Dora Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :multi::multi::multi: Piekny chlopka :loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='giselle4']..Cudo....Edi cudo i teraz zgadnij o kim mysle hihihi o Twoim Tz czy o Hasku:evil_lol:[/quote] Gisellko, mnie zawsze wzruszają faceci kochający zwierzęta i tacy mają miejsce w moim sercu. A jak widze Krzyska w takich momentach to wiem, ze dobrze wybralam. Uwiódł mnie opowiesciami o swojej suczce ratlerku, ktora byla jego Ksiezniczka a troszczyl sie o Nia jak o dziecko :evil_lol: tym mnie kupil...:razz: Hasiorek nasz jest tez wspanialym facetem i domek znajdziemy! Quote
Kuna Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hasiek jest świetny! śliczny i chyba całkiem fajny do biegania:razz: Szkoda, że zdjęcia w trawie, choć z bardzo dobrej perspektywy. Uczycie się dziewczynki:lol: A wiadomość o jego zachowaniu poza kojcem... fantastyczna:multi: Jak sparwy stoją? sprawdzacie Panów czy szukamy domku równolegle? Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Kuna']Hasiek jest świetny! śliczny i chyba całkiem fajny do biegania:razz: Szkoda, że zdjęcia w trawie, choć z bardzo dobrej perspektywy. Uczycie się dziewczynki:lol: A wiadomość o jego zachowaniu poza kojcem... fantastyczna:multi: Jak sparwy stoją? sprawdzacie Panów czy szukamy domku równolegle?[/quote] Szukamy domkow dalej. Dzwonila do mnie Pani zainteresowana Hasiorkiem, w poniedzialek mam sie z nia skontaktowac, poniewaz zachowanie Haska bylo niepewne i nie moglam wiele powiedziec. Wystawilam mu nowe allegro. Kuna, on jest cudny!!! Czytalas o tym jak zanurzyl sobie pyszczek w miseczce z woda :lol: chyba dla ochłody :diabloti: Quote
kamilawa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hasiorku hopak cudny do góry :loveu: Kana, ale ty masz wymagania :diabloti: Nawet trawa jej przeszkadza :lol: Quote
Kuna Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Kuna, on jest cudny!!! Czytalas o tym jak zanurzyl sobie pyszczek w miseczce z woda :lol: chyba dla ochłody :diabloti:[/quote] czytałam:evil_lol: Zobaczysz znajdziemy mu domek jak marzenie:lol: Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki JEDEN GOSC TO RYCZAŁ JAK DZIECIAK.....:-( ale ma tylko mieszkanie obiecałam jemu nastepnego jak bedzie w schronie oby nie było:shake:juz wcale psiaków Quote
Dora Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='giselle4']...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki JEDEN GOSC TO RYCZAŁ JAK DZIECIAK.....:-( ale ma tylko mieszkanie obiecałam jemu nastepnego jak bedzie w schronie oby nie było:shake:juz wcale psiaków[/quote A to do mieszkania nie chcecie go wydac ?? Quote
Kuna Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dziewczynki, proszę, w dobieraniu domu zwracajcie uwage tylko i wyłącznie na człowieka a nie na to gdzie mieszka. Szczęśliwy husky to zmęczony husky, a to da mu tylko wybieganie sie w terenie, najlepiej w pracy czyli ciągnąc... Dom z ogrodem niekoniecznie jest wymarzonym domem, nawet hektar ogrodzonego terenu nie załatwi sprawy, a 5 km dziennie biegu z ukochanym Panem tak:lol:. Przemyślcie to jeszcze przy weryfikacji:lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Taki domek bylby idealny, wiem Kuna o tym. Jest Pani, ktora sie nim interesuje - zobaczymy co z tego wyniknie. Mieszkaja w gorach, niedaleko nas. Dom z terenem, wkoło lasy. Pracuja w domu, wiec mieliby czas na zajecia z Hasiorem. Zobaczymy co sie z tego urodzi... Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Dora'][quote name='giselle4']...oj tak,Edi mnie juz pogoniła:mad:a ja 2 potencjalne domki JEDEN GOSC TO RYCZAŁ JAK DZIECIAK.....:-( ale ma tylko mieszkanie obiecałam jemu nastepnego jak bedzie w schronie oby nie było:shake:juz wcale psiaków[/quote A to do mieszkania nie chcecie go wydac ??[/quote] Chcemy ,ale ten Pan cały dzien pracuje i pies by byl w domku sam.....:shake: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-zbiera-na-sterylizacje-145972/ Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Zadzwonil Pan w sprawie Hasiorka mowie, ze juz nieaktualane - Panu baaardzo zalezalo na adopcji naszego psiaka. Powiedzialam, ze sa fundacje, ktore zajmuja sie adopcja Huskich i na pewno beda mogly pomoc. Psy sa zaszczepione i po kastarcji wydane, nie inaczej. Pan do mnie: dlaczego nie wykastrowanego nie wydadza?? :angryy: Ja, ze np. ze wzg zdrowotnych, rozmnazania... i telefon sie wylaczyl... Nawet "do widzenia" czy "pocaluj sie w d..." :roflt: Quote
Dora Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 co za burka wrrr psa do rozrodu myslal ze znalazl :/ a co u Hasiorka slychac ?? Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Hasiek sobie grzecznie obserwuje otoczenie, nie bardzo go interesuja awantury innych schroniskowych rezydentow :razz: Tylko z jedzeniem to u niego cieezko! Taka karma nie, taka tez nie pasuje, chude jest biedactwo... Nie jest zachlanny, delikatnie czestuje sie z miseczki - moze taka jego natura! Chociaz my z Gisella uwazamy, ze jest za chudy! Quote
Dora Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 husky to nie sa jakies zarloczne psy, a do tego jeszcze sytuacja w jakiej sie znalazl, wiec nie ma sie co przejmowac, w nowym domku juz zadbaja o niego :) Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Wiesz, zawsze moj wet mi powtarza: to, ze Nuka jest gruba - nie znaczy, ze jest wzorcem i wszystkie tak maja wygladac ;) Na pewno po opuszczeniu schroniska, w nowym domku wroci mu apetyt i chociaz troche nabierze ciala. Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Book Antiqua]Cioteczki! Po Hasiora zglosil sie jego wlasciciel z ksiażeczka i odebral Chlopaka! Zamykamy wątek i dziękuję wszystkim Cioteczkom za pomoc i zaangazowanie :loveu:[/FONT] Quote
giselle4 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 i ciesze sie swoj domek to swój:evil_lol: Quote
Dora Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wlasnie dostalam infomacje na maila, ale nie chcialam w to uwierzyc i szybko otwieram dogo a tu takie samie swietne informacje :):):) a czemu dopiero teraz go odebral ?? Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Dora napisał(a):wlasnie dostalam infomacje na maila, ale nie chcialam w to uwierzyc i szybko otwieram dogo a tu takie samie swietne informacje :):):) a czemu dopiero teraz go odebral ?? A to do Ciebie Dorka wyslalam maila ze stronki adopcyjnej? Nie znam szczegolow, powiedziano mi w schronie, ze zabral wlasciciel - przyjechal z ksiazeczka, jutro bede to wypytam. Quote
Dora Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fiorsteinbock napisał(a):A to do Ciebie Dorka wyslalam maila ze stronki adopcyjnej? Nie znam szczegolow, powiedziano mi w schronie, ze zabral wlasciciel - przyjechal z ksiazeczka, jutro bede to wypytam. no to do mnie ;) jak bedziesz cos wiecej wiedziec to daj znac, ja sciagam chlopaka ze strony :lol: Quote
Kuna Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kurczę... a ja od 3 dni urabiam TZ-ta żeby go wziąć:angryy: No nic, cieszę się, że jego pan go odnalazł:lol: i mam nadzieję, że to dobry PAN!! Zresztą fakt, że źle znosił zamkniecie chyba o tym świadczy, w domu pewnie na łóżki śpi;) Quote
Recommended Posts