fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 HASIEK dwuletni chłopak z interwencji. Nie znamy jego historii, nie mniej jednak musimy mu pomóc. Jest na kwarantannie - wystraszony i zdezorientowany. Niesmialo spoglada pieknymi oczami w strone drzwi. Chce uciec, wrócic do normalności. Hasiek przebywa w dzierżoniowskim Azylu. Nr tel. 074-831-18-00 [email protected] - tel. 664-315-852 [email protected] - tel. 501-161-217 Ogłoszenia: Allegro: Dwuletni Husky zamkniety w schronisku! (744018472) - Aukcje internetowe Allegro Bezdomne Szpice - Husky do oddania Psy zaprzęgowe :: Zaloguj Hasiek ť HuskyAdopcje.hekko.pl - Forum Rasy Alaskan Malamute :: Zobacz temat - Hasiek z dolnośląskiego schronika AZYL Quote
giselle4 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Edi,jest piekny znajdzie domek ...znajdzie:oops: Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zrobie mu Allegro. Macie pomysl gdzie jeszcze mozna wrzucic szpica, aby szersze grono wielbicieli zobaczylo psiaka? Musi znalezc wspanialy dom, najlepiej u znawcow rasy. Quote
Kuna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziewczynki... wiem, że jestem upierdliwa, ale na tych zdjątkach naprawdę niewiele widac:roll:, no moze oprócz tego, że chłopczyk śliczny i wycofany... Błagam postarajcie sie cos zrobic, bo na forum zaprzegowym oprócz dwóch zaprzyjaźnionych duszyczek nikt sie nie odezwał:shake: Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kuna, nie jestes upierdliwa, teraz On jest na kwarantannie i wlasciwie mam do niego ograniczony dostep. Wiem, ze najlepsze zdjecia wychodza np na dworze ale na takie musimy troszke zaczekac. Na chwile obecna nic wiecej nie wyczaruje :shake: Pogonia mnie za proby wyciagania z kwarantany ;) Chcialam Ci podeslac jeszcze pieknego hasiorka z sasiedniego schronisku, ale wlasnie przeczytalam, ze poszedl do domu: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/hasior-imie-mowi-za-siebie-historia-tez-ciekawa-146023/ Quote
Dora Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 powiem wam ze on mi strasznie przypomina mojego psiaka, kufy maja takie same, no ale moj tez z adopcji tzn byl u mnie na DT i zostal juz na stale. Dziewczyny potrzebujecie jakies ogloszenia, bo mozemy pare zrobic... Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Dora']powiem wam ze on mi strasznie przypomina mojego psiaka, kufy maja takie same, no ale moj tez z adopcji tzn byl u mnie na DT i zostal juz na stale. Dziewczyny potrzebujecie jakies ogloszenia, bo mozemy pare zrobic... Dora, Kochana przydadza sie kazde ogloszenia :loveu: Hasior jest piekny! Nie znam rasy, liznelam temat przy okazji przegladania watkow na dogo i czasem gdzies tam w necie czytalam o charakterze (psiaki w moim domu to zawsze kundelki, mieszance wielorasowe :cool3:) Oczy ma blekitne, bladoblekitne. Jest taki dostojny, troszke wycofany, tajemniczy - qrcze, niesamowity psiak!!! Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Piękniś :loveu: W wolnej chwili machnę mu parę ogłoszeń, ale teraz na kilka minutek jestem na kompie i tak przez cały tydzień pewnie :shake: Quote
Kuna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Forum Rasy Alaskan Malamute :: Zobacz temat - Hasiek z dolnośląskiego schronika AZYL tu jeszcze wątek na forum malamutów. Dziewczyny malamuciary, ale hasiorkom tez dział założyły i dzielnie pomagają:lol: Mam nadzieję, że skoro tyle juz ogłoszeń... to dom nadciąga:p Quote
cavusia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ależ piękny!! :loveu: Takie cuda szybko znajdują domki :) Ehhh... Nie mogę się na Niego napatrzeć!! Oby trafił w dobre ręce!! Quote
giselle4 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Taak,ZASŁUGUJE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE:multi: Quote
Kuna Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wiadomo coś wiecej o psiurze? Kiedy konczy się jego kwarantanna? Dopóki nie będziemy wiedziec o nim czegoś więcej ciężko będzie ruszyc temat:roll: Nie chcę tez zapeszać, ale byc może, jeżeli okazałoby się, że jego budowa predysponuje go do biegania w zaprzęgu, będę miec dla niego domek... Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Wydaje mi sie, ze w piatek koniec kwarantanny - ale jutro sie upewnimy. Quote
giselle4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Edi,dzisiaj koniec kwarantanny Hasiek dostał jedynke po Lisicy tej ostatniej za Kaną....:eviltong: Lisica poszła do Polanka:evil_lol: Elik jest na izolatce Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dziewczyny, w tym tygodniu nie wyrobie czasowo...nie dojade do Hasiorka :shake: W poniedzialek przyrzekam, beda nowe zdjecia! Dzisiaj byl telefon z Allegro. Domek z ogrodem ale baaardzo daleko od nas, jeszcze 100km za Warszawa. Warunki superowe, ale musimy szukac dalej... Nie ma tego zlego, bo Pani zostala skontaktowana z osoba od Beniusiów i moze w jej okolicy jest wlasnie do adopcji. Quote
giselle4 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 :mad:Domek musi byc dobry dałam jemu do miseczki pare ciasteczek nie wyszedł z budy tylko patrzyl dopiero kiedy podsunęlam miseczke do bude i powiedziałam masz malutki ,zjedz wyszedł z budy i zjadł...ale widac ze w stresie:shake::placz: Quote
fiorsteinbock Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Tak, Hasiorek jest mocno zestresowany... :-( Bylo kolejne pytanie z Allegro, ale odleglosc duza... W poniedzialek bedziemy u chlopca. Zdjecia nowe zrobimy. Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Uzytkownik Allegro zalicytowal Hasiora za 1zł, jest napisane aby nie licytowac...Wyslalam zapytanie do Pana, czekam na odpowiedz i rozwiniecie sprawy. Quote
Kuna Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mam nadzieję, że uda sie wszystko wyjaśnić i jeżeli ten ktoś nie spełni Waszych oczekiwań, to nie trzeba będzie go sprzedac... za tę złotówkę:roll: Quote
Dora Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no bez takich numerow, chyba nie bedzie ten ktos tak uprzejmy i nie bedzie powolywal sie na regulamin allegro, pisze jak byk zeby nie licytowac .... Quote
Recommended Posts