Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']..Cudo....Edi cudo i teraz zgadnij o kim mysle
hihihi o Twoim Tz czy o Hasku:evil_lol:[/quote]

Gisellko, mnie zawsze wzruszają faceci kochający zwierzęta i tacy mają miejsce w moim sercu. A jak widze Krzyska w takich momentach to wiem, ze dobrze wybralam. Uwiódł mnie opowiesciami o swojej suczce ratlerku, ktora byla jego Ksiezniczka a troszczyl sie o Nia jak o dziecko :evil_lol: tym mnie kupil...:razz:

Hasiorek nasz jest tez wspanialym facetem i domek znajdziemy!

Posted

Hasiek jest świetny! śliczny i chyba całkiem fajny do biegania:razz: Szkoda, że zdjęcia w trawie, choć z bardzo dobrej perspektywy. Uczycie się dziewczynki:lol: A wiadomość o jego zachowaniu poza kojcem... fantastyczna:multi:

Jak sparwy stoją? sprawdzacie Panów czy szukamy domku równolegle?

Posted

[quote name='Kuna']Hasiek jest świetny! śliczny i chyba całkiem fajny do biegania:razz: Szkoda, że zdjęcia w trawie, choć z bardzo dobrej perspektywy. Uczycie się dziewczynki:lol: A wiadomość o jego zachowaniu poza kojcem... fantastyczna:multi:

Jak sparwy stoją? sprawdzacie Panów czy szukamy domku równolegle?[/quote]

Szukamy domkow dalej. Dzwonila do mnie Pani zainteresowana Hasiorkiem, w poniedzialek mam sie z nia skontaktowac, poniewaz zachowanie Haska bylo niepewne i nie moglam wiele powiedziec.
Wystawilam mu nowe allegro.

Kuna, on jest cudny!!! Czytalas o tym jak zanurzyl sobie pyszczek w miseczce z woda :lol: chyba dla ochłody :diabloti:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Kuna, on jest cudny!!! Czytalas o tym jak zanurzyl sobie pyszczek w miseczce z woda :lol: chyba dla ochłody :diabloti:[/quote]

czytałam:evil_lol: Zobaczysz znajdziemy mu domek jak marzenie:lol:

Posted

...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki
JEDEN GOSC TO RYCZAŁ JAK DZIECIAK.....:-(
ale ma tylko mieszkanie
obiecałam jemu nastepnego jak bedzie w schronie
oby nie było:shake:juz wcale psiaków

Posted

[quote name='giselle4']...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki
ale ma tylko mieszkanie
oby nie było:shake:juz wcale psiaków[/quote

A to do mieszkania nie chcecie go wydac ??

Posted

Dziewczynki, proszę, w dobieraniu domu zwracajcie uwage tylko i wyłącznie na człowieka a nie na to gdzie mieszka. Szczęśliwy husky to zmęczony husky, a to da mu tylko wybieganie sie w terenie, najlepiej w pracy czyli ciągnąc... Dom z ogrodem niekoniecznie jest wymarzonym domem, nawet hektar ogrodzonego terenu nie załatwi sprawy, a 5 km dziennie biegu z ukochanym Panem tak:lol:. Przemyślcie to jeszcze przy weryfikacji:lol:

Posted

Taki domek bylby idealny, wiem Kuna o tym. Jest Pani, ktora sie nim interesuje - zobaczymy co z tego wyniknie.
Mieszkaja w gorach, niedaleko nas. Dom z terenem, wkoło lasy. Pracuja w domu, wiec mieliby czas na zajecia z Hasiorem.
Zobaczymy co sie z tego urodzi...

Posted

[quote name='Dora'][quote name='giselle4']...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki
ale ma tylko mieszkanie
oby nie było:shake:juz wcale psiaków[/quote

A to do mieszkania nie chcecie go wydac ??[/quote]
Chcemy ,ale ten Pan cały dzien pracuje i pies by byl w domku sam.....:shake:

Posted

Zadzwonil Pan w sprawie Hasiorka mowie, ze juz nieaktualane - Panu baaardzo zalezalo na adopcji naszego psiaka.
Powiedzialam, ze sa fundacje, ktore zajmuja sie adopcja Huskich i na pewno beda mogly pomoc. Psy sa zaszczepione i po kastarcji wydane, nie inaczej. Pan do mnie: dlaczego nie wykastrowanego nie wydadza?? :angryy:
Ja, ze np. ze wzg zdrowotnych, rozmnazania... i telefon sie wylaczyl...

Nawet "do widzenia" czy "pocaluj sie w d..." :roflt:

Posted

Hasiek sobie grzecznie obserwuje otoczenie, nie bardzo go interesuja awantury innych schroniskowych rezydentow :razz:
Tylko z jedzeniem to u niego cieezko! Taka karma nie, taka tez nie pasuje, chude jest biedactwo... Nie jest zachlanny, delikatnie czestuje sie z miseczki - moze taka jego natura! Chociaz my z Gisella uwazamy, ze jest za chudy!

Posted

husky to nie sa jakies zarloczne psy, a do tego jeszcze sytuacja w jakiej sie znalazl, wiec nie ma sie co przejmowac, w nowym domku juz zadbaja o niego :)

Posted

wlasnie dostalam infomacje na maila, ale nie chcialam w to uwierzyc i szybko otwieram dogo a tu takie samie swietne informacje :):):)
a czemu dopiero teraz go odebral ??

Posted

Dora napisał(a):
wlasnie dostalam infomacje na maila, ale nie chcialam w to uwierzyc i szybko otwieram dogo a tu takie samie swietne informacje :):):)
a czemu dopiero teraz go odebral ??

A to do Ciebie Dorka wyslalam maila ze stronki adopcyjnej?
Nie znam szczegolow, powiedziano mi w schronie, ze zabral wlasciciel - przyjechal z ksiazeczka, jutro bede to wypytam.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
A to do Ciebie Dorka wyslalam maila ze stronki adopcyjnej?
Nie znam szczegolow, powiedziano mi w schronie, ze zabral wlasciciel - przyjechal z ksiazeczka, jutro bede to wypytam.

no to do mnie ;) jak bedziesz cos wiecej wiedziec to daj znac, ja sciagam chlopaka ze strony :lol:

Posted

Kurczę... a ja od 3 dni urabiam TZ-ta żeby go wziąć:angryy:

No nic, cieszę się, że jego pan go odnalazł:lol: i mam nadzieję, że to dobry PAN!! Zresztą fakt, że źle znosił zamkniecie chyba o tym świadczy, w domu pewnie na łóżki śpi;)