Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HASIEK dwuletni chłopak z interwencji. Nie znamy jego historii, nie mniej jednak musimy mu pomóc. Jest na kwarantannie - wystraszony i zdezorientowany. Niesmialo spoglada pieknymi oczami w strone drzwi. Chce uciec, wrócic do normalności.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki... wiem, że jestem upierdliwa, ale na tych zdjątkach naprawdę niewiele widac:roll:, no moze oprócz tego, że chłopczyk śliczny i wycofany...
Błagam postarajcie sie cos zrobic, bo na forum zaprzegowym oprócz dwóch zaprzyjaźnionych duszyczek nikt sie nie odezwał:shake:

Posted

Kuna, nie jestes upierdliwa, teraz On jest na kwarantannie i wlasciwie mam do niego ograniczony dostep. Wiem, ze najlepsze zdjecia wychodza np na dworze ale na takie musimy troszke zaczekac. Na chwile obecna nic wiecej nie wyczaruje :shake:
Pogonia mnie za proby wyciagania z kwarantany ;)

Chcialam Ci podeslac jeszcze pieknego hasiorka z sasiedniego schronisku, ale wlasnie przeczytalam, ze poszedl do domu:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/hasior-imie-mowi-za-siebie-historia-tez-ciekawa-146023/

Posted

powiem wam ze on mi strasznie przypomina mojego psiaka, kufy maja takie same, no ale moj tez z adopcji tzn byl u mnie na DT i zostal juz na stale.

Dziewczyny potrzebujecie jakies ogloszenia, bo mozemy pare zrobic...

Posted

[quote name='Dora']powiem wam ze on mi strasznie przypomina mojego psiaka, kufy maja takie same, no ale moj tez z adopcji tzn byl u mnie na DT i zostal juz na stale.

Dziewczyny potrzebujecie jakies ogloszenia, bo mozemy pare zrobic...

Dora, Kochana przydadza sie kazde ogloszenia :loveu:
Hasior jest piekny! Nie znam rasy, liznelam temat przy okazji przegladania watkow na dogo i czasem gdzies tam w necie czytalam o charakterze (psiaki w moim domu to zawsze kundelki, mieszance wielorasowe :cool3:)
Oczy ma blekitne, bladoblekitne. Jest taki dostojny, troszke wycofany, tajemniczy - qrcze, niesamowity psiak!!!

Posted

Wiadomo coś wiecej o psiurze? Kiedy konczy się jego kwarantanna? Dopóki nie będziemy wiedziec o nim czegoś więcej ciężko będzie ruszyc temat:roll:

Nie chcę tez zapeszać, ale byc może, jeżeli okazałoby się, że jego budowa predysponuje go do biegania w zaprzęgu, będę miec dla niego domek...

Posted

Dziewczyny, w tym tygodniu nie wyrobie czasowo...nie dojade do Hasiorka :shake:
W poniedzialek przyrzekam, beda nowe zdjecia!

Dzisiaj byl telefon z Allegro. Domek z ogrodem ale baaardzo daleko od nas, jeszcze 100km za Warszawa. Warunki superowe, ale musimy szukac dalej... Nie ma tego zlego, bo Pani zostala skontaktowana z osoba od Beniusiów i moze w jej okolicy jest wlasnie do adopcji.

Posted

:mad:Domek musi byc dobry
dałam jemu do miseczki pare ciasteczek
nie wyszedł z budy tylko patrzyl
dopiero kiedy podsunęlam miseczke do bude i powiedziałam masz malutki ,zjedz
wyszedł z budy i zjadł...ale widac ze w stresie:shake::placz:

Posted

Mam nadzieję, że uda sie wszystko wyjaśnić i jeżeli ten ktoś nie spełni Waszych oczekiwań, to nie trzeba będzie go sprzedac... za tę złotówkę:roll: