Jump to content
Dogomania

Misiek u mnie na tymczasie. potrzebne ogłoszenia!!!! POMOCY

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie musze pomyslec o nowych fotkach.jutro na spacerku jakieś zrobie
hmm nie pisałam żadnych takich tekstów do ogłoszeń ale stworze coś dziś i przesle Ci na PW,ok?

Posted

I ja stawiam się na zaproszenie, Misiek ma bardzo ładną mordkę, prawie jak mój pierwszy wyadoptowany psiak, życzę mu tyle szczęścia ile miał Brunio. Musisz go stale podnosić żeby utkwił w pamięci oglądających, ja zamęczałam wszystkich i jakoś się udało, za Misia:thumbs:!

Posted

fibi:) napisał(a):
no właśnie nie mamy allegro dla niego

może dopisz w tytule wątku coś w stylu " prosimy o allegro" moze jakaś dobra dusza pomoze ( ja nie robię neistety :shake:; sama dla " swoich " żebrzę ;)

Posted

gallegro napisała że może zrobi...
mam pare nowych zdjęć pieska.doda ktoś? wogole nie umie do zdjec pozować-zrobieie mu ladnego zdjęcia graniczy z cudem:mad: ale jakies tam mam. jeszcze dzis na spacer siostre wyciagne to nam zrobi

Posted

pisałam do dwoch znajomych cioteczek. bo chce zrobic mega bazarek dla Misia. od tygodnia jestem bez pracy i narazie nawet nie zaczynam szukac nowej bo prawdopodobnie za jakies 2 tygodnie ide na operacje:roll: a teraz mam lezec w domu. a to co mam odlozone to na lekarza i czesne na szkole.

Posted

:crazyeye: a skad ja moge wiedziec ze mamy tu "ciotki rodzaju meskiego"?:evil_lol: sam nick jeszcze nic nie mowi. ja mialam byc Borysem-z miłości do mojego pieska,ale zwycieżyła miłóść do suni [*] i jestem Fibi

Posted

[quote name='fibi:)']gallegro napisała że może zrobi...
mam pare nowych zdjęć pieska.doda ktoś? wogole nie umie do zdjec pozować-zrobieie mu ladnego zdjęcia graniczy z cudem:mad: ale jakies tam mam. jeszcze dzis na spacer siostre wyciagne to nam zrobi

mogę dodać zdjęcia.Wyślij mi ma maila : [email protected]