1]Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p[/SIZE][/QUOTE] Quote
bico Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='zuzlikowa'] ...choć po cichu przyznam,że wiecej beników w serduchu moim się gnieździ...oj,więcej!!!:cool3::loveu::loveu::loveu:[/quote] Zuzliku, toć w Twoim serduchu, to się cała armia:crazyeye: beników mieści:cool3::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 zuzliku zgadzam się na wszystko :cool3: A zdjęcie jest po prostu wspaniałe i już robi furorę :multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Odezwali się do mnie ludzie chętni na Milorda, przekazałam namiary zuzlikowi :cool3: Quote
LadyS Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 O widzisz, Paulina, to dobrze. Ja chciałam tylko dodać, że Milordzik jest na wspólnym allegro benków. Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='ladySwallow']O widzisz, Paulina, to dobrze. Ja chciałam tylko dodać, że Milordzik jest na wspólnym allegro benków.[/quote] To chyba to allegro. Albo jakieś inne, tam gdzie był mój numer gg podany. Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Paulina_mickey']zuzliku zgadzam się na wszystko :cool3: A zdjęcie jest po prostu wspaniałe i już robi furorę :multi::loveu:[/quote] Zdjęcie to nie moja zasługa!:oops:...naprawdę piękne! Rozmawiałam z panem, który chce Milorda do towarzystwa dla ich suni. Sunia jest wysterylizowana,ma teraz ok.7lat,wzieta został ze schroniska. Sunia śpi w domu,ale w ciagu dnia swobodnie biega i po dworze,i po domu. Ma budę,dużą...nawet dla dwóch benków. Milord musi być wysterylizowany. [B]Szukam osobę mogącą zrobić wizytę przedadopcyjną nie w Konstancinie...w MIĘDZYLESIU! [/B] Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Paulina_mickey']To chyba to allegro. Albo jakieś inne, tam gdzie był mój numer gg podany.[/quote] Paulinko,a tak z ciekawości- nie rozmawiałaś z panem bezposrednio,tylko na GG? Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='zuzlikowa']Paulinko,a tak z ciekawości- nie rozmawiałaś z panem bezposrednio,tylko na GG?[/quote] Na GG rozmawiałam. To co mi pan powiedział to przekazałam Tobie, mam też zdjęcia suczki. Ludzie wydają się sensowni i zdecydowani na Milorda, kwestia tylko czy się oboje dogadają, tak jak już pisałam. Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Rozmawiałam z panem, który chce Milorda do towarzystwa dla ich suni. Sunia jest wysterylizowana,ma teraz ok.7lat,wzieta został ze schroniska. Sunia śpi w domu,ale w ciagu dnia swobodnie biega i po dworze,i po domu. Ma budę,dużą...nawet dla dwóch benków. Milord musi być wysterylizowany.[/quote] :crazyeye:jest szansa na domek:multi: trzeba kuć to żelazo - koniecznie!:cool3: [quote name='zuzlikowa'] [B]Szukam osobę mogącą zrobić wizytę przedadopcyjną w Konstancinie.[/B][/quote] offowałam prośbę na kilku warszawskich wątakch:razz: Może będzie jakiś odzew:roll: Jeśli nie, trzeba będzie indywidualne prośby na pw do kilku ciotek z Wawy podesłać:evil_lol: Roma...Piromanka jest z Wawa - moze ona?:roll::oops: Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='bico']:crazyeye:jest szansa na domek:multi: trzeba kuć to żelazo - koniecznie!:cool3: offowałam prośbę na kilku warszawskich wątakch:razz: Może będzie jakiś odzew:roll: Jeśli nie, trzeba będzie indywidualne prośby na pw do kilku ciotek z Wawy podesłać:evil_lol: Roma...Piromanka jest z Wawa - moze ona?:roll::oops:[/quote] Madziu..mylnęłam się...[B]to MIĘDZYLESIE!!![/B]...w Warszawie to chyba dzielnica...:oops::oops::oops: Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego! Kochana,bardzo dziękuję i wybacz...pomyliłam Cię!!!:oops: Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='zuzlikowa']Madziu..mylnęłam się...[B]to MIĘDZYLESIE!!![/B]...w Warszawie to chyba dzielnica...:oops::oops::oops: Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego! Kochana,bardzo dziękuję i wybacz...pomyliłam Cię!!!:oops:[/quote] nic nie szkodzi, już tam, gdzie prośbę zamieściłam na watkach, to nazwę poprawiłam:lol: no ale jak Madallena pojedzie, to oki. Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='bico']nic nie szkodzi, już tam, gdzie prośbę zamieściłam na watkach, to nazwę poprawiłam:lol: no ale jak Madallena pojedzie, to oki.[/quote] Błysk Anielica jesteś!:lol:...bardzo liczę,że Madalena pojedzie!!! Dobrej nocki!!!!:loveu: Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego![/quote] żadna z nas, jakiegokolwiek psiaka, by byle gdzie nie oddała - najpierw szczegółowe "przesłuchanie":razz: i "wścibska":razz: wizyta przedadopcyjna:evil_lol: Quote
Recommended Posts