gallegro Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Masz jeszcze jakieś fotki psiaka? Postaram się zrobić Allegro. Przydałaby się gotowa treść anonsu. W końcu znasz psiaka najlepiej ;-) Quote
fibi:) Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 no właśnie musze pomyslec o nowych fotkach.jutro na spacerku jakieś zrobie hmm nie pisałam żadnych takich tekstów do ogłoszeń ale stworze coś dziś i przesle Ci na PW,ok? Quote
justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dziękuję za zaproszenie na wątek :loveu: śliczny psiak widze ze jest duzo osob dzwoniących , to dobrze :) Quote
fibi:) Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 dziękuje za jakikolwiek odzew:loveu: razem łatwiej Quote
justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 w liscie ogloszen nie widzę allegro czy Misiek ma tam ogloszenie? Quote
fibi:) Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 no właśnie nie mamy allegro dla niego Quote
ania14p Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 I ja stawiam się na zaproszenie, Misiek ma bardzo ładną mordkę, prawie jak mój pierwszy wyadoptowany psiak, życzę mu tyle szczęścia ile miał Brunio. Musisz go stale podnosić żeby utkwił w pamięci oglądających, ja zamęczałam wszystkich i jakoś się udało, za Misia:thumbs:! Quote
Laura1108 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jestem :) jednak na razie nie mogę pomóc w kwestii ogłoszeń ponieważ mam problem z netem :( Quote
justynavege Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 fibi:) napisał(a):no właśnie nie mamy allegro dla niego może dopisz w tytule wątku coś w stylu " prosimy o allegro" moze jakaś dobra dusza pomoze ( ja nie robię neistety :shake:; sama dla " swoich " żebrzę ;) Quote
fibi:) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 gallegro napisała że może zrobi... mam pare nowych zdjęć pieska.doda ktoś? wogole nie umie do zdjec pozować-zrobieie mu ladnego zdjęcia graniczy z cudem:mad: ale jakies tam mam. jeszcze dzis na spacer siostre wyciagne to nam zrobi Quote
fibi:) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 pisałam do dwoch znajomych cioteczek. bo chce zrobic mega bazarek dla Misia. od tygodnia jestem bez pracy i narazie nawet nie zaczynam szukac nowej bo prawdopodobnie za jakies 2 tygodnie ide na operacje:roll: a teraz mam lezec w domu. a to co mam odlozone to na lekarza i czesne na szkole. Quote
ania14p Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Gallegro to raczej napisał, a nie napisała :evil_lol:. Do góry Misiaczku :multi:! Quote
fibi:) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 :crazyeye: a skad ja moge wiedziec ze mamy tu "ciotki rodzaju meskiego"?:evil_lol: sam nick jeszcze nic nie mowi. ja mialam byc Borysem-z miłości do mojego pieska,ale zwycieżyła miłóść do suni [*] i jestem Fibi Quote
Daga&Maks Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='fibi:)']gallegro napisała że może zrobi... mam pare nowych zdjęć pieska.doda ktoś? wogole nie umie do zdjec pozować-zrobieie mu ladnego zdjęcia graniczy z cudem:mad: ale jakies tam mam. jeszcze dzis na spacer siostre wyciagne to nam zrobi mogę dodać zdjęcia.Wyślij mi ma maila : [email protected] Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o Daga super :) więc czekamy na zdjęcia Quote
fibi:) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 nawet siostra nie pomogla:evil_lol: misiek nie che pozowac do zdjec. ale 3 wybrałam z tych kilkudziesięciu zrobionych:mad: Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 o matko i córko ptrzecież on jest boski:crazyeye: ogłoszenie z drugą fotką powinno dać efekt murowany Quote
fibi:) Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 zgadzam się, na tej drugiej fotce wygląda bosko:loveu: dzieki za wstawienie zdjec;) co ja bym tu sama bez was zrobila:oops: Quote
gallegro Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 W tej chwili biorę się za Allegro. Druga fotka z ostatniej sesji faktycznie jest bardzo fajna. Quote
gallegro Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj padł mi net ... Misio - pies idealny czeka na dom! (773938433) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts