Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedziałam...

...może mogłabyś pomóc...podpowiedzieć...
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/#post13023558"]Błagamy o DT! Mały, chory kundelek z interwencji, a my nie mamy dla niego miejsca...[/URL]

...warto pomóc,te ciotki jeszcze benkom nie odmówiły...a z Olkusza pomogły powyciągać!!!...Nadia i Stivi to dzięki ich pomocy!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Na dobrą noc...wszystkim!!!:loveu:[/quote]

matko, jaki słodziak!:loveu::loveu::loveu:
śliczny jest ten puszysty pych:iloveyou:

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black][COLOR=Sienna]STAN KONTA Stivika na 23.09.2009...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=3][SIZE=4]418,10pln[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black]

[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Purple][COLOR=Black]...do kwoty tej dodam wpłaty nie ukierunkowane na konkretnego psiaka,sume zaś podzielę miedzy Melę,Smajla,Milorda i Emilkę!

[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Purple][COLOR=Black][COLOR=Sienna]_STAN KONTA Stiviego na 23.09.2009...[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed]418,10pln[/COLOR][/B][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=3][COLOR=Black]
[SIZE=2]_bico...1/2 z 200zł...100zł
_sfora...1/2 z 50zł...25zł
_boco...20zł
_Edyta Cz. ...50zł[/SIZE]

613zł : 4 ... 153,25 [SIZE=2]w związku z tym...przekazuję na konta psiaków kwoty wg poniższego zestawienia:[/SIZE]

Mela_150zł
Emilka _150zł
Milord_150zł
Smajl_163zł
[SIZE=2]
Nienadpłacone kwoty za dyplomy z aukcji Stivika zostaną przekazane beniowi o najmniejszym stanie konta.[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='zuzlikowa']Wiedziałam...

...może mogłabyś pomóc...podpowiedzieć...
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/#post13023558"]Błagamy o DT! Mały, chory kundelek z interwencji, a my nie mamy dla niego miejsca...[/URL]

...warto pomóc,te ciotki jeszcze benkom nie odmówiły...a z Olkusza pomogły powyciągać!!!...Nadia i Stivi to dzięki ich pomocy!!![/quote]

poffowałam na różnych wątkach, do ok. 10 ciotek pw wysłałam, może będzie jakiś odzew:roll:

Posted

[B]Sfora[/B]...z Twoich 50zł, 1/2 przeznaczyłam bezpośrednio na Milordzika,zaś pozostałe 25zł potraktuję podobnie jak wyżej-doliczę do ogólnej puli Stivika i rozdzielę równo...może być?

Pewnie,że tak:lol::lol::lol:!

Posted

podaje dalej

[quote name='agnieszka24']Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom!! To nic nie kosztuje, a tak wiele można zdziałać :-)

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: [URL="http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL]

[SIZE=1]Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p[/SIZE][/QUOTE]

Posted

[quote name='zuzlikowa']
...choć po cichu przyznam,że wiecej beników w serduchu moim się gnieździ...oj,więcej!!!:cool3::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Zuzliku, toć w Twoim serduchu, to się cała armia:crazyeye: beników mieści:cool3::loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']zuzliku zgadzam się na wszystko :cool3:

A zdjęcie jest po prostu wspaniałe i już robi furorę :multi::loveu:[/quote]

Zdjęcie to nie moja zasługa!:oops:...naprawdę piękne!
Rozmawiałam z panem, który chce Milorda do towarzystwa dla ich suni.
Sunia jest wysterylizowana,ma teraz ok.7lat,wzieta został ze schroniska.
Sunia śpi w domu,ale w ciagu dnia swobodnie biega i po dworze,i po domu.
Ma budę,dużą...nawet dla dwóch benków.
Milord musi być wysterylizowany.

[B]Szukam osobę mogącą zrobić wizytę przedadopcyjną nie w Konstancinie...w MIĘDZYLESIU!
[/B]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']To chyba to allegro.

Albo jakieś inne, tam gdzie był mój numer gg podany.[/quote]

Paulinko,a tak z ciekawości- nie rozmawiałaś z panem bezposrednio,tylko na GG?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Paulinko,a tak z ciekawości- nie rozmawiałaś z panem bezposrednio,tylko na GG?[/quote]
Na GG rozmawiałam. To co mi pan powiedział to przekazałam Tobie, mam też zdjęcia suczki.
Ludzie wydają się sensowni i zdecydowani na Milorda, kwestia tylko czy się oboje dogadają, tak jak już pisałam.

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Rozmawiałam z panem, który chce Milorda do towarzystwa dla ich suni.
Sunia jest wysterylizowana,ma teraz ok.7lat,wzieta został ze schroniska.
Sunia śpi w domu,ale w ciagu dnia swobodnie biega i po dworze,i po domu.
Ma budę,dużą...nawet dla dwóch benków.
Milord musi być wysterylizowany.[/quote]
:crazyeye:jest szansa na domek:multi: trzeba kuć to żelazo - koniecznie!:cool3:
[quote name='zuzlikowa']
[B]Szukam osobę mogącą zrobić wizytę przedadopcyjną w Konstancinie.[/B][/quote]

offowałam prośbę na kilku warszawskich wątakch:razz: Może będzie jakiś odzew:roll:
Jeśli nie, trzeba będzie indywidualne prośby na pw do kilku ciotek z Wawy podesłać:evil_lol:
Roma...Piromanka jest z Wawa - moze ona?:roll::oops:

Posted

[quote name='bico']:crazyeye:jest szansa na domek:multi: trzeba kuć to żelazo - koniecznie!:cool3:

offowałam prośbę na kilku warszawskich wątakch:razz: Może będzie jakiś odzew:roll:
Jeśli nie, trzeba będzie indywidualne prośby na pw do kilku ciotek z Wawy podesłać:evil_lol:
Roma...Piromanka jest z Wawa - moze ona?:roll::oops:[/quote]

Madziu..mylnęłam się...[B]to MIĘDZYLESIE!!![/B]...w Warszawie to chyba dzielnica...:oops::oops::oops:
Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego!

Kochana,bardzo dziękuję i wybacz...pomyliłam Cię!!!:oops:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Madziu..mylnęłam się...[B]to MIĘDZYLESIE!!![/B]...w Warszawie to chyba dzielnica...:oops::oops::oops:
Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego!

Kochana,bardzo dziękuję i wybacz...pomyliłam Cię!!!:oops:[/quote]

nic nie szkodzi, już tam, gdzie prośbę zamieściłam na watkach, to nazwę poprawiłam:lol:

no ale jak Madallena pojedzie, to oki.

Posted

[quote name='bico']nic nie szkodzi, już tam, gdzie prośbę zamieściłam na watkach, to nazwę poprawiłam:lol:

no ale jak Madallena pojedzie, to oki.[/quote]

Błysk Anielica jesteś!:lol:...bardzo liczę,że Madalena pojedzie!!!
Dobrej nocki!!!!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Jeśli się uda to Madallena pojedzie z wizytą...ona Milorda wiozła i w byle jakie ręce nie odda.Będzie musiała mieć 100% pewności,że będzie to ten dom!!! Nic naciąganego![/quote]

żadna z nas, jakiegokolwiek psiaka, by byle gdzie nie oddała - najpierw szczegółowe "przesłuchanie":razz: i "wścibska":razz: wizyta przedadopcyjna:evil_lol: