fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Kuna']Kurczę... a ja od 3 dni urabiam TZ-ta żeby go wziąć:angryy: I nic sie nie zdradzilas przed nami :sg168: No nic, cieszę się, że jego pan go odnalazł:lol: i mam nadzieję, że to dobry PAN!! Ja rowniez!!! Zresztą fakt, że źle znosił zamkniecie chyba o tym świadczy, w domu pewnie na łóżki śpi;) Oby Chlopak trzymal sie juz domku i nie wracal w takie miejsca jak schron... Quote
Dora Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 dziewczyny sory za offa ale potrzebna jest pomoc w transporcie, bo jak do piatku jej nie zabierzemy to facet moze ja uspic Potrzebny transport Janów Lub.-Trójmiasto - PILNE!!! Suka ma czas do końca tygodnia Quote
Kuna Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ano nie zdradziłam się, bo nie byłam pewna czy mi się uda, na jakiś opór materii natrafiłam tym razem. Może dlatego, że ostatnio adoptowalismy dwa psy i TZ stwierdził, że na trzeciego jeszcze za wcześnie...Co do transportu, nie pomogę, bo wogóle nie poruszam się na tej trasie, ale mogę służyć jako przystanek, do mnie z Janowa chyba bliżej niż do Trójmiasta... Wkażdym razie może bedzie Wam łatwiej? Quote
Dora Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kuna poki co mamy transport do warszawy, a dalej to sie zobaczy :) Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Cioteczki! takie ogloszenie znalazlam,: Oddam ślicznego młodego niebieskookiego husky - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław to jest Husior! Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 na karku ma charakterystyczna kupkę bialych wloskow!!! To hasior nasz! Quote
Dora Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To jest na 100% Hasior, kurcze mozna pomoc znalesc mu dom, ale ostanio to cos baaaardzo malo chetnych na hasiory :( :( Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Rozmawialam z Panem Hasiorka, zaproponowalam pomoc w oglaszaniu i tylko tak mozemy pomoc. Pan chce przeprowadzic wizyte przed i po adopcyjna, stawia warunki, chce monitorowac psiaka. Nie odda byle komu i byle gdzie. Hasiorek jest w domu i bedzie dopoki nie znajdzie nowego, odpowiedniego. Niestety z braku czasu Pan musial podjac taka a nie inna decyzje. Kocha psa i nie chce aby meczyl sie w mieszkaniu podczas, gdy ktos moze mu zaoferowac zycie pelne ruchu i biegania. Quote
Dora Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a powiedz mi co z kastracja ?? cos sie pytalas ?? Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Widzisz...zapomnialam o tym! wieczorem, najpozniej jutro Pan ma sie ze mna skontaktowac, wtedy zapytam. Quote
Dora Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 moze sam go ciachnie, a moze dolozy sie nowym wlascicielom. Bo dodatkowe koszty kastracji czasami odstraszaja nowe domy Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No i uprzedzić pana o pseudo itp. Podejrzewam, że jeśli się Pan o tym dowie nie odda psa w takie miejsce i ciachnie małego... Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ...Dzisiaj sie spotkam z Panem Rafałem[pan Haska] pogadamy sobie:eviltong: facet bardzo mily i spokojny,zrobi wszystko dla dobra psa...... spijcie spokojnie:cool3: Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 no to dobrze, ufff. Oj ja juz sobie nie pośpię, czas do szkoły... :roll: Quote
Dora Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No to fajnie , zdaj relacje po rozmowie :) Quote
fiorsteinbock Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Poki co, Pan nie zadzwonil. Nie wiem czy dzisiaj zadzwoni:shake: Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ...Pan Rafał oddaje psiaka z koniecznosci...rozumiem jego to raz dwa ,ze che sie ozenic------i w wynajemym mieszkaniu z małżonką i psiakami nikt nie pozwoli im mieszkac a prace ma we Wroclawiu i tam wynajmuje:oops: Jest duze zainteresowanie pieskiem:cool3: ale podeszli do tego oboje bardzo profesjonalnie i tylko dom z ogrodem [aby psiak mial sie gdzie wybiegac] i tylko do osoby ktora umie sie nim zając... Dzisiaj sa ustawieni z Pania z Kłodzka[dom z ogrodem] oraz jeszcze pare osób w tym z Lodzi chce jego do domku wziąc.... widzialam jak piesek sie tulil to do jednego to do drugiego i widac ze jego kochaja Nikt nie zostawi jego na pastwe losu i zadne z nich nie chce dla psa zle to mi sie podoba...mogli oddac do schroniska ale wiedza ze to stres dla niego a psiak jest kochany... Wszystkie formalnosci zalatwią przed adopcja i chca aby to byl dolnysląsk wtedy bedzie im blisko sprawdzic warunki i zycie psiaka..... Jestem pod wrazeniem:crazyeye: ja im nie jestem potrzebna...dadza rade:evil_lol: Quote
Dora Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No to w takiej sytuacji trzymam kciuki za suuuper domek dla chlopaka :) Quote
kamilawa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dora napisał(a):No to w takiej sytuacji trzymam kciuki za suuuper domek dla chlopaka :) I ja również. Cieszę się, że tak Pan podchodzi do sprawy. Quote
Recommended Posts